آفتاب
یوناتن بت‌کلیا:

کشورهای قربانی ترور با اتحاد اجازه سوء‌استفاده حامیان ترور را از بین می‌برند

کشورهای قربانی ترور با اتحاد اجازه سوء‌استفاده حامیان ترور را از بین می‌برند

دبیرکل اتحادیه جهانی آشوریان گفت: اگر کشورهای قربانی ترور به این درک برسند که با اتحاد و همبستگی داخلی قومیت‌ها و مذاهب کشورهای‌شان، می‌توانند متحد شوند، در راه مبارزه با تروریسم قدم‌های واحد بردارند و از تفرقه اجتناب کنند، قطعا اجازه سوء‌استفاده حامیان و مجریان ترور را از بین می‌برند.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) یوناتن بت‌کلیا گفت: تروریست‌ها دست پرورده کشورهای غربی هستند. آن‌ها در افغانستان زایش، رویش و گسترش یافتند و حالا ماموریت خود در کشورهای مدنظر غرب و صهیونیست‌ها را مو به مو اجرا می‌کنند.

وی طالبان، القاعده و داعش را فرزندان تفکر تروریستی صهیونیسم و غرب دانست و افزود: به وجودآورندگان تروریست‌ها، وقتی دیدند که داعش در سوریه و عراق جنایت آفرید، بی‌تفاوت بودند اما جمهوری اسلامی ایران از بدو شکل‌گیری گروه‌های تندرو و تکفیری مدام نسبت به عواقب و خطرات ناشی از رویش این گروه‌ها هشدار داد. ایران نشان داد که در صورت گسترش این تفکر، خطر نابودی غربی‌ها نیز بیشتر می‌شود اما آنها(غربی‌ها) خود اهمیتی به موضوع ندادند.

وی اظهار کرد: حمایت‌های غرب از داعش در سوریه و عراق و بمباران شهرهای سوریه از سوی هواپیماهای ائتلاف به بهانه مبارزه با داعش و رقم زدن فجایع انسانی در سوریه و عراق، پرده از وحشی‌گری‌ها و منطق غیرانسانی غربی‌ها و گروه‌های تندرو برداشت و متاسفانه جامعه آشوری‌ها بیشترین ضربه را از تروریست‌های تکفیری و داعش در عراق و سوریه متحمل شد و تعداد زیادی از مردم ما به دست این گروهک جنایتکار به قتل رسیدند و آثار باستانی هزاران ساله نابود شد.

این عضو کمیسیون عمران مجلس نهم رفتار غرب در موضع‌گیری علیه تروریسم را کاملا دوگانه و ناعادلانه دانست و افزود: رفتار دوگانه کشورهای مدعی دفاع از حقوق‌بشر زمانی خودش را هویدا کرد که تروریست‌ها به نشریه شارلی ابدو در فرانسه حمله کردند و یک نمایش‌نامه از پیش نوشته شده را به نمایش گذاشتند. غربی‌ها بعد از این صحنه‌سازی، خود را عقب کشیده و کار را به همپیمانان جانی خود در خاورمیانه سپردند و متاسفانه عربستان با چراغ سبز آمریکا و غرب، جنایت ضد بشری را در یمن رقم زد. قتل عام مردم بی‌دفاع و بمباران مردم یمن فقط و فقط به خاطر دین، اعتقاد و مرام مسیحیان، ایزدی‌ها، شیعیان و حتی اهل تسنن انجام گرفته است.

وی ایران را مهد گفت‌وگو و زندگی تمدن‌های بشری دانست و تصریح کرد: تنها کشور منطقه که مردم آن در امنیت و آرامش کامل زندگی می‌کنند، جمهوری اسلامی ایران است. با وجودی که ایران از بدو پیروزی انقلاب بیشترین آسیب را از ترور و تروریسم دیده است ولی خون شخصیت‌ها و نخبگان علمی، سیاسی و هسته‌ای ایران باعث آرامش و امنیت مردم ایران شده است. ای کاش مدعیان حقوق بشر و دموکراسی از ایران درس بگیرند. ایرانی که خالق گفت‌وگوی تمدن‌ها و مهد تمدن‌هاست، ایرانی که تمام ادیان ابراهیمی و اقوام مختلف را کنار یکدیگر با صلح، صفا و صممیت در خود جای داده است.

وی با بیان این‌که «ایران می‌تواند در مسیر مبارزه با ترور و تروریسم الگو باشد، با اشاره به منطق ایران در گفت‌وگو با 1+5 »، گفت: مذاکرات ایران با 1+5 به معنای مذاکره یک تنه ایران با دنیاست همانطور که در جنگ هشت ساله یک تنه در برابر دنیا مقاومت کرد. ایران قدم‌هایی را برداشته است که حقانیت، صداقت، امنیت، آرامش، صلح و زندگی مسالمت‌آمیزش را به رخ جهانیان کشانده است پس می‌تواند الگوی خوبی برای مبارزه با ترور و تروریسم باشد.

این عضو کمیسیون عمران مجلس نهم آرامش و امنیت را خواسته گمشده کشورهای قربانی ترور عنوان کرد و افزود: اگر کشورهای قربانی ترور به این درک برسند که با اتحاد و همبستگی داخلی قومیت‌ها و مذاهب کشورهای‌شان می‌توانند متحد شوند، در راه مبارزه با تروریسم قدم‌های واحد بردارند و از تفرقه اجتناب کنند، قطعا اجازه سوء‌استفاده حامیان و مجریان ترور را از بین می‌برند. این کشورها باید به این مرحله از بلوغ اجتماعی و سیاسی برسند که با قاطعیت و صمیمت در کنار هم برای ایجاد آرامش و مبارزه با تروریست‌ها قدم بردارند.

وی در توصیه‌ای به برگزارکنندگان دومین کنگره بین‌المللی 17000 شهید ترور گفت: خانواده شهدای ترور سختی‌ها و آلام زیادی را پس از شهادت عزیزشان تحمل کردند، اگر این سختی‌ها با مردم آزادی‌خواه و کشورهای قربانی ترور در میان گذاشته شود قطعا این کشورها پی به واقعیت‌های ایران خواهند برد، واقعیتی‌هایی که اکنون برعکس به گوش مردم دنیا می‌رسد. باید وضعیت زندگی خانواده‌های قربانیان ترور پس از شهادت عضو خانواده و چگونگی تحمل این ضایعه سنگین و نقش شهادت قربانیان ترور در تداوم مبارزه با استکبار از طریق کنگره و البته با همکاری همه جانبه و گسترده رسانه‌ها در سطح افکار عمومی جهان بازتاب یابد.

وی تصریح کرد:‌ یقینا با گفت‌وگو و حتی از طریق به نمایش گذاشتن فیلم و توزیع پوستر بین نمایندگان کشورهای حاضر در کنگره، پیام تظلم‌خواهی مردم ایران به گوش جهانیان خواهد رسید.

انتهای پیام

کد N850661

وبگردی