آفتاب

دانشگاه‌های مجازی در دنیای امروز، از اهمیت زیادی برخوردارند

 دانشگاه‌های مجازی در دنیای امروز، از اهمیت زیادی برخوردارند

پروفسورقاسم جان رئیس آکادمی علوم پاکستان در مجمع عمومی دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام گفت: در جهان فعلی در حال توسعه، موضوع دانشگاه‌های مجازی از اهمیت زیادی برخوردار است.

به گزارش ایسنا، پروفسورقاسم جان رئیس آکادمی علوم پاکستان در مجمع عمومی دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام که به میزبانی دانشگاه پیام نور برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام می‌تواند باعث ترویج و اشاعه فهم و دانش و افزایش فناوری در بین امت اسلامی شود.

پروفسورقاسم‌جان تصریح کرد: با توجه به پیشرفت تکنولوژی، علم و فناوری، موضوع تقویت منابع انسانی در حال حاضر از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی افزود: در بسیاری از کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی که پرجمعیت هم هستند چون منابع مالی و زیرساخت‌های لازم را برای تسهیل و آموزش عالی ندارند، در این بخش دچار خلاء هستند.

نماینده کامستک گفت: ارزیابی دانشجویان و آمار و داده‌های مختلف از موضوعات چالش‌برانگیز به حساب می‌آید و به همین دلیل دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام از دانشگاه‌های آموزش از راه دور برتر دنیا مانند آکسفورد الگوگیری می‌کنند.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم از تجارب یکدیگر استفاده کنیم باید از منابع و ظرفیت‌های یکدیگر با حفظ انسجام کشورهای اسلامی بهره‌برداری کنیم.

پروفسورقاسم‌جان خاطرنشان کرد: شبکه دانشگاه های مجازی کشورهای اسلامی می‌تواند باعث ترویج و اشاعه فهم، دانش و فناوری در امت اسلامی شود که ذیل کامستک تشکیل شده است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، وی در پایان گفت: در دوره اخیر کامستک اقدامات خوبی آغاز شده که با تصویب اساسنامه که امروز و در این مجمع محقق می‌شود، این اقدامات اساسی هم شروع خواهد شد.

سازمان همکاری‌های اسلامی (کامستک) ۱۳ زیر شاخه دارد که شبکه مجازی دانشگاه‌های جهان اسلام یکی از این زیر شاخه هاست و برای توسعه علم و فناوری و دانش در کشورهای اسلامی فعالیت می کند.

لزوم بهره گیری از ظرفیت های مشترک اعضایِ شبکه دانشگاه های مجازی کشورهای اسلامی

دکتر کریم نجفی برزگر، رئیس شبکه دانشگاه های مجازی کشور های اسلامی نیز در این نشست بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت های مشترک اعضایِ شبکه دانشگاه های مجازی کشورهای اسلامی تاکید کرد و گفت: تلاش این مجموعه گرد آوردن کشورهای اسلامی زیر یک چتراست به گونه ای که نقاط ضعف هم را بشناسیم و از ظرفیت های هم استفاده کنیم.

دکتر نجفی برزگر با تاکید بر اینکه این نشست تنها در حوزه کشورهای اسلامی نیست بلکه همه کشورهای دنیا می‌توانند با هم همکاری‌های دانشجویی داشته باشند، اظهار داشت: همکاری‌های کشورهای اسلامی در حوزه دانشگاه‌های مجازی می‌تواند باعث شود که روی توانمندی‌های مان سرمایه گذاری کنیم و ظرفیت‌ها درسه حوزه پارک‌های علم و فناوری، تکنولوژی و دانشگاه‌های مجازی به اشتراک گذاشته شود.

وی مهم‌ترین هدف شبکه دانشگاه‌های مجازی کشورهای اسلامی را تعریف و بیان یک مفهوم و راهبرد در سطح عالی برای کشورهای اسلامی برشمرد و گفت: امیدواریم در پایان این نشست با حضور نمایندگان کشورهای اسلامی بتوانیم به یک جمع بندی کلی برسیم که چگونه از منابع و امکانات یکدیگر در بخش زیر ساخت‌های آموزش عالی استفاده کنیم و خلاءهای هم را پر کرده و برای گسترش دانش مجازی تلاش کنیم.

انتهای پیام

کد N1965711

وبگردی