آفتاب

راه‌های حفاظت از اطلاعات در مقابل تهدید نفوذ به گوشی‌های تلفن همراه

راه‌های حفاظت از اطلاعات در مقابل تهدید نفوذ به گوشی‌های تلفن همراه

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات(فتا) استان سمنان گفت: بی‌احتیاطی و بی‌دقتی دارندگان گوشی‌های هوشمند می‌تواند این دستگاه ارتباطی را به فرستنده‌ی قوی اطلاعات خصوصی تبدیل کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی سمنان، سرهنگ «سیدعلی امیراحمدی» به خبرنگاران اظهار کرد: جهان وارد عصر تازه‌ای از فناوری اطلاعات و ارتباطات شده است و روز به روز شاهد رشد و توسعه بیشتر تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات در دنیا هستیم.

رئیس پلیس فتای استان سمنان ادامه داد: توسعه‌ی امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری گوشی‌های تلفن همراه و استفاده روزافزون از آن شتاب عجیبی گرفته است.

وی با بیان اینکه این روزها کاربران عموماً از گوشی‌های هوشمندشان برای دسترسی به اینترنت و شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، خاطرنشان کرد: متأسفانه بسیاری از کاربران معمولاً روی گوشی عکس، فیلم، اطلاعات شخصی و بانکی خود را ذخیره می‌کنند که این موضوع امنیت این دستگاه‌های ارتباطی را تهدید می‌کند.

امیراحمدی با بیان اینکه گوشی‌های هوشمند با داشتن سیستم‌های عامل از ریسک بالای هک شدن برخوردارند، گفت: امروزه نفوذ به دنیای مجازی کاربران و استفاده از اطلاعات شخصی افراد به امری فراگیر تبدیل شده و همین یکی از بزرگ‌ترین مشکلات دنیای دیجیتال شده است و از همین‌رو کاربران باید از روش‌هایی برای محافظت از اطلاعات شخصی که در گوشی‌هایشان وجود دارد استفاده کنند.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات(فتا) استان با اشاره به راهکارهای حفاظت اطلاعات در مقابل تهدیدات و نفوذ به گوشی‌های موبایل گفت: برای مقابله با این تهدیدات بهتر است بلوتوث تلفن همراه خود را همیشه خاموش نگه دارید مگر در مواردی که به آن نیاز دارید. همچنین حتی‌المقدور از هندز فری‌های مجهز به تکنولوژی بلوتوث استفاده نکنید، چون به خاطر روشن بودن بلوتوث می‌توانند از گوشی شما سوءاستفاده کنند.

وی در همین راستا خاطرنشان کرد: کاربران بهتر است تنظیمات قسمت بلوتوث گوشی خود را به نحوی قرار دهند که برای دریافت فایل‌های ارسالی حداقل 2 بار از آنها و فرستنده موافقت بخواهد.

امیراحمدی با بیان اینکه بهتر است از بازی‌ها و اپلیکیشن‌های موجود در منابع غیرمعتبر استفاده نکنید توصیه کرد کاربران موبایل حتی‌الامکان وای فای گوشی خود را در مکان‌های عمومی و ناامن روشن نکنند.

وی با بیان اینکه بهتر است لینک‌های موجود در ایمیل‌های ناشناس را باز نکنید، گفت: هیچگاه حساب بانکی خود را توسط نرم‌افزارهای ناشناس باز نکرده و سعی کنید حتماً از نرم‌افزارها مخصوص بانک کمک بگیرید.

رئیس پلیس «فتا»ی استان سمنان توصیه کرد حفاظت از اطلاعات موقعیتی و شخصی را در زمان عکس گرفتن با گوشی گزینه‌های مربوط به GPS CAMERA ، Geo tag غیر فعال کنید و همچنین هر وقت می‌خواهید وارد سرویس ایمیل یا سایت بانکی خود شوید آدرس را با پیشوند https وارد کنید.

انتهای پیام

کد N695334

وبگردی