آفتاب

چند نکته درباره روزه‌داری مبتلایان به آسم و آلرژی

چند نکته درباره روزه‌داری مبتلایان به آسم و آلرژی

یک جراح و متخصص گوش، گلو و بینی تاکید کرد: افراد مبتلا به آسم و آلرژی منعی برای رعایت روزه داری ندارند و می‌توانند با رعایت مواردی از بروز مشکلات پیشگیری کنند.

دکتر بهنام کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه افراد مبتلا به آسم و آلرژی باید از قرار گرفتن در معرض محرک‌های تشدید کننده بیماری خود به خصوص در ایام روزه‌داری خودداری کنند، گفت: قرار گرفتن در معرض بوهای شدید از جمله شوینده‌های قوی مانند وایتکس، ادکلن و عطرهای گرم و تند به خصوص در فصل تابستان باعث ایجاد حمله آلرژی و آسم قوی می‌شود که برای این افراد خطرآفرین است.

وی در ادامه با بیان اینکه افزایش گرد و خاک و ریزگردها در اکثر نقاط کشور ما امری شایع است، افزود: مبتلایان به آسم و آلرژی باید با توجه به منطقه زندگی خود در برابر ریزگردها و روزهای شیوع گرد و خاک با زدن ماسک از خود محافظت کنند و در صورت امکان از منزل خارج نشوند.

این متخصص گوش، گلو و بینی با تاکید بر تاثیر مصرف کافی مایعات در زمان سحر و افطار برای این بیماران، تصریح کرد: بیماران مبتلا به آسم و آلرژی باید داروهای تجویز شده خود را در زمان روزه‌داری و هنگام افطار تا سحر مصرف کنند تا صدمه ای به آن ها وارد نشود. همچنین استفاده از اسپری های کنترل کننده تنفس که به صورت گاز هستند در صورت حمله آسماتیک باید بلافاصله استفاده شود.

کاظمی در پایان با اشاره به اینکه عدم استفاده از اسپری استنشاقی وضعیت را برای حمله‌های بعدی سخت‌تر می‌کند، یادآور شد: افراد مبتلا به آسم و آلرژی باید از مصرف غذاهایی حاوی ادویه فراوان در زمان افطار و سحر پرهیز کنند؛ چراکه عطسه و گرفتگی بینی را به همراه دارد و مخاط را تحریک می‌کند.

انتهای پیام
کد N875153

وبگردی