آفتاب

تشکیل تیم‌های استارتاپی برای حل مسائل مراکز درمانی

تشکیل تیم‌های استارتاپی برای حل مسائل مراکز درمانی

مدیر مرکز تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی از تشکیل تیم‌های استارتاپی برای حل مسائل مراکز درمانی دانشگاه خبر داد.

پریسا فتایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اهداف راه‌اندازی دوره " healthcare MBA " (مدیریت، کارآفرینی سلامت) در مرکزنوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، عنوان کرد: ایجاد و استقرار تیم‌های نوآور برای حل مسائل سلامت یکی از اهداف برگزاری این دوره‌ها بوده است.

وی با بیان اینکه این دوره هم اکنون با حضور ۵۶ دانشجوی فعال علوم پزشکی شهید بهشتی و اساتید در حال برگزاری است، تصریح کرد: در این دوره از مدیران علاقمند به بهبود و توسعه وضعیت  مراکز خود دعوت شده که در برخی جلسات این دوره شرکت کرده و وضعیت کسب و کار خود را تشریح کنند. در نهایت دانشجویان و اساتید این دوره ضمن بررسی مسایل و مشکلات احتمالی مراکز درمانی مذکور، ضمن شناسایی و تشخیص مساله، راهکارهایی برای بهبود وضعیت مرکز ارایه می‌کنند.

در اولین دور از این جلسات دکتر اسدی، مدیر کلینیک تخصصی دندانپزشکی معلولین و افراد کم‌توان پس از ارایه توضیحاتی در مورد وضعیت این مرکز درمانی از مجموعه‌های فعال دانشجویی درخواست کرد تا با ایجاد گروه‌های استارتاپی برای حل این مسائل، راهکارهای خلاقانه خود را ارایه کنند.

در این راستا یک تیم استارتاپی متشکل از پنج نفر از دانشجویان فعال برای بررسی و شناسایی مساله و ارایه راهکار تشکیل شده و در حال فعالیت هستند.

این شیوه بررسی و شناخت مسایل مراکز مختلف درمانی وآموزشی برای اولین بار در مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شده و در حال اجرای برنامه‌های جدیدی در این راستا است.

برگزاری کارگاه "امید" برای دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی

فتایی همچنین با اشاره به سایر برنامه‌های این مرکز از برگزاری کارگاهی با عنوان "امید به آینده" برای دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی با تدریس دکتر رضایی، استاد دوره کارآفرینی سلامت خبر داد و گفت: با توجه به تاثیر فضای سبز در یادگیری، اهمیت کارتیمی و احساس تعلق در آموزش و یادگیری، این دورهمی و کارگاه تخصصی با حضور ۲۰ نفر از دانشجویان در محل پارک جمشیدیه، چشمه امید برگزار و طی آن موضوعاتی همچون فرصت‌های جدید کسب وکار، اهمیت زمان، دلایل نا امیدی، قصد و تصمیمات قطعی، اشتیاق و تلاش مضاعف به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

انتهای پیام

کد N1991532

وبگردی