آفتاب
معاون اجتماعی نیروی انتظامی؛

مردم به پلیس چه نمره ای دادند؟

مردم به پلیس چه نمره ای دادند؟

معاون اجتماعی نیروی انتظامی گفت: نمره رضایت مندی مردم از پلیس ۸۵ از ۱۰۰ (۱۷ از ۲۰) بوده است، این میانگین در پنج سال اخیر روند صعودی داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سعید منتظرالمهدی در کارگاه آموزشی معاونان اجتماعی استان ها و پلیس های تخصصی و همچنین رابطان مرکز فرماندهی و کنترل رسانه، به نقش تاثیر گذار رفتار و منش نیروی انسانی در ارتقاء منزلت اجتماعی یک سازمان اشاره کرد و اظهارداشت: ۴۰ درصد ارتقاء منزلت هر سازمانی در سایه تلاش کارکنان آن سازمان ایجاد می شود و این در عین حالیست که ۶۰ درصد الباقی متکی بر تجهیزات، امکانات تخصصی و نوین ، حمایت های درون و بیرون سازمانی و ... می باشد و در بیان دیگر مبتنی بر محبوبیت و مقبولیت نزد مردم است و این مقبولیت در سایه اقتدار، کارآمدی و محبوبیت در سایه رأفت و رفتار اخلاق مدارانه متحقق می گردد که خوشبختانه در این راستا نیروی انتظامی حداکثر تلاش خود را برای ارتقاء استانداردسازی رفتار کارکنان به کار بسته است.

وی ادامه داد: گفتار ، نوع رفتار و ادبیات ، حرکات، سکنات و حتی نشست و برخاست صحیح یکایک کارکنان پلیس ، یک امتیاز محسوب می شود که این مهم در افزایش منزلت سازمان تأثیرگذار است.

معاون اجتماعی ناجا تصریح کرد: باید تلاش شود تا نام نیروی انتظامی هماره بر تارک کشور بدرخشد و در بین سازمان ها در رتبه نخست قرار گیرد که البته برای رسیدن به این هدف همگان بایستی به سهم خودشان کوشش کنند و صدالبته این دست یافتنی می باشد.

سردار منتظرالمهدی افزود: نیاز است نیروهایی که در منظر مردم اداء وظیفه می کنند و به عنوان ویترین " و در خط مقدم " با مردم در ارتباط هستند، همواره پایش شوند و بدانند که اعمال و رفتار آنان ارتباط مستقیم و آنی و دو چندان با افزایش یا کاهش منزلت سازمانشان دارد و آنان به تنهایی می توانند بر سرعت افزایش کسب امتیاز و منزلت اجتماعی پلیس بیفزایند که من به سهم خودم از همه زحمات این عزیزان که در شرایط سخت خدمت می کنند، تشکر می نمایم.

وی بیان کرد: هنگامی که پلیس وارد عمل می شود مردم باید اطمینان خاطر داشته باشند که این مأمور توانمند است و به حرفه خود واقف و تصمیماتش درست است و شبهه ای در خصوص عملکرد وی نداشته باشند، این می شود مقبولیت یعنی ما را در حرفه خودمان قبول داشته باشند.

معاون اجتماعی ناجا تأکید کرد: باید به این باور برسیم که رفتار و گفتار یکایک کارکنان نمایانگر منش و رفتار مجموعه پلیس است؛ اگر یک مأمور با مردم رفتار مناسبی نداشته باشد ذهنیت جامعه نسبت به کلیه کارکنان ناجا منفی می شود و موجبات نقصان منزلت و سرمایه اجتماعی سازمان می گردد.

وی به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر اینکه امروز جنگ قدرت ها نیست بلکه جنگ رسانه هاست اشاره و بیان کرد: باید ضمن تعامل تنگاتنگ با رسانه ها از ظرفیت بی بدیل آنها در راستای انجام مأموریت ها و همراه سازی مردم و جلب سرمایه های اجتماعی بهره ببریم و ممنون آنان باشیم، طبیعتا رسانه ها چندمتری جلوتر از مسئولان هستند و در واقع افق های جلوتر را عیان می نمایند و البته این مهم می بایستی در سایه تعامل و نظارت صورت پذیرد که بیشترین آورده را برای افزایش امنیت در جامعه داشته باشد.

سردار منتظر المهدی مجددا به مباحث مراقبت و اصلاح رفتار رسانه ای تأکید نمود و گفت: یادمان نرود که امروزه در اتاقی هستیم که دور تا دور آن دیوار شیشه ای هست و لاجرم همه رفتار ما می تواند در کسری از ثانیه رسانه ای شود و این طبیعت عصر حاضر و ارتباطات است و هر شهروند می تواند خود یک رسانه باشد و البته این نمی بایست خللی در انجام مأموریت ها ایجاد کند و جرأت ورزی را از مأمورین بگیرد. تعقل ، تفکر، تدبر و تأمل و دوراندیشی و سپس اقدام با طیب خاطر ، یقینا ضریب خطا را کاهش می دهد و هیچ جای نگرانی در انجام آن نیست.

دکتر منتظرالمهدی در بخش دیگر از سخنانش بر تعامل با سازمان های "مردم نهاد" تأکیدکرد و گفت: در قبل از جنگ جهانی، کنفوانسیون های دنیا ناظر بر صلح و جنگ بود ولی در طی دهه های اخیر اغلب کلید واژه های آن مبتنی بر شفافیت ، پاسخگویی ، مصالحه و مشارکت مردمی است و دنیا در آینده به دست سازمان های بین المللی مدیریت می شود و دولتمردان برای نفوذ در آن تلاش می کنند و البته در این اثناء نباید سازمان های مردم نهاد و NGO ها و تشکل ها را نادیده گرفت و نقش آنان را ناچیز تلقی کرد بلکه باید در کنار آنها هم حمایت و هم نظارت کرد.

کد N1648139

وبگردی