آفتاب

نمایش «قلب سیمرغ» برای کودکان کار با حضور خسروسینایی

نمایش «قلب سیمرغ» برای کودکان کار با حضور خسروسینایی

به گزارش ایلنا،، آخرین اثر زنده یاد وحید نصیریان، فردا ۲۷ فروردین ماه ساعت ۱۰ صبح با حضور خسرو سینایی کارگردان پیشکسوت سینمای ایران، برای گروه سنی نوجوان «انجمن حمایت از کودکان کار» در سینما فرهنگ نمایش داده می‌شود.

 «انجمن حمایت از کودکان کار» که با شعار «نه به کار کودک» فعالیت می‌کند، جمعی از نوجوانان کار را که تحت حمایت خود قرار دارد، به دعوت گروه سینمایی «هنر و تجربه» به سینما فرهنگ می‌آورد تا این انیمیشن سینمایی را در حضور خسرو سینمایی به تماشا بنشیند.

خسرو سینایی کارگردان پیشکسوت سینمای ایران که با گشاده رویی حاضر به حضور در جمع کودکان کار شده است، درباره دلایل پذیرفتن این دعوت گفت: همه ما می‌دانیم گذراندن زندگی با پیچ و تاب‌هایی که دارد بسیار دشوار است و این دشواری برای کسانی که از شرایط مالی و اجتماعی خوبی برخوردار نیستند سخت‌تر است و در این میان کودکان کار آسیب پذیر‌تر و محروم‌تر هستند چراکه همه کودکی خود را با کار گذرانده‌اند و هرگز کودکی نکرده‌اند.

وی در پایان گفت: به عنوان سینماگری که سال‌ها در این سینما بوده‌ام همیشه آرزو داشتم که بتوانم به سهم خودم برای کودکان و نوجوانان کاربا هنر سینما خاطره سازی کنم و زمانی که برای بودن در جمع کودکان کاردعوت شدم، بی‌درنگ پذیرفتم چون به هیچ عنوان نمی‌خواهم لذت فیلم دیدن با کودکان را از دست بدهم واین لذت همواره آرزوی دیرینه من بوده است. به خصوص اینکه فیلم «قلب سیمرغ» اثری برگرفته از افسانه‌های کهن ایران از جمله شاهنامه است.

در این فیلم انیمیشن که توسط مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی تولید شده است، بازیگرانی چون حمید فرخ‌نژاد در نقش «رخش»، رضا کیانیان در نقش «شیردال»، الهام پاوه‌نژاد در ۲ نقش «آفرین» و «هما»، پرویز پورحسینی در نقش «سپنتا»، امین قاضی در نقش «ر‌ها»، علیرضا طاهری در نقش «رستم»، آرزو آذری در نقش «می‌نو» و وحید نصیریان در نقش «دم شیردال» صداپیشگی کرده‌اند.

در خلاصه داستان انیمیشن سینمایی «قلب سیمرغ» چنین آمده است: در آینده‌ای دور، میان انسان‌های کره زمین جنگی همه‌گیر در حال انجام است. در این میان، «سپنتا»، سعی دارد «می‌نو»، زن پا به ماهش را از این مهلکه بیرون برده و به غاری برساند که توسط نیروی «سیمرغ» از آن محافظت می‌شود. آن‌ها نام فرزند خود را «ر‌ها» می‌گذارند درگیر و دار این جنگ، «اژدهاک» که در کوه دماوند به بند کشیده شده بود، آزاد می‌شود.‌‌ رها پس از سال‌ها به جنگ اژدهاک می‌رود و با وجود کوچکیش بر اژدهاک پیروز شده و ناجی سرزمینش می‌شود.

کد N1859822

وبگردی