آفتاب
ناطق نوری :

از چالش‌های جدی مسلمانان عدم درک درست دینداری و دین‌شناسی بوده است

از چالش‌های جدی مسلمانان عدم درک درست دینداری و دین‌شناسی بوده است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی از چالش‌های جدی مسلمانان که از صدر اسلام تاکنون با آن مواجه هستند، را عدم درک درست دینداری و دین‌شناسی دانست.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه مازندران، حجت‌الاسلام علی‌اکبر ناطق‌نوری در مراسم بزرگداشت رئیس مذهب تشیع در روستای اوزکلای بخش بلده شهرستان نور بر لزوم گسترده‌تر شدن احیای فرهنگ عزاداری اهل‌بیت گفت: ترویج سیره ائمه اطهار و کسب معرفت دینی همواره باید در جامعه اسلامی باشد.

ناطق نوری بابیان اینکه گاهی بندگان خدا، به گفتار پیامبر (ص) و معصومین (ع) کمتر توجه دارند، تصریح کرد: پروردگار همواره خیر بنده اش را می‌خواهد و همواره خیر مطلق خدا در تمامی زندگی انسان‌ها نهفته و جاری است و در این راستا هر بنده‌ای که خود را بیشتر در مسیر رحمت و معرفت و ذکر خدا قرار دهد، خداوند عنایت ویژه‌ای به آن مخلوق خواهد کرد.

عضو مجمع مصلحت تشخیص نظام در بخش دیگری از سخنان خود، یکی از چالش‌های جدی مسلمانان که از صدر اسلام تاکنون با آن مواجه هستند، را عدم درک درست دینداری و دین‌شناسی دانست.

وی با استناد به روایتی از امام صادق(ع) در باب تفرقه در دین گفت: به گواه تاریخ بسیاری از مسلمانان در دوران حکومت معاویه و پس از آن در شام افرادی بودند، که تظاهر عملی به مقدسات داشتند.

ناطق‌نوری با اشاره به اینکه بعضی از آنان افراد مقدسی بودند که اهل خواندن نماز شب بوده و به سبب زهد و تقوا پینه بر پیشانی داشتند و بر اثر بی‌اعتنایی به دنیا، لباس‌های مندرسی به تن داشتند و صرفا برای کسب رضایت پروردگار و ورود به بهشت، با توجه به تحریف و تبلیغ حاکمان منحرف، بر مولا علی علیه‌السلام لعن و نفرین می‌فرستادند، و این نبود مگر اینکه تفرقه و معرفت در دین نداشتند و دین شناس نبودند،افزود: با خودم فکر می‌کردم که اینها چگونه مردمانی بودند که علی (ع) را با آن همه ستایش از سوی پیامبر اسلام (ص) و نیز تحسین و تکریم از سوی بزرگان اهل تسنن، مورد دشنام قرار می‌دادند، اما معاویه با آن پدر معلوم‌الحال و فاقد پیشنیه درخشان، مورد تقدیس مردم بود، بطوری که وقتی معاویه به دلیل نداشتن وقت، نمازجمعه را به چهارشنبه موکول کرد، مردم آن زمان، اطاعت کردند و نه تنها اعتراضی نکردند بلکه تمکین کردند.

ناطق‌نوریاضافه کرد: این آفت را استاد مطهری روشن کردند و ایشان اعتقاد داشتند بسیاری از مردم شناخت دینی ندارند، خیلی‌ها دیندار هستند اما در عین حال دین‌شناس نیستند و بنام دین از دین یاری می‌گیرند.

رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر فردی دیندار باشد اما دین‌شناس نباشد، آن فرد دیندار سطحی است و از مشخصه‌های او این است که هر آنچه رنگ و روغن و بوی دین و اسم دین داشته باشد قبول می‌کند، اما معرفت و شناخت به دین و تشخیص واقعی راه دین ندارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با ستودن افرادی که که هم دیندار و هم دین شناس بودند، از حضرت فاطمه (س) یادکرد و گفت: دفاع حضرت فاطمه (س) از امیرالمومنین (ع) به سبب رابطه عاطفی با همسرش نبوده بلکه برای دفاع از اسلام ناب محمدی و قوانین قرآن بوده است.

وی گفت: در این راستا حضرت فاطمه (س) فرمودند' اگر امروز از قانون ارث که در قرآن آمده و فرمان الهی است در زمان من فاطمه که هنوز کفن پدرم خشک نشده است دفاع نکنم و از اینکه این قانون زیر پا گذاشته شود، نخروشم، دیگر فردا اثری از قانون ارث و قصاص نخواهد ماند و آن کسی که باید از اسلام دفاع کند من فاطمه هستم.

ناطق‌نوری گفت: امروز باید به دنبال دختر رسول خدا(ص) از قوانین اسلام دفاع کنیم و با تلاش در دین تشخیص راه ولایت الهی را با تمسک به ولایت ائمه معصومین (ع) انجام بدهیم.

وی یادآور شد: باید تلاش کنیم در چنین شرایطی از کسانی که راه افراط گری و انحراف در دین را در جوامع اسلامی تسری می دهند مثل همین داعش و امثالهم دوری گزیده و از آنان بپرهیزیم.

انتهای پیام

کد N921769

وبگردی