آفتاب
محمد فرهادی در جلسه رای اعتماد؛

سرمایه‌های کشور را به بهانه‌های مختلف تخریب نخواهم کرد

سرمایه‌های کشور را به بهانه‌های مختلف تخریب نخواهم کرد

امروز باید بدانیم که نیاز علمی کشور ما چیست و از چه طریقی باید آنها را مهیا کنیم. امروز باید به دنبال معیار باشیم تا بتوانیم با آن معیارها٬ جامعه را بسازیم. ما باید به دنبال نیازها و برنامه‌ها برای جامعه خود باشیم. در چند روز اخیر هم در فراکسیون‌ها و کمیسیون به تشریح برنامه های خود پرداختم.

وزیر پیشنهادی علوم تحقیقات و فناوری در جلسه امروز مجلس شورای اسلامی گفت: خداوند را شاکرم که بنده خود را لحظه ای وا نمی‌گذارد به امید اینکه امروزا از سر صدق به این مسئله وارد و خارج شویم. تقارن این جلسه را با ولادت امام محمد باقر(ع) و هفته بسیج به فال نیک می گیرم.

به گزارش خبرنگار ایلنا؛ محمد فرهادی ادامه داد: از ریاست محترم جمهور ایشان را برای این پست انتخاب کرده‌اند٬ تشکر می‌کنم. به نمایندگان محترم اعلام می‌کنم که کارنامه علمی خود را مقابل رشادت‌های شهدا و خانواده های آنها ناچیز می دانم.

فرهادی گفت: امروز باید بدانیم که نیاز علمی کشور ما چیست و از چه طریقی باید آنها را مهیا کنیم. امروز باید به دنبال معیار باشیم تا بتوانیم با آن معیارها٬ جامعه را بسازیم. ما باید به دنبال نیازها و برنامه‌ها برای جامعه خود باشیم. در چند روز اخیر هم در فراکسیون‌ها و کمیسیون به تشریح برنامه های خود پرداختم.

وزیر پیشنهادی برای وزارت علوم گفت: مسئله مهم امروز کشور پیشرفت علمی دانشگاهها است که امام راحل نیز آن را مبداء همه تحولات دانسته و مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید داشته‌اند. من در دو ره مدیریت خود سی سال در حوزه جهاد علمی و فناوری مشغول بوده ام و این عرصه برای من ناشناخته نیست.

وی درادامه گفت: من امروز در مجلس برای رای اعتماد حاضر شدم و محور اصلی برنامه های خود را تشریح می کنم. که این برنامه‌ها با توجه به اسناد بالادستی تدوین شده اند؛ 1ـ ارتقای کیفیت آموزشی 2ـ حمایت از تجاری سازی طرح های علمی از طریق اقتصاد دانش‌بنیان 3ـ تحول در ارتقای علمی دانشگاهها به ویژه درعلوم انسانی با کرسی های نظریه پردازی و آزاد اندیشی 4ـ رشد و توسعه رشته های جدید مورد نیاز بین رشته ای وبین دانشگاهی 5ـ توسعه پایدار براساس اقتصاد مقاومتی با نقش دانشگاه از ایده تا بازار 6ـ حرکت به سوی الگوی اسلامی - ایرانی دانشگاه 7ـ توجه به فرهنگ مسئله حجاب و عفاف در دانشگاه ها 8ـ تعامل فعال با مراکز آموزشی وفرهنگی از طریق دیپلماسی علمی 9ـ توسعه متوازن آموزشی براساس آمایش سرزمین 10ـ حفظ و ارتقای منزلت دانشگاه واساتید 11ـ فعال‌سازی تشکل های اساتید و دانشگاه‌ها در چارچوب قانون و مدیریت‌شده 12ـ حرکت به سمت توسعه عادلانه و استفاده از ظرفیت‌های گوناگون.

محمد فرهادی افزود: برای دستیابی به این اهداف من از مدیران و اشخاصی استفاده خواهم کرد که علاوه بر ایمان و تعهد به ارزشهای انقلابی از توان و تخصص لازم برخوردار باشند مدیران ما باید درفضایی کار کنند که بتوانند الگوی علمی باشند.

محمد فرهادی در دفاع از خود تاکید کرد: از خدا می‌خواهم مرا کمک کند در مسیر تحقق اسناد بالادستی نظام بر مشی اعتدال و تعامل باقی بمانم.

وی با بیان اینکه نمایندگان به خوبی می‌دانند که بنده سابقه و مواضع روشنی دارم گفت: در هر دولتی من را برای خدمت خواستند٬ حضور پیدا کردم. بنده سرمایه‌های کشور را هیچ‌گاه به بهانه های مختلف تخریب نخواهم کرد.

فرهادی با تاکید براینکه اخلاق ومدارا را مهمترین نیاز مدیریت می‌دانم گفت: خود را در محضر خدا و وامدار مردم می‌دانم.

وی با اشاره به بحث دانشجویان ستاره دار گفت: این موضوع مورد بررسی قرار گرفته و مواردی از آن باقی مانده که با تشکیل کمیته هایی در چارچوب قانون این مقررات بررسی می شود تا برای این دانشجویان مشکلی پیش نیاید.

وزیر پیشنهادی علوم تحقیقات و فناوری تاکید کرد: درانتخاب مدیران افرادی را مدنظر قرار می دهند که عالم،‌متدین و در مسیر نظام و انقلاب باشند که این انتخاب ها ا زطریق کمیته جذب صورت می گیرد.

فرهادی ضمن رد امضای نامه ای که برخی به آن اشاره کردند گفت: من در مسائل مربوط به فتنه فرمایشات رهبری را فصل الخطاب می دانم و معتقدم که این فرمایشات برای ما فصل الخطاب است.

وی در پایان گفت: من امیدوارم توفیق این را داشته باشم که از سنگر وزارت علوم از نظام دفاع کنم.

کد N599304

وبگردی