آفتاب

لاریجانی: آسیب‌های اجتماعی را باید ریشه‌ای درمان کرد

لاریجانی: آسیب‌های اجتماعی را باید ریشه‌ای درمان کرد

رییس مجلس شورای اسلامی، آسیب‌های اجتماعی را از زیان بارترین علل کج‌روی جوامع خواند و گفت: نگاه مسئولین تصمیم گیرنده باید به سوی کشف و درمان ریشه های آسیب‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، علی لاریجانی (یکشنبه 14 تیرماه) در دیدار با رئیس و معاونین سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: کار بهزیستی بسیار متنوع و حوزه آن گسترده است و مأموریت های زیادی بر دوش دارد و برای انجام این مأموریت‌ها نیازمند تخصص‌های مختلف است.

وی افزود: سازمان بهزیستی برای آنکه بتواند به خوبی از عهده مسئولیت های خود برآید نیازمند استفاده از ظرفیت های مردمی است.

لاریجانی با تأکید بر رفع هر چه سریعتر ریشه های به وجود آورنده آسیب ها و معضلات اجتماعی تصریح کرد: حاکیمت باید به این سازمان نگاه حمایتی داشته باشد زیرا برای رفع علل برخی از آسیب ها نیازمند تلاش کلیه مسئولین در سطح کشور هستیم.

وی به رئیس و معاونین سازمان بهزیستی توصیه کرد که در موارد حساس نگاه مسئولین تصمیم ساز را نسبت به علل و ریشه ها هدایت کرده و از آنها کمک بخواهید.

رئیس مجلس ضمن حمایت از طرح توانبخشی مبتنی بر خانواده اظهار داشت: کانون خانواده گرم ترین و صمیمانه ترین مکان برای افراد سالمند و معلول است و اینکه سازمان بهزیستی توانسته است در این طرح موفق عمل کند جای بسی خوشحالی است و امیدواریم که بتوانید از ظرفیت های مردمی بیش از پیش استفاده کنید.

وی در ادامه تصریح کرد: دو موضوع مواد مخدر و بیماری ایدز از آسیب های اجتماعی زیانباری است که باید جلوی رشد آن به سرعت گرفته شود و نیاز است که رسانه ملی در این امر به کمک سازمان بهزیستی بیاید و همچنین لازم است که در کتابهای درسی آموزش های لازم در این خصوص گنجانده شود.

گفتنی است در ابتدای این دیدار محسنی بندپی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور و معاونین سازمان به بیان مسائل و مشکلات سازمان پرداختند.

محسنی بندپی گفت: سازمان بهزیستی دو هدف پیشگیری از معلولیت ها و آسیب های اجتماعی را در سه مرحله آگاه سازی، غربالگری و مداخله دنبال می کند و تا حدود زیادی توانسته است موفقیت کسب نماید.

وی در ادامه با اشاره به برنامه ششم توسعه افزود: سازمان بهزیستی تلاش دارد که در این برنامه بر روی شش بند ارتقاء رفاه اجتماعی و بهزیستی جامعه، الزام قانونی به پیوست سلامت اجتماعی، پیشگیری از بروز آسیب اجتماعی در گروه های آسیب پذیر، ارتقاء کمی و کیفی خدمات، گسترش مشارکت های مردمی و خیرین و مستندسازی فرایندها جهت الگوسازی برای آیندگان کار کند.

انتهای پیام
کد N880106

وبگردی