آفتاب

روایت مصلحی از جزوه‌ای که وزارت اطلاعات به جلیلی رساند تا به سوالات 5+1 پاسخ دهد

روایت مصلحی از جزوه‌ای که وزارت اطلاعات به جلیلی رساند تا به سوالات 5+1 پاسخ دهد

انتخاب نوشت: وزیر پیشین اطلاعات گفت: برای مذاکرات قرقیزستان در زمان سعید جلیلی، دستگاه اطلاعاتی توانست جزوه ای را که 1+5 برای مذاکرات آماده کرده بود، به دست بیاورد.

حجت الاسلام حیدر مصلحی رییس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس در همایش منادیان معروف که در سالن اجتماعات مدرسه دارالشفاء برگزار شد،  تحریم سنگین دشمن بعد از فتنه 88 را از عجیب ترین اتفاقات بعد از فتنه دانست و گفت: مشکلات افتصادی 15 تا 20 درصد آن مربوط به تحریم ها می شود و 90 درصد مربوط به مدیریت است؛ نقدینگی هم می تواند تهدید باشد و هم فرصت اما امروزه تهدید شده است به دلیل این که نقدینگی برای واردات استفاده می شود و کارخانجات به تعطیلی رسیده اند در تنیجه بیکاری رو به افزایش است.

وی ادامه داد: اکنون دارد به جامعه القاء می شود که تنها گزینه موجود کنار آمدن با کدخدا است و دیده می شود که درشبکه های ماهواره ای و روزنامه ها به گونه سنگینی به این موضوع پرداخته می شود.

وزیر پیشین اطلاعات با اشاره به مذاکرات ژنو در دوسال قبل و کارشکنی فرانسه خاطرنشان کرد: هنگامی که فرانسه کار شکنی کرد پس آمریکا در آنجا چه کار انجام می داده است؛ برای مذاکرات قرقیزستان در زمان سعید جلیلی دستگاه اطلاعاتی توانست جزوه ای را که 1+5 برای مذاکرات آماده کرده بود به دست بیاورد.

وی ادامه داد: بعد از به دست آوردن این جزوه برای جواب دادن به آن کار شد و هنگام نشست مذاکرات آقای جلیلی توانست به تمام سؤالات آنها پاسخ دهد، در این جلسه نماینده یکی از کشورها پیشنهاد داد تا جلسه ادامه پیدا کند اما شرمن با دادن یک نامه او را ساکت کرد، حال سؤال این است چرا به فرانسه در ژنو این نامه را ننوشته است زیرا این به هم زدن مذاکرات توسط فرانسه یک طراحی پیش بینی شده بوده است.

حجت الاسلام مصلحی افزود: به دلیل این که کینه ایران را از یک کشور به سمت کشور دیگر منتقل کنند و به دلیل این که فرانسه با ایران مراودات صنعتی دارد فرانسه را انتخاب کرده اند؛ بعد از مدتی عادی سازی نشست و برخاست با آمریکایی ها آغاز شد که به همین دلیل رهبر معظم انقلاب گفتند مذاکرات با آمریکا تمام شد و کسی حق ندارد با آمریکا مذاکره کند.

27214

کد N1043181

وبگردی