آفتاب

نظرات جالب نایب رییس مجلس درباره حضور بانوان در ورزشگاه و هواداران تراکتورسازی

نظرات جالب نایب رییس مجلس درباره حضور بانوان در ورزشگاه و هواداران تراکتورسازی

پزشکیان،نایب رییس مجلس شورای اسلامی مهمان ما در کافه خبر بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛مسعود پژشکیان؛ او را خیلی از ما به وجه اصلاح طلبی یا پزشکی اش می‌شناسیم اما نایب رئیس اول مجلس در صف اول فوتبالیست های تیم فوتبال مجلس هم هست. به این بهانه در کافه خبر کمی با او گپ فوتبالی و البته ورزشی زده ایم.

*اساسا مسعود پزشکیان را فوتبالیست هم می شود نامید؟

فوتبالیست نیستم، ورزش می کنم.فوتبال و فوتسال هم دوست دارم اما بیشتر برای تندرستی ورزش می کنم.

*دوره دانشجویی در تیم دانشگاه بودید؟

آن که چیزی نیست. اسمش نمی شود سابقه ورزشی!

*یکبار در جمع بچه های تیم فوتسال مس سونگون داشتید از سابقه فوتسال و فوتبال بازی کردن می گفتید!

 ما یک هدف داشتیم ،ورزش کردن هم برای مان یک وسیله بود. ورزش هدف نبود بلکه بخشی از زندگی ما است .

*ورزش شهرتان تبریز یک نماد محبوب دارد.تراکتورسازی که خیلی حال روز مدیریتی خوبی ندارد. کلی بدهی برای تیم مانده که ناشی از سو مدیریت است.

 مشکل تنها در ورزش تراکتور نیست در کل ورزش ما این مسائل وجود دارد. در کشور مسائل زیادی در رابطه با همین زد و بندهایی که می گویند در ورزش انجام می شود یا پول هایی که می گویند رد و بدل می کنند جو سالمی درست نکردند و این نبود جو سالم تاثیرات بد فرهنگی هم ممکن است بگذارد. تراکتور هم از این مساله مستثنی نیست. امیدوارم راهکاری برای حل این مشکلات ایجاد شود.

*گیری که درباره تراکتور وجود دارد این است که می گویند شاید ترسیدند در این منطقه زیادی سیاسی شود. این نگاه بود؟

تراکتورسازی سیاسی که هست . علتش هم بی عدالتی است که در جامعه داریم. ما اگر نتوانیم عدالت را در جامعه پیاده کنیم، آدم ها می گردند یک جایی را پیدا کنند که صدایشان را بلند کنند. تراکتور جایی است که می توانند جمع شوند حرف بزنند. بالذاته چیزی نیست که بخواهد سیاسی شود ولی به هر حال محلی است که تجمع می کنند و می خواهند یک سری حرف ها را به گوش یک عده سیاستمدار برسانند البته اگر بشنوند.

*الان اتفاقی افتاده که تماشاگر کمتری برای بازی تراکتور می رود و عده ای معتقدند به خاطر برخوردی است که با تیم شده است.

تمامش به آن ربط ندارد. یک مقدار نتایجی که تیم می گیرد؛ نتایج خوبی نیست. یک مقدار هم التهابی که اول بود ؛فروکش کرده. اوایل خیلی وقت بود که در لیگ برتر تیم نداشتند حالا که آمدند دیگر آن التهاب اولیه وجود ندارد و در لیگ تیم دارند و هستند.

*یک قانونی در مجلس در دست بررسی است که آقای مطهری خیلی پیگیر ش هستند ولی به نظر می رسد از طرف دیگران خیلی پیگیری نمی شود. آن هم قانون حق پخش است. شاید نیاز است از طرف دیگران هم پیگیری بیشتری شود تا این حل شود. در دوره آقای صفایی گام بزرگی برداشته شد اما آقای لاریجانی که رئیس صدا و سیما بودند زیر بار نرفتند و با مدیران استقلال و پرسپولیس توافق کردند آن قانون مختومه شد ولی الان باشگاهها خیلی امید دارند که در این مجلس بشود این قانون را به جایی رساند شما چیزی درباره اش می دانید؟

جزئیات را نمی دانم ولی آن چیزی که در دنیا انجام می شود همین است و ما هم اگر می خواهیم موفق شویم و از این زد و بندهای دیگر بیرون بیاییم، باید به این عمل کنیم.بالاخره بدون درآمدزایی درست و اصولی ،هرچه بودجه دولتی به فوتبال تزریق کنیم بی شک عایدی برای مان ندارد. حق پخش با تدوین یک قانون درست می تواند خیلی از این معضلات را حل کند و جلوی خیلی از ریخت و پاش هارا بگیرد. راه ورود بخش خصوصی را در صورت ایجاد این باور که سرمایه شان بی بازگشت نیست، باز می کند و آن وقت تیم های ما هم مثل تیم های همه دنیا شانس پیشرفت اصولی دارند.

*شما پیگیری اش می کنید؟

اگر لازم باشد پیگیری می کنم ولی الان اولویتم بیشتر بحث داده است تا خیلی از مسائل دیگر. چون مشکل عمده ای که الان به عنوان یک آدمی که در این مملکت زندگی می کند داریم نبود یک سیستم اطلاعاتی و داده شفاف برای کل مسائل است اگر آن را بتوانیم حل کنیم خیلی از مشکلات دیگر هم حل می شود. اگر در اطلاعات شفاف سازی شود خیلی از مسائل حل می شود.

*یکی از خواسته های مهم این روزها در حوالی ورزش، چالش ورود خانم هاست. مشکلی که بعد از ورود بانوان سوری به ورزشگاه آزادی بیشتر هم حساسیت زا شد.

این هم یک بحثی است که باید روحانیت و ما حل کنیم. بالاخره فقه دست مراجع محترم را برای تصمیم گیری باز گذاشته است.اینکه با توجه به شرایط زمانه بتوانند تصمیم گیری کنند. ولی این مسئله نیاز به تعامل دارد .خود بزرگان مذهبی و ارزشی هم مسائل را رصد می کنند و شاید نیاز به بررسی مجدد داشته باشد. بالاخره این اختیارات شرعی که در دین برای تصمیم گیری درباره بعضی از احکام شرعی ثانویه وجود دارد به همین دلیل است. به نظرم باید در این زمینه بتوانیم همهه ما مسئولین و نهادهای مذهبی تصمیم ساز جامعه را قانع کنیم و البته این البته کار ساده ای نیست.

سوال آخرمان هم درباره ماجراهای علیرضا باید ببازی و موجی است که برسرش راه افتاد.

اینکه چه دلیلی است که نباید کشتی بگیریم یا نباید برویم این هم بحثی است که از نظر اعتقادی باید بررسی شود. بالاخره ما یکسری باور و قانون در کشورمان داریم که اجرای شان می کنیم اما آیا توانستیم این باور را در ذهن ورزشکارمان هم ایجاد کنیم. چون ممکن است انگیزه را در ورزشکاران ما ضعیف کند. این ها بحث هایی است که بیشتر فرهنگی هستند ومن نمی توانم تحلیل منطقی یا علمی برای آن بدهم. آنهایی که تصمیم گرفته اند باید روشن کنند که چرا اینگونه است و جامعه را اقناع کنند.

 

251 41

کد N1805990

وبگردی