آفتاب

معاون وزیر دفاع: پاکسازی میادین مین تا اتمام کامل کار ادامه می‌یابد

معاون وزیر دفاع: پاکسازی میادین مین تا اتمام کامل کار ادامه می‌یابد

معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: با جدیت به دنبال پاکسازی میادین مین در مناطق غربی کشور هستیم.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، «رضا طلایی نیک» در جلسه هم‌اندیشی و بررسی راهکارهای لازم برای پاکسازی عمومی میادین مین در منطقه غرب که با حضور جمعی از نمایندگان مردم استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و معاون سیاسی امنیتی استانداری در محل استانداری کرمانشاه تشکیل شد، افزود: حماسه سازی‌ها و ایثارگری‌های مردم خوب و شریف این منطقه در طول 8 سال دفاع مقدس هیچگاه از ذهن‌ها زدوده نخواهد شد و ما همواره به یاد داریم که این مردم در کنار رزمندگان اسلام خالق چه شگفتی‌ها و دستاوردهای ارزشمندی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی شدند.

وی تصریح کرد: امروز از طرف وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح وظیفه و ماموریت داریم که نسبت به حل مشکلات مردم مرزی استان کرمانشاه در خصوص تسریع در پاکسازی عمومی میادین مین نهایت اهتمام و تلاش خود را بکار گیریم و در این راستا وظیفه خود دانستیم که در استان حضور پیدا کنیم تا از نزدیک مسائل مربوط به مین‌زدایی را با برنامه‌ریزی دقیق‌تر پیگیری نمائیم.

وی با بیان اینکه فعالیت و کار مین‌زدایی با عشق، علاقه و داشتن روحیه بسیجی و جهادی عجین شده است، خاطرنشان ساخت: خوشبختانه طی دو سال گذشته روند مین‌زدایی در منطقه غرب کشور از روند خوب و سرعت مناسبی برخوردار بوده و هدف خود را برای پاکسازی عمومی این منطقه بصورت کامل بنا نهاده‌ایم.

معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تصریح کرد: تا زمانیکه کار مین‌زدایی بصورت 100 درصد تمام نشود، این ماموریت ادامه خواهد داشت و در این زمینه شناسایی مناطق مورد نظر را بصورت یک برنامه جامع و کامل دنبال خواهیم کرد.

طلایی‌نیک با بیان اینکه وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نسبت به انجام این ماموریت حساسیت ویژه دارند، گفت: از سایر اعتبارات وزارت دفاع برای انجام ماموریت مین‌زدایی استفاده خواهیم کرد، زیرا اعتقاد داریم که مردم این مناطق برای بازگشت به موطن اصلی خود نباید با مشکلی در زمینه وجود مین مواجه باشند و این جزء هدف مهم و اولویت‌های کاری ماست که با جدیت دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به نوع فعالیت کار مین‌زدایی تصریح کرد: این کار به گونه‌ای است که هزینه‌بر و زمان‌بر است و امروزه پس از گذشت چندین سال از جنگ جهانی دوم در کشورهای مدعی هنوز با این مشکل مواجه هستند، اما خوشبختانه در ایران اسلامی با کمترین امکانات بیشترین و بهترین دستاوردها حاصل شده که نشانگر روحیه جهادی و بسیجی عوامل اجرایی و دست‌اندارکاران آن است.

وی گفت: اینکه حتی یک نفر بر اثر مین دچار مصدومیت شود برای ما خوشایند نیست و در این راستا ضمن تلاش برای سرعت عمل، دقت عمل و کیفیت کار را نیز مد نظر قرار می‌دهیم.

طلایی‌نیک در پایان گفت: با توجه به حجم کارهای صورت گرفته، روند اطلاع‌رسانی از نوع فعالیت‌ها مناسب نیست، لذا باید برنامه‌ریزی دقیقی نسبت به آگاهی بخشی به عموم جامعه در زمینه مین‌زدایی در مناطق مختلف کشور صورت گیرد.

در این جلسه نمایندگان حاضر در جلسه به ارائه پیشنهادات و نظرات خود پیرامون تسریع در روند مین‌زدایی در مناطق مرزی استان پرداختند.

انتهای پیام

کد N36025

وبگردی