آفتاب

اولین همایش ملی چاپ سه بعدی گشایش یافت

اولین همایش ملی چاپ سه بعدی گشایش یافت

تهران- ایرنا- اولین همایش ملی چاپ سه بعدی با رویکرد دانش افزایی در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دبیر اولین همایش ملی چاپ سه بعدی روز چهارشنبه در مراسم گشایش این رویداد علمی تخصصی گفت: با توجه به خلا و کمبودی که در زمینه تحقیقات چاپ سه بعدی در کشور احساس می شد، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی از حدود یکسال قبل نسبت به راه اندازی تشکیل هسته ساخت برهم افزا یا چاپ سه بعدی اقدام کرد که این هسته پژوهشی با مشارکت 8 عضو هیات علمی پژوهشگاه درحال فعالیت است.
دکتر 'صمد مومن بالله' تاسیس آزمایشگاه چاپ سه بعدی و تولید فیلامنت های مورد مصرف در این فناوری، برگزاری اولین مسابقات دانشجویی در زمینه چاپ سه بعدی را از جمله اقدامات انجام شده در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران طی یکسال گذشته در این حوزه برشمرد.
وی تعریف پروژه های دانشجویی و پژوهشگاهی مشترک با دانشگاه ها، هماهنگی بیشتر و تجمیع قوا بین فعالان عرصه چاپ سه بعدی در سطح ملی و برنامه ریزی به منظور تشکیل انجمن علمی ساخت برهم افزا (Additive Manufacturing ) را از برنامه های در دست اقدام هسته ساخت برهم افزا در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی عنوان کرد.
مومن بالله افزود: اولین مسابقه دانشجویی چاپ سه بعدی تابستان گذشته در سطح پژوهشگاه پلیمر برگزار شد و امروز همزمان با برگزاری اولین همایش ملی چاپ سه بعدی، شاهد رقابت دانشجویان در سطح ملی هستیم به طوری که دانشجویانی از دانشگاه تهران، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، شهید بهشتی، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی، واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد و واحد تهران مرکزی دانشگاه آزاد در این مسابقات حضور یافته اند.
به گفته وی، 17 طرح پل (با استفاده از مواد پلیمری و چاپ سه بعدی) و 45 طرح کاربردی – هنری در این مسابقه دانشجویی ارائه شده است که برگزیدگان آنها در مراسم اختتامیه همایش امروز معرفی خواهند شد.
همزمان با برگزاری اولین همایش ملی چاپ سه بعدی، نمایشگاهی از دستاوردها و محصولات شرکت های ایرانی فعال در این عرصه نیز در محل پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی برپا شده است.
این همایش با ارائه سخنرانی های تخصصی توسط استادان و صاحبنظران مطرح کشور با موضوعات فناوری چاپ سه بعدی مبتنی بر مذاب پلیمر، فناوری های چاپ سه بعدی مبتی بر لیزر، فناوری های چاپ سه بعدی مبتنی بر رزین، فناوری چاپ سه بعدی در زیست فناوری و پیشرفت های حال حاضر و چشم انداز آینده پرینترهای سه بعدی در ایران درحال برگزاری است.
علمی**1055**
خبرنگار : زینب کارگر **انتشار: زهره محتشمی پور
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با کانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید
irnaelm@
https://telegram.me/irnaelm
کد N1558694

وبگردی