آفتاب
طائرپور مطرح کرد

«مصیبت غزه یک جنایت بشری است»

«مصیبت غزه یک جنایت بشری است»

فرشته طائرپور مطرح کرد: وقتی ادعا می‌کنیم که عضوی از جامعه فرهنگی کشور و یک فیلمساز هستیم، کمترین مسئولیت‌مان در برابر وقایع و فجایعی که در جهان اتفاق می‌افتد، اینست که اول خودمان آگاه و حساس باشیم و بعد در آگاه کردن دیگران به روش خود، قدمی برداریم.

این تهیه‌کننده سینما در حاشیه تجمع سینماگران مقابل خانه سینما برای محکومیت فجایع غزه همزمان با روز قدس با بیان این مطلب به خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: امروز مصیبت غزه بیشتر از آنکه یک چالش سیاسی باشد، یک جنایت بشری است و همانقدر که به دولت‌های درگیر مربوط می‌شود، با ملت‌های دارای وجدان عمومی هم ارتباط برقرار می‌کند.

او تصریح کرد:تظاهرات گسترده امروز نشان می‌دهد، طیف‌های گوناگونی از مردم برای اعتراض به شرایط خونین غزه و کشتار مردم بی‌گناه، بخصوص کودکان، قدم به میدان گذاشته‌اند. شاید ادبیات این گروه‌ها در بیان اعتراضشان متفاوت باشد، اما هدف مشترک‌شان که همان اعتراض به ظلم و کشتار است، آنها را کنار هم قرار داده. مگر می‌شود مادر بود و از رنج زنان و کودکان غزه با بی‌اعتنایی گذشت؟ مگر می‌شود انسان بود و کشتار دردناک نوجوانان تازه به بلوغ رسیده را نادیده گرفت؟ همدردی با این مظلومان، کمترین واکنشی است که ما بعنوان فعالان عرصه سینما و رسانه می‌توانیم از خود نشان بدهیم.

طائرپور در بخش دیگری از این گفت‌وگو مطرح کرد: رسانه‌ها به اعتقاد من مهمترین نقش را در این بحران بر دوش دارند. اگر نبودند خبرنگاران شجاعی که با پوشش و ارسال اخبار فجایعی که در غزه رخ می‌دهد جهان را بیدار کنند و اگر نبود حساسیت و تلاش کاربرانی که در فضای مجازی، این اخبار و تصاویر را منتشر کردند، غم غزه امروز در سکوت و ناآگاهی ما گم می‌شد. توجه و اعتراض جامعه جهانی به اتفاقات غزه، مدیون شجاعت و تلاش مسئولانه خبرنگاران، عکاسان و مستندسازانی است که از دل غزه، خبر به دنیا مخابره می‌کنند.

این هنرمند درباره تاثیر این راهپیمایی که در جهان به نفع مردم غزه برگزار می‌شود، گفت: حتما اگر این حرکت‌ها نفعی داشته باشد، که دارد، متعلق به مردم غزه است. هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند که این راهپیمایی در تبعیت از یک جناح یا حزب سیاسی خاص صورت گرفته است. این به‌معنای واقعی کلمه یک حرکت مردمی است، یک عزم انسانی است و یک شعور بشری است که از وجدان تک تک شرکت کنندگان جاری شده و در کنار حرکت دیگری قرار گرفته. هیچ جریان سیاسی نمی‌تواند برچسب خود را بر آن بزند. تنها برچسب این حرکت، ایمان و انسانیت است و اعتراض به ظلمی که در قرن کنونی با پیشرفت سلاح‌های کشتار جمعی، بر مردمان بیگناه روا داشته می‌شود.

طائرپور در بخش پایانی سخنانش خاطرنشان کرد: خشم جهانی نسبت به رنج مردم غزه، امروز به حدی رسیده که می‌بینیم بسیاری از آدمهایی که معمولا نسبت به اینگونه قضایا بی‌تفاوت بوده‌اند و یا مخالفتی با رژیم اسرائیل نداشته‌اند نیز اکنون در موضع اعتراض قرار گرفته‌اند. دیگر بی‌تفاوت ماندن، کار ناممکنی است.

انتهای پیام

کد N411106

وبگردی