آفتاب

حاشیه و متن اختتامیه جشنواره فیلم فجر / جشنواره با امید به جوانان سینما پایان یافت

حاشیه و متن اختتامیه جشنواره فیلم فجر / جشنواره با امید به جوانان سینما پایان یافت

سی و سومین جشنواره فیلم فجر با توجه ویژه به جوانان در اعطای اغلب جوایز، چهارشنبه شب 22 بهمن ماه به پایان راه رسید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم اختتامیه سی و سومین دوره جشنواره فیلم فجر با یک ساعت تاخیر، ساعت 19.30 دقیقه چهارشنبه 22 بهمن ماه در تالار اصلی برج میلاد کار خود را اغاز کرد. سالن اصلی تالار همایش‌های برج میلاد شلوغ بود، جمعیتی بیش از ظرفیت صندلی‌های این سالن در اطراف و روی پله‌ها نشسته بودند به انتظار که اسامی برگزیدگان این دوره از جشنواره معرفی شود؛ همه چشم انتظار قدم گذاشتن سینماگران محبوب روی سن. صحنه این مراسم با طراحی ملک‌جهان خزاعی با رنگ غالب سبز تیره و رنگ قرمز در کنار گل‌های قرمزی که اطراف صحنه را پوشانده بودند، شروع گرم مراسم اختامیه را نوید می‌دادند.



مراسم بعد از خواندن سرود ملی و قرائت قرآن مجید، با اجرای زنده گروه وصل یار به خوانندگی علی زند وکیلی و همچنین پخش کلیپی از فیلم‌های این دوره از جشنواره به صورت رسمی آغاز شد.



رضاداد: راه چاره‌ای جز شکیبایی جمعی نیست

علیرضا رضاداد دبیر سی و سومین جشنواره فیلم فجر سخنران بعدی مراسم پایانی جشنواره فیلم فجر بود. او گفت: «مفتخریم که این جشنواره را با نام پیامبر اسلام آغاز کردیم و فردا نخستن نمایش فیلم «محمد رسول‌الله(ص)» به کارگردانی مجید مجیدی برای منتقدان و اهالی رسانه خواهد بود و به این ترتیب جشنواره را به پایان می‌رسانیم.»



او ادامه داد: «ما ناملایمات را به جان می‌خریم تا آرامش در سینماحاکم باشد. ثمره شکیبایی‌ها برگزاری جشنواره باشکوهی بود که البته شاید به اندازه قامت کشیده سینمای ایران نباشد.»



دبیر جشنواره گفت: «باید از هیات داوران این دوره از جشنواره تشکر کنم به ویژه برادر مجید مجیدی که علاوه بر ریاست هیات داوران با فیلم خود «محمد رسول‌الله (ص)» جشنواره فیلم فجر را مزین کرد.»



او در پایان سخنانش گفت: «برای ادامه راه جز همدلی سینماگران و شکیبایی جمعی راه چاره ای نیست.»




باران کوثری و رخشان بنی‌اعتماد

سعید آقاخانی

داودی: «رخ دیوانه» حاصل شش سال صبر و انتظار است



بهرام توکلی برای ساخت «من دیه‌گو مارادونا هستم» دیپلم افتخار کارگردانی را دریافت کرد. ابوالحسن داودی برای دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردان برای ساخت «رخ دیوانه» روی صحنه حاضر شد. او در سخنانی گفت: «این فیلم حاصل شش سال صبر و انتظار و شش سال مرخصی اجباری بود که بعد از «زادبوم» به وجود آمد. البته به «زادبوم» هم ابتدا جایزه دادند، اما بعد رفتار دیگری با آن کردند و گفتند مناسب پخش نیست. باید از همسرم تشکر کنم که اگر نبود و مردانه پای این کار نمی‌ایستاد، فیلم ساخته نمی‌شد و می‌خواهم به دخترم که 15 هزار کیلومتر آن‌سوتر از طریق اینترنت این برنامه را می‌بینید بگویم که دوستش دارم.»



جایزه بهترین فیلم نیز به بیتا منصوری همسر ابوالحسن داودی و تهیه‌کننده «رخ دیوانه» تعلق گرفت، سیمرغی که زرین بود و رنگ و شکل آن با دیگر جوایز جشنواره امسال متفاوت بود.



نیکی کریمی: هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند

فیلم سینمایی «شیفت شب» به کارگردانی نیکی کریمی دیپلم افتخار ویژه هیات داوران این دوره از جشنواره فیلم فجر را برای پرداخت به خانواده ایرانی و حفظ کیان خانواده دریافت کرد. کریمی که در این بخش از برنامه روی صحنه حاضر شده بود، گفت: «بعد از این همه سال من اینجا ایستادم؛ بدون حمایت، بدون باندبازی، بدون رابطه و کاملا مستقل، بدون اینکه هیچ یک از فامیلم در سینما باشند. پدر و مادر من 30 سال است که در لندن زندگی می‌کنند و حتی ایران نیستند که حمایت عاطفی‌شان را داشته باشم. از هیات داوران ممنونم، اما این را باید بگویم که جای عوامل «شیفت شب» اینجا خالی بود، اما طبق گفته خانم پوران درخشنده «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند».»



سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیأت داوران به جواد نوروزبیگی برای تهیه‌کنندگی سه فیلم «بهمن»، «اعترافات ذهن خطرناک من» و «من دیه گو مارادونا هستم» رسید.



فیلم برگزیده تماشاگران سی و سومین جشنواره فیلم فجر هم «رخ دیوانه» ابوالحسن داودی معرفی شد.




کد N722888

وبگردی