آفتاب

214 ستاد ساماندهی شئون فرهنگی، مناسبت‌های مذهبی را بررسی می‌کنند

214 ستاد ساماندهی شئون فرهنگی، مناسبت‌های مذهبی را بررسی می‌کنند

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان از فعالیت ۲۱۴ ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی در قالب ستاد مرکزی، استانی و شهرستانی در کشور خبر داد.

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان از فعالیت ۲۱۴ ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی در قالب ستاد مرکزی، استانی و شهرستانی در کشور خبر داد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، شصت و پنجمین نشست ستاد مرکزی ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و نمایندگان دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی کشور پیرامون بررسی مناسبت‌های ماه محرم برگزار شد.

در ابتدای این نشست حجت‌الاسلام حسین روحانی‌نژاد معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان با بیان این‌که «مناسبت‌های ماه محرم در چندین جلسه مورد بررسی قرار گرفته است» گفت: اخیرا گزارشی از فعالیت‌های ستاد به شورای فرهنگ عمومی ارائه دادیم که بسیار مورد استقبال قرار گرفت. به طور کلی ۲۱۴ ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در کشور فعال هستند که یکی از آنها ستاد مرکزی، ۳۱ ستاد، استانی و بقیه شهرستانی هستند.

روحانی‌نژاد تصریح کرد: در سال ۹۲ از تعداد ۸۱ هزار هیئت مذهبی که به ثبت رسیده بود تعداد ۲۱ هزار و ۹۴۱ هیئت از نزدیک توسط ناظران و ارزیابان ستاد مورد بازدید قرار گرفت.

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان با بیان این‌که «رویکرد ستاد ساماندهی شئون فرهنگی همواره ایجابی بوده است» اضافه کرد: سعی ستاد بر این بوده است که قرائت قرآن کریم، ادعیه و زیارت‌ها در هیئات مذهبی تقویت شود. با آماری که ما به دست آورده‌ایم از میان تعداد ۲۱ هزار و ۹۴۱ هیئت بازدید شده در سال گذشته ۳۶/۹۴ درصد از هیائت مذهبی برنامه قرآنی داشته‌اند. ۶۹/۹ درصد مبلغ و سخنران داشته‌اند و۴۵/۳۶ درصد از هیئات نماز ظهر عاشورا را برگزار کرده اند.

روحانی‌نژاد در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که ۵۶/۶۶ درصد هیئات بازدید شده در مساجد تشکیل می شوند، گفت: ۲۵/۷۰ درصد از هیئات در حسینیه‌ها، ۱۱/۸۷ درصد در تکایا، ۸/۷۸ درصد در منازل و ۵/۶۷ درصد از هیئات بازدید شده در بقاع متبرکه فعالیت می‌کنند.

وی به فعالیت‌های دفترهنر و ادبیات هلال، بنیاد دعبل خزاعی و کانون مداحان و شورای هیئات مذهبی اشاره کرد و یادآور شد: در سالهای گذشته علیرغم مشکلات اقتصادی نذورات مردم گسترده‌تر و حتی متنوع‌تر شده است. قرائت ادعیه و زیارات در هیئات تقویت و کیفیت سخنرانی‌ها بیشتر شده است. همچنین مواردی همچون ارتقای معارف دینی، تاکید بر وحدت اسلامی، ترویج سبک زندگی حسینی، بیداری اسلامی و نقش ایران در منطقه در هیئات مذهبی پررنگ بوده است.

روحانی‌نژاد به اعزام ۵۰ هزار مبلغ در ایام محرم توسط سازمان تبلیغات اسلامی اشاره و اظهار کرد: امسال حدود هزار همایش ویژه مبلغین،هیئات مذهبی و مداحان با همکاری سایر دستگاه‌های فرهنگی کشور برگزار می‌شود.

وی دربخش پایانی سخنانش به تبیین بعضی از آسیب‌های عزاداری و راه‌های برطرف کردن آنها پرداخت.

جلسات ستاد مرکزی ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی با حضور نمایندگان تام‌الاختیاری از نیروی انتظامی، سازمان تبلیغات اسلامی، نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها، صدا و سیما،دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، وزارت اطلاعات و وزارت ارشاد برگزار می‌شود.

انتهای پیام

کد N542281

وبگردی