آفتاب
خجسته‌پور:

دفاع از مظلومان باید استراتژی دولتمردان در مجمع عمومی سازمان ملل باشد

دفاع از مظلومان باید استراتژی دولتمردان در مجمع عمومی سازمان ملل باشد

عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین گفت: تأکید بر حقوق ملت‌ها و دفاع از مظلومان باید استراتژی دولتمردان ایران در مجمع عمومی سازمان ملل باشد.

عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین گفت: تأکید بر حقوق ملت‌ها و دفاع از مظلومان باید استراتژی دولتمردان ایران در مجمع عمومی سازمان ملل باشد.

علیرضا خجسته پور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره ضرورت‌های هیأت ایرانی در مجمع عمومی سازمان ملل، اظهار کرد: تأکید بر حقوق ملت‌ها، دفاع از مظلومان، دفاع از حرکت‌های مردمی علیه حکومت‌های مرتجع و دفاع از آزادی‌های مشروع در دنیا باید از استراتژی‌های اصلی هیأت ایرانی در سازمان ملل باشد.

وی ادامه داد: ایران باید طوری عمل کند تا سازمان ملل منحصر به چند کشور خاص نباشد. سازمان ملل اگر قرار است رسالت واقعی خود را انجام دهد نباید در خدمت چند کشور خاص که به خاطر پول و قدرت بیشتری که دارند باشد تا برای ملت‌های دنیا تصمیم‌گیری کنند. سیاست ایران در این زمینه باید این باشد که سیاست‌گذاری سازمان ملل را برای تغییر این ساختار عوض کند. دفاع از حقوق هسته‌ای ملت ایران و این‌که جمهوری اسلامی ایران همیشه به دنبال صلح و آرامش در دنیای بوده از دیگر نکاتی است که هیأت ایرانی باید در سازمان ملل به دنبال آن باشد.

خجسته‌پور با اشاره به این‌ که فضای فعلی خاورمیانه یک فضای پرتنش و پر از اتفاقات و جنگ‌های عجیب و غریب است، اضافه کرد: در این فضا رژیم غاصبی مثل اسرائیل و گروه‌های تروریستی مثل داعش در کنار برخی رژیم‌های دیکتاتور که به مردم خود ظلم می‌کنند حضور دارند. آن‌چه برای خاورمیانه اهمیت دارد صلح و آرامش است که کشورهای تأثیرگذار در آن مثل ایران که ذخایر استراتژیک نفت و گاز هم دارند باید فضا را به سمت صلح و آرامش ببرند. پیشنهاد پارسال رئیس جمهور درباره جهان عاری از خشونت هم در همین راستا بود.

او در ادامه با بیان این‌که برای جهان عاری از خشونت باید با دو نوع تروریسم مقابله شود، افزود: اولین نوع تروریسم دولت‌هایی مثل رژیم مرتجع و کودک‌کش اسرائیل است که در منطقه حضور دارد و به آن تروریسم دولتی می‌گوییم. نوع دوم هم تروریسم غیردولتی است که گروهک‌هایی مثل داعش و القاعده در اقصی‌نقاط منطقه به خصوص سوریه و عراق دست به جرم و جنایت می‌زنند. برای رسیدن به جهان عاری از خشونت به خصوص در منطقه خاورمیانه باید با این دو گروه مقابله شود.

خجسته پور در ادامه یادآور شد: مقابله با تروریسم تنها با شعار ائتلاف جهانی علیه تروریسم محقق نمی‌شود بلکه فرهنگ مبارزه با تروریسم و هر گونه جنایت، خشونت و کودک‌کشی باید مستولی شود تا کشورها به پیشنهاد جهان عاری از خشونت که رئیس جمهور پارسال مطرح کرد و در مجمع عمومی هم به تصویب رسید پایبند باشند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: رئیس جمهور پارسال با چنین پیشنهادی یک چشم‌انداز را ترسیم کرد. البته متأسفانه در یک سال گذشته دیده‌ایم که کشتارهای وحشتناک، سربریدنها و کودک‌کشی‌ها نه تنها کمتر نشده که از سوی برخی دولت‌ها و گروهک‌های تروریستی بیشتر هم شده است. چون اصل و اساس آن منافع دولت‌ها است نه ایدئولوژی حکومت‌ها.

این عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین در پایان اظهار کرد: موضع جمهوری اسلامی ایران طبق فرمایشات مقام معظم رهبری و آنچه رئیس جمهور مطرح کرده روشن است. ایران به دنبال ایجاد صلح و سازش و فضای عاری از خشونت در دنیا است که این روش از سال 57 تاکنون مشخص بوده و فعالیت‌های جمهوری اسلامی ایران موید همین مدعاست. اما نظام‌های غربی و برخی قدرت‌های جهانی به خاطر منافع‌شان قاعدتا با آن‌چه در مجامع بین‌المللی طرح و تصویب می‌شود در عمل مخالفت می‌کنند.

انتهای پیام

کد N506849

وبگردی