آفتاب
مدیرکل تعزیرات حکومتی اعلام کرد

جریمه میلیاردی متخلفان در ماه مبارک رمضان

جریمه میلیاردی متخلفان در ماه مبارک رمضان

مدیرکل هماهنگی امور استان‌های سازمان تعزیرات حکومتی کشور گفت: در ماه مبارک رمضان 12 هزار و 280 فقره پرونده تشکیل شد که میزان محکومیت مالی آنها 168 میلیارد ریال بوده است.

فریبرز جوانشیری در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در رابطه با اجرای طرح ضیافت در ماه مبارک رمضان، گفت: طرح ضیافت از اول تیرماه آغاز و تا ششم مردادماه ادامه داشت.

وی ادامه داد: در این ایام 130 شعبه سیار فعالیت داشتند که به صورت روزانه در همه اماکن پرجمعیت و فروشگاه‌ها و نمایشگاه‌های کالاهای اولیه مستقر بودند. در این ایام این 130 شعبه سیار 26 هزار و 586 مورد بازرسی انجام داده‌اند که این بازرسی‌ها با هماهنگی سازمان صنعت، معدن و تجارت و اصناف بوده است.

مدیرکل هماهنگی امور استان‌های سازمان تعزیرات حکومتی کشور تصریح کرد: در این راستا 12 هزار و 280 فقره پرونده تشکیل شده بود که میزان محکومیت آنها 168 میلیارد ریال بوده است.

جوانشیری خاطرنشان کرد: علاوه بر شعب سیاری که در ماه مبارک رمضان فعالیت داشتند 140 شعبه ثابت نیز در خارج از ساعت اداری به بازرسی مشغول بودند.

وی تصریح کرد: هماهنگی بین دستگاه‌های ناظر و سازمان تعزیرات حکومتی و حضور مستمر آنها در بازار یکی از نکات مثبتی بود که امسال در بازرسی‌ها وجود داشت که همین امر باعث شده بود که در بازار جوی آرام حکمفرما شود.

مدیرکل هماهنگی امور استان‌های سازمان تعزیرات حکومتی کشور با بیان اینکه تخلفات نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده بود، گفت: خوشبختانه با کاهش تخلفات مواجه بوده‌ایم. همچنین در رابطه با اینکه آیا طرح ضیافت در سال‌های آینده ادامه خواهد داشت یا خیر تصمیم با کارگروه تنظیم بازار است و پس از تصمیم‌گیری آن را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ می‌کنند. اما به عنوان یک کارشناس معتقد هستم که این طرح، بسیار خوب بود؛ زیرا همه دستگاه‌های ناظر بر بازار را وادار به هماهنگی و همدلی کرد.

جوانشیری با اشاره به این‌که حضور مستمر شعب سیار بسیار اثرگذار بود، گفت: ما امسال این نگاه را نداشتیم که حتما افراد را جریمه کنیم. گاهی معتقد بودیم که یک تذکر می‌تواند بسیار تأثیرگذارتر از جریمه باشد و این یکی دیگر از نکات مثبتی بود که در ماه مبارک رمضان امسال وجود داشت و همین موضوع نیز باعث به وجود آمدن یک آرامش خاصی در بازار بود.

وی در پاسخ به اینکه میزان تخلفات در کدام کالاها بیشتر بوده است، گفت: بیشترین تخلف مربوط به گوشت مرغ، برنج، روغن مایع، تخم‌مرغ، خرما و زولبیا و بامیه بود. همچنین بیشترین تخلف مربوط به گران فروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور و کم‌فروشی بوده است.

مدیرکل هماهنگی امور استان‌های سازمان تعزیرات حکومتی کشور، اظهار کرد: استان‌های تهران، خراسان رضوی، تبریز و فارس بیشترین میزان تخلف را داشته‌اند و در مقابل نیز استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، زنجان، کردستان، یزد، همدان و ایلام دارای کمترین میزان تخلف در ماه مبارک رمضان بوده‌اند.

انتهای پیام

کد N446725

وبگردی