آفتاب

استاندار تهران: ارتقا نشاط اجتماعی راهی به سوی توسعه است

استاندار تهران: ارتقا نشاط اجتماعی راهی به سوی توسعه است

استاندار تهران با اشاره به اینکه گسترش روحیه نشاط و شادابی در جامعه از اولویت‌های رسیدن کشور به توسعه پایدار است، افزود: بی‌تردید با ارتقا نشاط اجتماعی می‌توانیم به سوی توسعه گام برداریم.

به گزارش ایسنا، محمدحسین مقیمی استاندار تهران در همایش «طنین نشاط» که در محل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شد، گفت: وجود نشاط و شادی در جامعه بسیار اهمیت دارد. در دین مبین اسلام زندگی بانشاط نعمت و رحمت خداوند است و سلامت معنوی یکی از مهمترین محورهای نظام سلامت محسوب می‌شود.

وی گسترش شهرها و صنعتی شدن جوامع را در ارتباطی مستقیم با توسعه پایدار دانست و افزود: اکثر کشورهایی که در رده‌بندی کشورهای بانشاط رتبه بالا دارند کشورهای توسعه‌یافته‌ای هستند.

استاندار تهران خانواده و مدرسه را دو رکن اساسی تربیت جوانان با نشاط در کشور خواند و افزود: بررسی‌های روانشناسان تربیتی نشان می‌دهد که بخش اعظمی از شخصیت افراد در سنین کودکی و در خانواده و مدرسه شکل می‌گیرد و مسئولان نظام آموزش و پرورش کشور نقش بسیار پراهمیتی در تربیت نسل بانشاط در کشور برعهده دارند.

وی ادامه داد: نخستین جایی که می‌توان برای حل مشکلات اجتماعی به آن ورود پیدا کرد، خانواده است. از همان زمانی که فرزندان به دنیا می‌آیند و رفتارهای ما بر روی آنها تاثیر می‌گذارد به شکلی که از همه رفتارهای ما الگو می‌گیرند و همین رفتارها را در آینده و در جامعه اجرا می‌کنند.

مقیمی تاکید کرد: جامعه و مدرسه در گام بعدی اثربخشی بسیار زیادی بر روی کودکان و نوجوانان دارند. مدرسه همانجایی است که باید روی آن دقت و توجه ویژه‌ای داشته باشیم. حتی باید در مهدکودک‌ها و پیش‌دبستانی‌ها نیز توجه ویژه‌ای داشته باشیم چراکه کودکان و نوجوانان ما در همین مدارس شادزیستن را یاد می‌گیرند.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به نقش تاثیر انجمن اولیا مربیان در ایجاد نشاط میان دانش‌آموزان اشاره کرد و افزود: انجمن اولیا مربیان تشکلی است که از پدران و مادران و مربیان آموزش‌دیده مدارس شکل گرفته است. بی‌تردید جمع این تشکل می‌تواند نقش مهمی روی فرزندان ما داشته باشد. قطعاً اولیایی که در جلسات این انجمن شرکت می‌کنند و مباحث جامعه‌شناسی، روان‌شناختی و تربیتی برای آنها بازگو می‌شود رفتارشان متفاوت از اولیایی است که در این جلسات شرکت نمی‌کنند لذا باید برای این انجمن‌ها وقت و سرمایه‌گذاری کنیم.

وی تاکید کرد: مهم است که شما به عنوان مربیان با اولیا مسائلی را مطرح کنید که در برخورد آنها با دانش‌آموزان امروزی تاثیرگذار باشد. امروز آنقدر سایت‌ها و بلندگوهای مختلفی مغز دانش‌آموزان ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد که با گذشته تفاوت‌های بسیاری را ایجاد کرده لذا شما باید به اولیا بیاموزید که چگونه با دانش‌آموزان امروز برخورد کنند.

انتهای پیام

کد N1901100

وبگردی