آفتاب

روحانی:وقتی موفقیت‌مان در سیاست خارجی تکمیل شد، مسائل را باز می کنم، آنگاه برخی خجل می‌شوند

روحانی:وقتی موفقیت‌مان در سیاست خارجی تکمیل شد، مسائل را باز می کنم، آنگاه برخی خجل می‌شوند

رییس جمهور گفت:برخی‌ها می‌خواهند ما را مشغول حاشیه و حاشیه‌سازی‌ها کنند که از اصل کار باز بمانیم، ولی ما نباید خود را مشغول این حاشیه و حاشیه‌سازی‌ها کنیم.

به گزارش خبرآنلاین، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی ظهر امروز(شنبه) در دیدار با جمعی از کارکنان نهاد ریاست جمهوری که در مسجد سلمان نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، در بخشی از سخنان خود با اشاره به پیشرفت‌ها و دستاوردهای دولت در عرصه‌های مختلف از جمله در حوزه سیاست خارجی طی مدتی که مسئولیت را برعهده گرفته است گفت: ما در عرصه سیاست خارجی موفقیت بزرگی به دست آورده‌ایم، ولی چون اکنون در ابتدای مسیر راه هستیم در این ارتباط کمتر حرف می‌زنیم و ان‌شاءالله وقتی این مسیر به پایان رسید مسائل را در این زمینه باز می‌کنم و خیلی‌ها خجل می‌شوند.

رئیس جمهور گفت: ملت ما کار بزرگی را انجام داده است و کسانی که امروز در سیاست خارجی ما قدم‌های استوار همراه با تدبیر برمی‌دارند، پشتوانه آنها حمایت مردم ایران و هدایت‌های مقام معظم رهبری است.

وی ادامه داد: در زمینه اقتصادی نیز حرکت و مسیر ما، مسیر درستی بوده و نشان دهنده تدبیر، خرد، مشورت جمعی و تلاش تمام اقتصاددانان کشور و همچنین مسئولین اقتصادی است که به دولت کمک کرده و می‌کنند .

اهم اظهارات رییس دولت را به نقل از ایسنا بخوانید؛

*{با اشاره به کاهش تورم نقطه به نقطه و تورم سالیانه در سال گذشت}: امسال نیز قول می‌دهیم تا پایان سال تورم به 25 درصد کاهش پیدا کند. در زمینه اشتغال نیز بار سنگین و راه دشواری را پیش ‌رو داریم و طبق اعلام مرکز آمار قدم‌های اولیه‌ را در این زمینه برداشته‌ایم و بیکاری اندکی کاهش پیدا کرده ولی تا رسیدن به نقطه مطلوب راه درازی درپیش داریم و همه باید کمک کنیم.

*برای بهتر خدمت کردن همه نظر بدهند و راه بهتر را پیشنهاد کنند. برای بهره‌وری بیشتر همه باید به سهم خودشان تلاش کنند، استعداد، فکر و برنامه‌ریزی خود را در این زمینه به کار بگیرند و به مسئولان تذکر دهند.

*انتقاد و پیشنهاد سازنده نه تنها خوب است، بلکه بیان آن وظیفه همه است. باید همدیگر را نقد سازنده کنیم تا کار بهتر و مفیدتر انجام شود، مردم را امیدوارتر کنیم. امسال برنامه سختی پیش‌رو داریم و ان‌شاءالله به اذن الهی و به لطف خداوند و به کمک مردم همه آنها را انجام می‌دهیم.

*من علی‌رغم مشکلات، بسیار بسیار به آینده امیدوارم و می‌دانم که با همت و تلاش و هوشیاری و وحدت مردم می‌توانیم در طی کردن مسیر موفق شویم. هیچ چیز بالاتر از وحدت نیست و هیچ چیز بدتر از تفرقه،‌ انشقاق و جدایی نیست. بیائید به هم نزدیک شویم و دل‌ها را پاک و صاف کنیم.

*نمی‌دانید که اتهام چه اشتباه بزرگی است. اگر کسی خطای کوچکی کرده خطایش را بزرگ نکنیم و اگر خطا بوده آن را تبدیل به خیانت نکنیم و اگر خیانت کوچکی بوده آن را بزرگ و بزرگ‌تر نکنیم.

*چه خیری در جدایی،‌ انشقاق و فاصله وجود دارد. چه خاصیتی در آنها وجود دارد که بعضا بازهم آن را دنبال می‌کنیم. ما باید به هم نزدیک شویم. همه ما ایرانی هستیم و باید برای ایران تلاش کنیم. همه ما مسلمان هستیم و باید برای اسلام و اجرای اخلاق محمدی تلاش کنیم. اگر باهم باشیم، دست به دست هم بدهیم و برادرانه در کنار هم باشیم دست خداوند نیز کنار ما خواهد بود، روی سر ما خواهد بود و دست خداوند یعنی قدرت خداوند. قدرت الهی که آمد هر مشکلی آسان می‌شود و ما کاری کنیم که خدا با ما باشد و اگر خدا با ما باشد، همه چیز حل می‌شود.

*ان‌شاءالله سالی پر از خیر، برکت، وحدت، رشد، توسعه، شکوفایی و معنویت برای همه ما باشد. ان‌شاءالله همگی در پناه الطاف امام زمان و امام هشتم باشیم و ان‌شاءالله که سال، روز و روزگار همه ما نو باشد و روز به روز در مسیر پیشرفت و تعالی هرچه بیشتر حرکت کنیم و به همدیگر کمک کنیم و به مسئولیت‌هایی که بر عهده داریم توجه کنیم.

*ما در هر کجا که هستیم و هر مسئولیتی که داریم باید آن را تبدیل به فرصتی برای رضای خداوند و خدمت به خلق خداوند کنیم. وقتی که یک روزی را آغاز به کار می‌کنیم، در پایان وقت آن روز برگردیم و نگاه کنیم و ببینیم که با چه عملی خداوند متعال را خشنود کردیم؛ چرا که اگر خداوند خشنود شود امام زمان نیز از ما راضی خواهد بود. ببینیم چه کاری برای خدمت به مردم کرده‌ایم و چه گره‌ای از کار مردم باز کرد‌ه‌ایم.

*{خطاب به کارکنان نهاد ریاست جمهوری}: شما در جایی کار می‌کنید که بالاترین سطح ستادی برای اداره کشور است. مردم در سال گذشته با همت و توان خود به صحنه انتخابات آمدند تا شاید روزگار بهتری را تجربه کنند. مردم پای صندوق انتخابات آمدند که روزی نو را ببینند. اساسا نوروز یعنی روز، سال و لحظه نو.

*اگر به دوران کودکی خود برگردیم یادمان هست که موقع تحویل سال لباس نو به می‌خریدیم و به تن می‌کردیم و دنبال عیدی دادن و عیدی گرفتن بودیم. اکنون نیز روز را نو ببینیم و برای انجام مسئولیت‌های خود و خدمت به مردم حرکتی نو را آغاز کنیم و هر کدام از ما که بتوانیم خدمت بیشتری به مردم بکنیم امسال را نوروز داشته‌ایم و در واقع سال ما نو شده است، ولی اگر کسی نسبت به سال گذشته میزان خدمت خود را بکاهد یعنی نوروزی نداشته و کهنه روزی را نوروز نامیده است.

*مردم مشکلات و مسائل فراوانی دارند. دردها و ر نج‌های فراوانی دارند و در طول این سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تمام فراز و نشیب‌ها مردم به انقلاب، ‌نظام و رهبری وفادار مانده‌اند. در هشت سال جنگ وفادار ماندند و برای دفاع از کشور تلاش کردند و بعد از آن نیز برای ساختن و آبادانی کشور وفادار ماندند.

* ما باید از بزرگان یاد بگریم که چه کنیم، به عکس‌های نصب شده شهیدان رجایی و باهنر در مسجد سلمان نهاد ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: من به هر دوی آنها به شدت اردات می‌ورزیدم و ساعت‌های فراوانی را در خدمت آنها بودم. مرحوم رجایی حرف بسیار مهمی داشت که آن را هم عمومی می‌گفت و هم خصوصی آن را به من گفت. او می‌گفت که من آمده‌ام آبرویم را بدهم. این سخن را یکبار نیز در مجلس گفت.

*تا کسی آبرویش را نداده باشد نمی‌فهمد این حرف چه معنا دارد. جان دادن سخت است، ولی در برابر آبرو دادن، آسان است. رجایی می‌گفت من آمده‌ام که آبروی خود را بدهم و این حرف بسیار مهمی است و ما باید از این شهید بزرگوار به عنوان الگو یاد بگیریم.

*یادم هست که در این ساختمان با آقایان شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و مقام معظم رهبری جلسه‌ای داشتیم و مرحوم رجایی پشت میز نشسته‌ بودند و یک سری اسناد را امضا می‌کردند که بعد به جلسه ما ملحق شوند. ساعت از 11 شب گذشته بود و شهید رجایی پشت میز خوابشان برده بود. من می‌خواستم که ایشان را بیدار کنم که مرحوم بهشتی گفتند بیدارشان نکنید ایشان دو شب است که نخوابیده است.

29220

 

کد N205214

وبگردی