تهدید اپوزیسیون گینه به خروج از پارلمان و برگزاری راهپیماییهای خیابانی پیش از برگزاری انتخابات میتواند پارلمان را فلج کند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، گینه که کشوری در غرب آفریقا است، از زمان انتخابات ریاست جمهوری در سال 2010 با ناآرامی و تظاهرات خیابانی درگیر است و نتوانسته با بحران انرژی و بیماری شایع ابولا مقابله کند و خروج اپوزیسیون از پارلمان نیز خود به چالشهای دولت این کشور افزوده است.
سخنگوی اپوزیسیون گفت: دولت از مذاکره با سیاستمداران امتناع میکند و این روند باعث بازگشت وقوع ناآرامی و خشونت در کشور میشود. به همین دلیل، ما تصمیم گرفتیم تا پارلمان را ترک کنیم و دست به تظاهرات خیابانی بزنیم.
اپوزیسیون، دولت گینه را به نقض توافق امضا شده سازش در ژوئیه 2013 متهم میکند مبنی بر اینکه انتخابات محلی خاص باید در چهارماهه نخست 2014 برگزار شود. بسیاری از مقامهای محلی در سال 2011 توسط دولت انتخاب و منصوب شدند و اپوزیسیون معتقد است که با برگزاری انتخابات میتواند آنها را بیرون کند.
خروج اپوزیسیون از پارلمان باعث فلج شدن این نهاد میشود و دیگر قادر نخواهد بود تا به قوانین پایه یا توافق چند میلیارد دلاری معدن با کمپانی چندملیتی استرالیایی- انگلیسی رای دهد.
یک تحلیلگر مسائل سیاسی در گینه گفت: خروج اپوزیسیون از پارلمان، فعالیت را برای این نهاد مشکل میکند. حزب رنگین کمان رئیس جمهور با وجود شهرت نمیتواند بدون اکثریت آرا به قوانین پایه رای دهد.
انتهای پیام