آفتاب
استاندار یزد:

از نگاه مجریان انتخابات هیچ تفاوتی بین کاندیداها نیست

از نگاه مجریان انتخابات هیچ تفاوتی بین کاندیداها نیست

استاندار یزد تغییر فرهنگ رقابت در بین کاندیداهای انتخابات را ضروری دانست و گفت: این‌که عرصه انتخابات به میدانی برای برد و باخت تبدیل شود، مطلوب نیست و در این راه همه باید احساس امنیت و آرامش داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه یزد، سیدمحمد میرمحمدی در نشست مشترک اعضای ستاد انتخابات و هیات نظارت بر انتخابات استان یزد، هدف مشترک ستاد انتخابات و هیات نظارت بر انتخابات را یادآور شد و تاکید کرد: تضمین سلامت کامل انتخابات وظیفه مشترک ستاد انتخابات استان و هیات نظارت شورای نگهبان است.

وی افزود: باید با افزایش اعتماد عمومی به کارگزاران نظام جمهوری اسلامی حضور گسترده مردم را فراهم‌ سازیم؛ چراکه هرچه حضور مردم گسترده‌تر و مشارکت بالاتری وجود داشته باشد، اقتدار نظام افزایش‌ یافته و دشمن را به عقب‌نشینی وادار می‌کند.

وی با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر حق‌الناس بودن رای مردم، تصریح کرد: ضرورت دارد در مقابل رای مردم احساس مسئولیت داشته باشیم و از امانت آن‌ها پاسداری کنیم تا اعتماد عمومی باعث انسجام بیش‌ از پیش جامعه شود.

استاندار یزد تغییر فرهنگ رقابت در بین کاندیداهای انتخابات را ضروری دانست و افزود: این‌که عرصه انتخابات به میدانی برای برد و باخت تبدیل شود، مطلوب نیست و در این راه همه باید احساس امنیت و آرامش داشته باشند.

وی با بیان این‌که «کاندیدای منتخب مردم می‌بایست نیازها، علایق و مشکلات مردم را نمایندگی کند» خاطرنشان کرد: کاندیداها باید احساس تکلیف و آن را ادا کنند و در این راه برد و باخت معنی نخواهد داشت.

وی با بیان این‌که «کاندیداها نباید علیه یکدیگر صحبت کنند و باید صرفاً برنامه‌های خود را ارائه کنند»، تصریح کرد: از نگاه مجریان انتخابات هیچ تفاوتی بین کاندیداها نیست و صرفاً برگزاری انتخابات سالم ملاک کار ماست.

میرمحمدی حضور همه سلیقه‌ها در انتخابات را محترم دانست و افزود: هر کاندیدایی که با استفاده از قوانین و مقررات مورد تائید شورای نگهبان قرار گرفت و ورودش به انتخابات قطعی شد، برای همه قابل‌ احترام است.

وی با بیان این‌که «جامعه در حال حاضر رد صلاحیت در انتخابات را منفی تلقی می‌کند»، خاطرنشان کرد: رد صلاحیت به این معنا است که شرایط حضور در انتخابات برای آن فرد وجود ندارد و نباید به آن نگاه منفی داشت، بلکه باید با کار فرهنگی و زیرساختی این نگاه را تغییر داد.

وی با اشاره به اصلاح بعضی از دستورالعمل‌های انتخاباتی در انتخابات آتی تصریح کرد: خوشبختانه دستورالعمل اجرایی انتخابات ابلاغ‌شده و دستورالعمل‌هایی که دچار انحراف قانونی بوده باطل یا اصلاح‌شده است.

استاندار یزد تأکید کرد: ضروری است که ما به ‌عنوان عوامل اجرایی و نظارت بر انتخابات، طبق این دستورالعمل‌ها برنامه را پیش ببریم و به وظایف خود در فرایند قانونی عمل کنیم.

وی رفع ابهام در امور را یک اصل مهم در همکاری ستاد انتخابات استان یزد و هیات نظارت بر انتخابات دانست و افزود: افراد در برابر این دو مجموعه یکسان و افرادی که از مسیر قانون عبور کنند برای همه مورد احترام هستند.

وی با بیان این‌که «مطلوب است مشکلات و ایرادات را به هم متذکر شویم»، خاطرنشان کرد: وقتی مشکلات را صادقانه با هم در میان بگذاریم و در آن از هرگونه جانب‌داری و منفی گرایی پرهیز کنیم، مشکلات برطرف و کارها به‌خوبی انجام می‌شود.

میرمحمدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و نام‌گذاری سال 94 به نام همدلی و هم‌زبانی دولت و ملت تأکید کرد: این‌که امسال از سوی رهبر معظم به این عنوان نام‌گذاری می‌شود بدین معنی است که ضرورت دارد در این سال با وحدت و یکپارچگی مواضع نظام مستحکم‌تر از قبل شود.

وی با اشاره به این‌که «مردم با بلوغ فکری، سیاسی و اجتماعی خود همراهی مناسب و مطلوبی را با پیام مقام معظم رهبری داشته‌اند»، خاطرنشان کرد: در سالی که قرار است مذاکرات هسته‌ای و برگزاری دو انتخابات مهم مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی برگزار شود، نقش و اهمیت همدلی و هم‌زبانی که از سوی مقام معظم رهبری مطرح‌شده است به‌خوبی حس می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه توفیق خوبی در زمینه توافق هسته‌ای نصیب جمهوری اسلامی ایران شده است و امروز در جایگاهی قرار گرفته‌ایم که به‌عنوان قدرتی جهانی مطرح و دارای جایگاه ارزشمندی در دنیا هستیم.

استاندار دو سال مذاکرات گسترده و فشرده را برای خنثی‌سازی اسلام هراسی و ایران هراسی دانست و تأکید کرد: امروز اسلام هراسی در دنیا کمرنگ شده است و این مذاکرات نشان داد رهبران و مسئولان نظام جمهوری اسلامی افرادی آزاداندیش و صلح‌طلب در قبال همه جهانیان هستند.

وی افزود: کشورهای پیشرفته مدام در حال تبلیغ دموکراسی هستند و به نوعی خود را برتر از همه می‌دانند، در حالی ‌که در نظام جمهوری اسلامی ایران نیز مردم‌سالاری دینی واقعی وجود دارد و در عرصه انتخابات به اوج خود می‌رسد.

وی مشارکت حداکثری در انتخابات را اصلی‌ترین امور در این عرصه عنوان کرد و انتخابات را نمایش اقتدار ملی و بازنمایی مردم‌سالاری دینی در نظام جمهوری اسلامی دانست.

میرمحمدی در پایان سخنان خود بابیان این‌که «هرچه نظام جمهوری اسلامی ایران بانظم بیشتری برنامه‌های خود را پیش ببرد به سمت کسب افتخارات بیشتر قدم بر می‌دارد»، تصریح کرد: در این موقع است که گرایش عمومی به اسلام نمود پیدا می‌کند.

انتهای پیام

کد N1005787

وبگردی