آفتاب

سرطان تیروئید هر سال در چین 2 برابر می‌شود

سرطان تیروئید هر سال در چین 2 برابر می‌شود

مسئولان بهداشت چین اعلام کردند میزان ابتلا به سرطان تیروئید طی دهه گذشته در این کشور 4.6 برابر شده که در این بین، زنان در معرض بیشترین آسیب هستند.

به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در یک همایش علمی با موضوع سرطان تیروئید که در شهر«تیانجین» چین برگزار شد، سرطان «پاپیلاری تیروئید» یکی از رایج ترین سرطان‌های تیروئید در این کشور معرفی شد که زنان جوان و میانسال بیشترین قشر آسیب پذیر در برابر این سرطان هستند، بطوریکه از هر چهار مبتلا به این سرطان سه نفر زن هستند.

دراین همایش، شهرهای بزرگ و ساحلی بعنوان شهرهایی معرفی شدند که این سرطان بیشتر آنها را تهدید می‌کند. علت افزایش ثبت موارد مبتلا به سرطان تیروئید، استفاده از شیوه‌های بهتر آزمایشی است.

«گائومینگ» معاون بیمارستان تومور«تیانجین» با بیان این مطلب گفت: با استفاده از فن آوری فرا صوتی می‌توان تومورهای کوچکی که معمولا با شیوه‌های دیگر شناسایی نمی‌شوند را براحتی تشخیص داد. 95 درصد از بیمارانی که در مراحل اولیه ابتلا به این سرطان شناسایی می‌شوند با طی دوره‌های درمانی بهبود می‌یابند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، متخصصان می‌گویند هنوز شواهد کافی مبنی بر ارتباط مستقیم میان سرطان تیروئید و نمک یددار وجود ندارد. با اینحال متخصصان زیاده روی در مصرف نمک یددار را عامل احتمالی ابتلا به این سرطان می‌دانند، اما از سوی دیگر کمبود ید نیز سبب ابتلا به سرطان فولیکولار کارسینوم می‌شود.

سرطان در چین بدلیل داشتن شیوه ناسالم زندگی و محیط زیست آلوده به یک روند رو به رشد تبدیل شده است.

در چین سالانه 3 میلیون و 500 هزار مورد جدید ابتلا به سرطان گزارش می‌شود که سالانه 2 میلیون و 500 هزار نفر، معادل جمعیت کشور کویت، بر اثر این بیماری در این کشور جان می‌بازند.

انتهای پیام

کد N539303

وبگردی