آفتاب

اصل ماجرای «شیار 143» چه بود؟

اصل ماجرای «شیار 143» چه بود؟

نرگس آبیار نویسنده و کارگردان در مراسم رونمایی از کتاب «شیار 143» بیان کرد: ما قربانی جنگ بوده‌ایم. باید به دنیا نشان دهیم که چه اتفاقی در این هشت سال رخ داده است و نشان دادن تبعات جنگ به معنای ضد جنگ بودن آن اثر نیست.

کتاب «شیار 143» نوشته نرگس آبیار عصر امروز در فرهنگ‎سرای اندیشه رونمایی شد. آبیار درباره کتاب «شیار 143» توضیح داد: تحقیقات این کتاب سال 80 تا 81 به اتمام رسید و سال 85 نسخه‌ای از آن منتشر شد. همان سال بهترین رمان سال دفاع مقدس معرفی شد. اما کمی نادیده گرفته شد و در حال حاضر با نام شیار 143 منتشر شده است.



وی در ادامه افزود: این کتاب در حقیقت ماجرای 13 رزمنده نوجوان است که به جنگ می‌روند. اما مادر یکی از آنها برای من شخصیت جالبی بود که دلم می‌خواست پررنگش کنم.



آبیار با بیان اینکه زنانی از این دست یعنی زنان چشم‌به راه، مادران واقعی‌ هستد، گفت: ‌در اطرافم، یعنی در خیابان‌ها، همسایه‌ها، فامیل،‌ کوچه و همشهری‎هایمان زنانی از این دست زیاد دیدم؛ سعی کردم به شخصیتی که از او شناخت دارم، بپردازم.



وی با بیان اینکه کاش در کشور ما تعریف درستی درباره اثر داستانی ضدجنگ داده می‌شد، بیان کرد: کاش این تعریف ارائه شده بود تا هر اثری که به تبعات جنگ می‌پردازد ضد جنگ معرفی نشود ما قربانی جنگ بوده‌ایم. باید به دنیا نشان دهیم که چه اتفاقی در این هشت سال رخ داده است و نشان دادن تبعات جنگ به معنای ضد جنگ بودن آن اثر نیست.



این نویسنده و کارگردان در پایان اظهار کرد: ما شخصیت‌ها و قهرمانان بسیاری داریم که باید آنها را به تصویر بکشیم. برای من دعا کنید چون دوست دارم این مسیر را ادامه دهم و یکی از آرزوهایم این است که برای قهرمانان کشورم فیلم بسازم.



کتاب «شیار 143» را انتشارات سوره مهر منتشر و روانه بازار نشر کرده است.





کد N674196

وبگردی