آفتاب

واکنش کره شمالی به اتهام آمریکا درباره ساخت سلاح میکروبی

واکنش کره شمالی به اتهام آمریکا درباره ساخت سلاح میکروبی

ایرنا نوشت: کره شمالی امروز پنجشنبه اتهامات دولت دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه پیونگ یانگ به دنبال ساخت تسلیحات میکروبی برای کشتار جمعی است را رد کرد.


به گزارش ایرنا کره شمالی اتهامات واشنگتن را بی اساس توصیف کرده و همزمان دولت آمریکا را متهم نموده که به دنبال خاموش کردن صدای کره شمالی و نابود کردن حکومت این کشور است.
ترامپ رییس جمهور آمریکا این هفته در نخستین سخنرانی خود برای تشریح راهبرد امنیت دولت جدید گفت که کره شمالی به دنبال ساخت تسلیحات میکروبی و شیمیایی است که بتواند با موشک آنها را پرتاب کند.
وی افزود کره شمالی می خواهد با تسلیحات اتمی، میکروبی و شیمیایی که می سازد جان میلیون ها آمریکایی را بگیرد و دولت وی اجازه چنین کاری نخواهد داد.
کره شمالی خاطر نشان کرده است که عضو مسئول پیمان منع تسلیحات میکروبی موسوم به 'بی دبلیو سی' است و تعلق این تسلیحات و تولید و انبار آنها را مجاز نمی داند.
خبرگزاری یونهاپ از کره جنوبی به نقل از موسسه مطالعات آمریکا از نهادهای وابسته به وزارت خارجه کره شمالی آورده است: اتهاماتی که دستگاه های آمریکایی وارد می کنند کاملا بی اساس است و تنها هدف آنها توجیه فشارهای بیشتر بر این حکومت است.
این موسسه تاکید کرده است هرچقدر آمریکا تحریم ها، فشارها و اقدامات ضد کره شمالی را بیشتر کند به همان اندازه ملت و ارتش کره شمالی در گرفتن انتقام از واشنگتن سرسخت تر خواهند شد.
آمریکا می گوید که کره شمالی دارای نزدیک به 13 نوع از مواد خاص و خطرناک است که می تواند از آنها برای ساخت تسلیحات میکربی استفاده کند.
آزمایش موشک های دوربرد با قابلیت حمل کلاهک هسته ای از سوی کره شمالی ظرف یک سال گذشته؛ باعث افزایش تنش ها بین این کشور با برخی از کشورهای منطقه از جمله ژاپن و کره جنوبی و همچنین آمریکا شده است.
به دنبال آزمایش ششمین بمب هسته ای این کشور که 15 سپتامبر(شهریور) 2017 صورت گرفت آمریکا با کمک چین و روسیه قطعنامه ای را در سازمان ملل علیه این کشور تصویب کرد که باعث واکنش شدید کره شمالی شد به طوری که این کشور هشدار داد به واسطه اعمال تحریم های سرسختانه علیه این کشور، ژاپن را غرق و آمریکا را به خاکستر تبدیل خواهد کرد.
کره شمالی تا کنون 7 بار دست به آزمایش موشکی زده است که آخرین بار آن روز چهارشنبه 29 نوامبر (1 آذر) امسال بود.
این موشک به مدت 43 دقیقه پرواز کرد 4500 متر ارتفاع گرفت و بعد از طی 950 کیلومتر مسافت در منطقه اقتصادی انحصاری ژاپن در دریایی شرقی یا همان دریای ژاپن فرود آمد.
کارشناسان می گویند با توجه به زاویه پرتاب موشک و ارتفاع 4500 کیلومتری، چنانچه این موشک در شرایط استاندارد پرتاب شود می تواند 13 هزار کیلومتر برد داشته باشد و خاک آمریکا را هدف قرار دهد.
پیشتر نیز کره شمالی یک بمب هیدروژنی که حدود سه هزار و 700 کیلومتر برد داشت را آزمایش کرد هدف از این پرتاب، نشان دادن این موضوع بود جزیره آمریکایی 'گوام' که سه هزار و 400 کیلومتر با کره شمالی فاصله دارد در تیررس این موشک قرار دارد.

4949

کد N1805970

وبگردی