آفتاب
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه:

بزرگ‌ترین مصیبت امت، اختلاف‌افکنی با شعار دین است

بزرگ‌ترین مصیبت امت، اختلاف‌افکنی با شعار دین است

رئیس جامعةالمصطفی گفت: امروز تمام توطئه‌های دشمنان با محوریت مهار قدرت نرم انقلاب اسلامی و با رویکرد ایجاد اختلاف درونی در اسلام صورت می‌گیرد.

رئیس جامعةالمصطفی گفت: امروز تمام توطئه‌های دشمنان با محوریت مهار قدرت نرم انقلاب اسلامی و با رویکرد ایجاد اختلاف درونی در اسلام صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی در نهمین اجلاسیه سراسری مدیران و نمایندگان المصطفی، با اشاره به توصیه‌های امیرالمومنین(ع) به تقوای الهی در نهج‌البلاغه، اظهار کرد: روح پرهیزگاری موجب دوری از محارم الهی و ترس از خدا در درون قلب‌های پارسایان می‌شود.

وی گفت: بر این اساس، روح تقوا ایجاب می‌کند که آزادانه و آگاهانه سختی‌ها را متحمل شده و با هنر خود آسایش و امتیازات دنیا را قربانی کنیم.

رئیس جامعة‌المصطفی افزود: همان گونه که رزمندگان در دوران جنگ سختی‌ها را متحمل می‌شدند، رزمندگان جبهه علم، فرهنگ و معرفت نیز باید این هنر را داشته باشند که آسایش را با سختی‌ها معاوضه کنند.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: اگر پایان ماموریت‌ها را نزدیک بدانیم و آرزوهای بی ربط را کنار بگذاریم، به گونه‌ای رفتار خواهیم کرد که عزم و اراده در درون ما تقویت شود.

امام جمعه موقت قم، افزود: دوری از آرزوهای بلند مادی و تلاش برای دستیابی به آرمان‌های بزرگ معنوی و الهی از نکات بسیار مهم است.

اعرافی با تأکید بر نهادینه سازی گفتمان تقوای الهی در دنیا، تصریح کرد: این جهان جایگاه تلاش، سختی، دگرگونی‌ها و عبرت‌هاست که در این عالم فراوان است.

وی توجه به جایگاه سربازی امام زمان(عج) را ضروری دانست و گفت: به عنوان سربازان حضرت ولی عصر(عج)، باید به معارف نهج البلاغه و دعای عهد اهتمام داشته و این مبانی عظیم را در درون خود تقویت کنیم.

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه اظهار کرد: اگر روح نهج‌البلاغه و دعای عهد در درون ما نباشد، سیاستمدار و روحانی خوبی نخواهیم بود؛ چراکه در معرض انواع چالش‌های درونی و بیرونی هستیم.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: با دو ویژگی صداقت و تهذیب، هیچ عاملی در عالم نمی‌تواند در مقابل ما ایستادگی کند.

به گزارش ایسنا به نقل از حوزه نیوز، امام جمعه موقت قم بر لزوم توجه مدیران المصطفی در دنیا به خودسازی درونی تاکید کرد و گفت: اگر روح دینی را در خود و مجموعه تحت هدایت نهادینه کنیم، آنگاه اثرگذار خواهیم بود و مشکلات به سهولت رفع خواهد شد.

اعرافی با بیان این‌که «جامعة المصطفی میراث انقلاب، امام راحل(ره)، رهبری و شهدا در جهان اسلام است» گفت: میثاق بر انتشار معارف الهی در تمام عالم، فلسفه اصلی تشکیل جامعة المصطفی است و این مرکز حوزوی باید تجلیگاه میراث اهل بیت(ع) در دنیا باشد.

وی با بیان این‌که «در نهمین اجلاس سراسری مدیران و نمایندگان المصطفی به دو موضوع امروز امت اسلام توجه می‌شود» گفت: امروز تمام توطئه‌های دشمنان به محوریت مهار قدرت نرم انقلاب اسلامی و با رویکرد ایجاد اختلاف درونی در اسلام صورت می‌گیرد.

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه خاطرنشان کرد: اگر اختلافات درونی صورت نمی‌گرفت، موج انقلاب اسلامی، بیداری اسلامی و جنبش‌های بزرگ، معادلات منطقه را تغییر می‌دادند.

وی بزرگ‌ترین مصیبت امت اسلام را اختلاف‌افکنی با شعار دین و انگیزه‌های مذهبی عنوان کرد و گفت: متاسفانه غفلت صورت گرفته این اختلافات را در درون ما ایجاد و اندیشه باطل تکفیر را ترویج دادند تا تمام توان و قدرت ما صرف جنگ درونی شود.

اعرافی با اشاره به این‌که «اسرائیل در مقابل روح حماسی حزب الله و جنبش حماس دوام نمی‌آورد» گفت: امروز با دمیدن اختلافات درونی در امت اسلامی، حاشیه امنیت برای اسرائیل ایجاد و متاسفانه برخی غافلانه به نزاع و ترور می‌پردازند.

این عضو جامعه مدرسین خاطرنشان کرد: متاسفانه امروز براساس ترویج تفکرات ناصحیح، هزینه جنگ و اختلافات درونی امت اسلام را می‌پردازیم.

وی با بیان این‌که «المصطفی به دنبال تحقق دو هدف است» گفت: هدف نخست ما گسترش معارف الهی و اندیشه اهل بیت(ع) در جهان است و تمام عالم باید پیام نورانی اهل بیت(ع) را متوجه شده و به آن دل بسپارد.

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه تصریح کرد: هدف دوم، تقویت مصالح امت اسلام در مسیر مشترکات اسلامی است تا روح وحدت و همبستگی ماندگار شود.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: در شرایط عادی و کمتر مخاطره‌آمیز می‌توانستیم این دو هدف را محقق کنیم؛ اما امروز در این وضعیت حساس کار دشواری در پیش رو داریم.

اعرافی با اشاره به این‌که «المصطفی نمادی از اسلام به معنای عام در دنیاست» گفت: جایگاه المصطفی در نقطه تعادل و رعایت مصالح کلان امت و تربیت انسان‌هایی است که منادی وحدت و اندیشه تعامل مذهبی باشند.

وی با بیان این‌که «در بخش انتشار معارف اهل بیت(ع) باید اهتمام بیشتری داشته باشیم» اظهار کرد: باید این مسئله را در جهان اسلام نهادینه کنیم که ذخیره معارف اهل بیت(ع) گنجی به سود تمام عالم اسلام است.

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه در پایان بر تربیت عالمان تقریبی در این نهاد حوزوی تأکید کرد.

انتهای پیام

کد N907754

وبگردی