آفتاب

آغاز تحصیل ۳۰۰۰ دانشجوی جدید در دانشگاه اراک/افزایش ۳۰ درصدی ثبت‌نام در دوره تحصیلات تکمیلی

آغاز تحصیل ۳۰۰۰ دانشجوی جدید در دانشگاه اراک/افزایش ۳۰ درصدی ثبت‌نام در دوره تحصیلات تکمیلی

معاون آموزشی دانشگاه اراک با اشاره به ثبت‌نام ۳۰۰۰ دانشجوی جدید در این دانشگاه گفت: ثبت‌نام دانشجو در دوره تحصیلات تکمیلی این دانشگاه ۳۰ درصد افزایش یافت.

دکتر محمد سلیمان‌نژاد در حاشیه آیین استقبال از ورودی‌های جدید دانشگاه اراک در گفت و گو با ایسنا، به سابقه قریب به ۵۰ ساله دانشگاه اراک به عنوان تنها دانشگاه مرجع استان اشاره کرد و افزود: این دانشگاه در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ در مقطع کارشناسی ۱۷۰۰ دانشجو و در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری هزار و ۲۰۰ دانشجو را جذب کرده که در مجموع سه هزار دانشجو به بدنه دانشجویی دانشگاه اراک افزوده شده و با احتساب دانشجویان فعلی تعداد دانشجویان این دانشگاه به ۹۰۰۰ نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه در برخی از رشته‌ها کاهش جذب دانشجو و در برخی از رشته‌ها افزایش دانشجو حاصل شده است، افزود: در مجموع، شاهد افزایش تعداد ثبت‌نامی‌ها در سال تحصیلی جدید هستیم به طوری که در دوره تحصیلات تکمیلی ۳۰ درصد افزایش ثبت‌نام به ثبت رسیده است.

سلیمان‌نژاد تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه اراک را ۲۷۶ عضو عنوان کرد که از این تعداد ۱۶ عضو هیات علمی دانشگاه دارای درجه پرفسوری بوده و ۴۵ نفر دانشیار و ۲۰۰ نفر از اساتید در جایگاه استادیاری مشفول فعالیت آموزشی و پژوهشی هستند، عنوان کرد: افزایش تعداد هیات علمی با توجه به اینکه یکی از رتبه‌ها و شاخص‌های طبقه‌بندی دانشگاه‌ها محسوب می‌شود در دستور کار قرار دارد و با توجه به افزایش تعداد دانشجویان دانشگاه پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه به ۳۰۰ عضو افزایش یابد.

وی با اشاره به وجود ۸ دانشکده در این مجموعه آموزشی که سه دانشکده در سایت سردشت و ۵ دانشگاه در سایت مرکزی مستقر است، بیان کرد: با توجه به تاکیدات فراوان مبنی بر گسترش مقاطع کارشناسی دارای مخاطب و بازار کار طی سال گذشته و امسال ۶ رشته جدید در دانشگاه راه‌اندازی شده است که جمعا تعداد گروه‌ها در دانشگاه به ۳۰ گروه افزایش یافته است.

معاون آموزشی دانشگاه اراک رشته های تحصیلی تاسیس شده در سال گذشته را حقوق، اقتصاد و فرش و رشته‌های جدید برای سال جاری را شامل آمار، مدیریت صنعتی و صنایع دستی عنوان کرد.

وی با اشاره به سیاست کلان و جدید وزارت علوم برای دوره‌های کارشناسی عنوان کرد: یکی از طرح‌های مطرح شده توسط وزراتخانه طرح افزایش توانمندی و اشتغال‌پذیری کارشناسی است که در دو محور انجام می شود.

سلیمان‌نژاد افزود: در این طرح برای دروس علمی و مهارتی تجهیز آزمایشگاه‌ها مدنظر است تا دانشجویان با مهارت لازم فارغ‌التحصیل و جذب بازار کار شوند و در کنار توانمندسازی تلاش می‌شود که دانشجویان دارای مهارت فنی، اما فاقد مهارت ارتباطی جهت ورود به بازار کار نیز امکان ارائه توانمندی خود به کارفرما و بازار را دریافت کنند و در این راستا برای مهارت‌افزایی انتخاب دو رشته اختیاری متناسب با بازار کار برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.

معاون آموزشی دانشگاه اراک با تاکید بر اینکه قبولی‌های دانشگاه اراک در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه‌های معتبر کشور نشان از کیفیت آموزش در این دانشگاه است، گفت: دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه نیز فعال است و نخبگان را شناسایی می‌کند و دانشجویان می‌توانند از طرح‌های تشویقی مرتبط با نخبگان استفاده کنند.


انتهای پیام

کد N1964796

وبگردی