آفتاب

هشدار پلیس فتا درباره استفاده از اپليكيشن‌هاى پرداخت الكترونيك

هشدار پلیس فتا درباره استفاده از اپليكيشن‌هاى پرداخت الكترونيك

در سال‌هاى اخير با گسترش تلفن‌هاى همراه بسيارى از بانك‌ها و شركت‌هاى مالى و اعتبارى با ارائه نرم‌افزار‌هاى بانكى و موبايل بانك‌ها مشتريان ...

دنیای اقتصاد:در سال‌هاى اخير با گسترش تلفن‌هاى همراه بسيارى از بانك‌ها و شركت‌هاى مالى و اعتبارى با ارائه نرم‌افزار‌هاى بانكى و موبايل بانك‌ها مشتريان خود را تشويق مى‌كنند كه براى سهولت بيشتر از طريق اين برنامه اقدامات بانكى و مالى خود را انجام دهند. همچنين هزينه بسيارى از اپليكيشن‌ها و برنامه‌هاى كاربردى نيز از طريق درگاه‌هاى بانكى و به‌صورت آنلاين از سوی كاربران پرداخت مى‌شود. کارشناس اداره تشخيص و پيشگيرى از جرايم سايبرى پلیس فتای استان خراسان رضوى درخصوص لزوم توجه شهروندان هنگام استفاده از اپليكيشن‌هاى پرداخت الكترونيك گفت: امروزه بخش عمده‌اى از خدمات بانكدارى، تبادلات و پرداخت‌هاى مالى از طريق فضاى سايبر انجام شده و در چند سال اخير با گسترش تلفن‌هاى همراه هوشمند بسيارى از اين خدمات و پرداخت‌هاى الكترونيك از طريق اپليكيشن‌هاى مختلف تلفن همراه قابل انجام است. وی افزود: استفاده از تلفن‌هاى همراه هوشمند براى دسترسى به حساب‌هاى بانكى و انجام تراكنش‌هاى مالى منجر شده است تا هكرها بدافزار‌هايى را براى سرقت اطلاعات حساب بانكى كاربران ايجاد كنند. از اين رو هر فردی که از طریق تلفن همراه هوشمند با استفاده از اپلیکیشن‌های بانکی به حساب خود وارد مى‌شود یا حتی افرادى كه از طریق برنامه‌های فروشگاهی خرید می‌کنند در تهدید آلوده شدن به بد افزارهاى بانكى قرار دارند.

 

این کارشناس سایبری ادامه داد: آمارهاى منتشر شده از سوى مراكز امنيتى نظير آزمايشگاه امنيت اطلاعات شركت مكافى نشان از افزايش بدافزارهاى تلفن همراه هوشمند در سال‌هاي اخير دارد كه تروجان‌هاى بانكى بخشى از آنها را تشكيل مى‌دهند.  وی هشدار داد: يكى از عمده‌ترين روش‌هاى نفوذ تروجان‌هاى بانكى روى گوشى‌هاى هوشمند، نصب آنها از سوى خود كاربران است! چراكه هكرها بدافزار‌هاى بانكى را مشابه با اپليكيشن‌هاى قانونى طراحى مى‌كنند و آن را از طريق شبكه‌هاى اجتماعى و سايت‌‌هاى غير معتبر در اختيار كاربران قرار داده و آنها را فريب مي‌دهند. بنابراین كاربران هنگام دانلود اپليكيشن‌هاى بانكى يا برنامه‌هاى فروشگاهى خريد حتما آنها را از طريق سايت‌هاى معتبر و مراكز رسمى نظير اپ استورها دانلود و نصب كنند. این کارشناس سایبری به شهروندان توصيه کرد: سرويس پيامكى بانك خود را فعال كنند و به‌صورت دوره اى وضعيت حساب‌هاى بانكى خود را بررسى كرده تا در صورت مشاهده مغايرت يا تغييرات مشكوك بتوانند موضوع را پيگيرى كنند. همچنين كاربران گوشى‌هاى هوشمند يك آنتى‌ويروس معتبر روى گوشى خود نصب كرده و آن را به روزرسانى كنند تا از نفوذ ناخواسته تروجان‌ها و ويروس‌ها به گوشى تلفن خود جلوگيرى کنند.

کد N1720870

وبگردی