آفتاب

تقسیم‌بندی معترضان توسط آیت‌الله جنتی:به برخی از مردم باید حق داد/اغتشاشات از بستر فضای مجازی رخ داد

تقسیم‌بندی معترضان توسط آیت‌الله جنتی:به برخی از مردم باید حق داد/اغتشاشات از بستر فضای مجازی رخ داد

دبیر شورای نگهبان تاکید کرد: اغتشاشات چند روز گذشته در کشور حاصل طراحی بیگانگان است که با هماهنگی برخی عوامل داخلی و با استفاده از بستر فضای مجازی رخ داده است.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی شورای نگهبان آیت الله احمد جنتی روز چهارشنبه در جلسه هفتگی اعضای این شورا توانمندی نهادهای انتظامی و امنیتی در کنترل این اتفاقات را مایه امیدواری برشمرد و از مردم انقلابی ایران که به صورت خودجوش برای دفاع از نظام جمهوری اسلامی در صحنه حضور یافتند و توطئه دشمنان را خنثی کردند، قدردانی کرد.

وی حاضرین در این تجمعات را دو گروه متفاوت دانست و توضیح داد: دلیل حضور برخی افراد، نارضایتی از مشکلات اقتصادی است که باید به آنها حق داد و دولت و سایر نهادهای مرتبط باید به مطالبات آنها رسیدگی کنند، اما برخی هم در این تجمعات حضور یافته بودند که شعارهای هنجارشکنانه می دادند و به مقدسات مردم توهین می کردند، دنبال این بودند که این تجمعات را به حربه‌ای برای ضربه زدن به کشور تبدیل کنند.

دبیر شورای نگهبان افزود: این گروه دوم از مردم جدا هستند و آشکار است که با تحریک دشمنان ایران اسلامی به صحنه آمده اند.

آیت الله جنتی ادامه داد: حمایت دشمنان قسم خورده کشور مانند عربستان، آمریکا، اسرائیل و انگلیس از این آشوب ها نشان داد که قصد آنان مخدوش کردن یکپارچگی مردم مسلمان ایران است.

جنتی با اعلام نگرانی از وضعیت اقتصادی کشور، گفت: عدم رسیدگی به وضعیت نابسامان مؤسسات اعتباری و مالی و عدم پاسخگویی به مطالبات به‌حق مردم، زمینه‌ساز بخشی از این اعتراضات بوده است که لازم است دولت هرچه سریع تر چاره ای بیندیشد.

وی تاکید کرد: با توجه به این که زمینه سازی این اغتشاشات در فضای مجازی صورت گرفته است، لازم است اقدامات جدی و مؤثری برای قانونمند شدن این عرصه انجام شود.

نامه اساتید دانشگاه به روسای قوا: ایران را به کارگاهی بزرگ برای اعتلای کشور تبدیل کنید


همچنین ایسنا نوشت:

1200 استاد دانشگاه در بیانیه‌ای خطاب به سران سه قوه تاکید کردند که آشوب‌های خیابانی بر اجزای درهم تنیده اسلامی و ملّی خدشه‌ای وارد نمی‌کند.

در بخشی از این نامه آمده است: باور دانشگاهیان، متخصصین و نخبگان با تکیه بر اطلاعات و داده های علمی این است که ملّت و نظام جمهوری اسلامی ایران از باثبات¬ترین نظام های سیاسی جهان به شمار آمده و این عملیات های ایذایی، کور، ساختار¬شکن، کشته سازی های اغتشاشی، آشوب های خیابانی و فراخوان های رمانتیک و مجازی، قادر نخواهد بود بر اجزای درهم تنیدة اسلامی و ملّی در این سامان بزرگ خدشه ای وارد سازد.

از دیگرسو، استادان دانشگاه و نخبگان کشور انتظار داشته و دارند که کارگزاران کشور و در صدر آنها رؤسای محترم سه قوّه به خصوص قوة مجریه که کار سنگین اداره اجرایی کشور بر دوش آن است، با اتخاذ سیاست های کوتاه مدت، میان مدت و با بُرد بلند راه های نفوذ و رخنه در سدّ سدید ملّت را با ایفای بهنگام و کارآمد وظایف قانونی خویش مسدود کنند؛ چه این که اکنون بهتر از هر زمانی معلوم شده است که مطابق با دور¬اندیشی های حکیمانة رهبر انقلاب اسلامی (مدظله العالی)، ابتنای قوام ملّی در این مُلک و ملّت جز با اتکّال به قدرت ایمانی و درونی کشور، تصوری نادرست است؛ تنها راه برون¬رفت از مشکلات و رونق کسب و کار، تأمین عزت ملّی و بخصوص توانمندسازی صاحبان انقلاب یعنی توده مردم و مستضعفین؛ این مغضوبینِ دشمنان اسلام، همانا اقتصاد مقاومتی و درون¬زا و باور به امکان ها وتوانایی های باشکوه ایرانیان در عرصه های گوناگون علمی و عملی خواهد بود؛ اگر تکنولوژی¬های مقاومتی به گستردن و تعمیق محیط امنیت ملّی جمهوری اسلامی در منطقه و جهان منجر شده، راستی چرا نتوان اقتصاد مقاومتیِ درون¬زا و دانش بنیانِ بومی را به هستة مرکزی و قوام امور اجتماعی و فرهنگی در ایران تبدیل کرد؟

در بخشی دیگر از این نامه آمده است: نخبگان ملّی انتظار دارند که دولت، مجلس و دستگاه قضایی دست در دست یکدیگر و با ایجاد روحیة تعاون، محبّت و سیاست های کارآمدِ میان قوه¬ای، ایران را به کارگاهی بزرگ برای پیشرفت و اعتلای کشور تبدیل کرده و ضمن برخورد قاطع با برخی رخوت ها، بدعملی‌ها، بی انضباطی های مالی، امتیاز¬طلبی¬‌ها، اشرافی-گری¬‌ها، بلندگوهای تکرار کننده صدای دشمن و اپوزیسیون¬نما در داخل و ... و ارائه گزارش های مستمر از اقدامات سه قوه، به خصوص در این حوزه ها، مانع از آن شوند تا در پیچ و خم برخی مشکلات ناشی از زندگی روزمرّه، سرشت پلید آمریکای جنایتکار، انگلیس، رژیم کودک¬کش صهیونیستی و خزانه دار مالی آنها در منطقه؛ یعنی رژیم توتالیتری عربستان ولو برای چند روز هم به فراموشی سپرده شود.
29215

 

کد N1811089

وبگردی