آفتاب
بادامچیان در گفتگو با مهر:

عکس العمل مرحوم پرورش بعد از گران شدن ارز/ خاطره ای از دوران مبارزاتی مرحوم پرورش

عکس العمل مرحوم پرورش بعد از گران شدن ارز/ خاطره ای از دوران مبارزاتی مرحوم پرورش

عضو حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه مرحوم پرورش یک انسان نمونه و به دور از هرگونه کج رفتاری مادی بود، گفت: او در زمانی که ارز گران شده بود و حقوق خود را که به صورت ارز گرفته بود تبدیل به ریال کرد گفت این مقدار پول حق من نیست و بسیاری از این پول را به کمیته امداد داد.

اسدالله بادامچیان عضو حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد ویژگی های شخصیتی مرحوم پرورش گفت: وی انسان نمونه بود البته مطلق گرایی نمی کنیم و انسان ها معصوم نیستند ولی مرحوم پرورش از آغاز عمر خود تا لحظه ای که به دیار باقی شتافت ویژگی های غالب و بارزی داشت که او را تبدیل به یک انسان نمونه کرده بود.

وی ادامه داد: کسی از او سراغ ندارد که او خارج از وظایف دینی و تلاش برای اسلام وقفه ای داشته باشد و از قدم زدن در این مسیر خارج شود.

بادامچیان با بیان اینکه پرورش از نظر سلامت زندگی انسان ویژه ای بود افزود: هیچکس کج رفتاری مادی از او سراغ ندارد. خانه ای در اصفهان داشت از زمان گذشته و وقتی اینجا آمد و مسئول شد خانه ای را اجاره کرد و در آن سکونت گزید چول پول خرید خانه را نداشت. در زمانی که مسئول فرهنگی اکو شد در پایان سال حقوقش را بر اساس قانون به صورت ارز به او دادند.

وی ادامه داد: وقتی ارز را تبدیل به ریال ایران کرد با توجه به بالا رفتن قیمت ارز صراحتاً گفت من حقم این مقدار پول نیست و از آن پولی که به دستشان رسیده بود 20 میلیون را به بدهی های خود داد و 50 میلیون مابقی را به کمیته امداد و مرحوم عسگراولادی داد و گفت این حق بیت المال است.

عضو حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: می بینید که وی در عین نیاز چنین کاری می کند و این از ویژگی های انسان های نمونه است زیرا این پول حق خودش بود.

وی به زمان وزارت مرحوم پرورش نیز اشاره کرد و گفت: وقتی وزیر بود هنگامی که همه وزرا می توانستند فرزندانشان را در بهترین مدارس ثبت نام کنند ایشان پسرش را در یک مدرسه معمولی و عادی ثبت نام کرد و گفت من به عنوان وزیر باید خودم این رویه را عمل کنم.

بادامچیان با اشاره به اینکه پرورش به فکر حیثیت خود نبود و حیثیتش را فدای اسلام می کرد افزود: ایشان پایگاه مبارزین در اصفهان بود. البته در اصفهان دو عالم روحانی در مبارزه وجود داشت یکی مرحوم خادمی و دیگری مرحوم طاهری که دو افق فکری متفاوت داشتند ولی پایگاه اصلی و محور مبارزاتی پرورش بود.

وی در ادامه به ذکر خاطره ای از دوران مبارزاتی مرحوم پرورش پرداخت و گفت: در آن زمان پرورش طی یک اقدامی دستگیر شد که دستگیری وی کار مبارزه با دچار بن بست کرد لذا آیت الله بهشتی فرمودند به آقای پرورش بگویید به هر نحوی شده بیاید بیرون حتی  اگر لازم شده اعلام ندامت کند و بیاید مبارزه را ادامه دهد. وقتی این مطلب را به  او گفتم او گفت که این یک آسیب است برای من. به او اعلام کردم که آقای بهشتی فرموده که در جواب گفت چون آقای بهشتی فرمودند چشم برای من حیثیت مهم نیست و وظیفه ام مهم است و باید به وظیفه ام عمل کند حتی اگر این اقدام بعدها مورد سوء استفاده قرار گیرد.

عضو حزب موتلفه اسلامی با بیان این که وی انسان اخلاقی و عارفی بود افزود: واقعاً در خدمت دین بود. همواره در حزب جمهوری اسلامی  از صدای زیبای قرائت قرآن او و بیاناتش در حزب موتلفه استفاده می کردیم. هر چند او حاضر نبود سخنرانی هایش به صورت کتاب در آید و کتاب های بسیار کمی از او داریم ولی در حال حاضر شاگردان او در اصفهان فراوانند و راه ایشان را بیشتر و بهتر ادامه می دهند.

وی ادامه داد: آقای پرورش در روشنگری در مورد اعمال و رفتار منافقین، پهلوی چی ها، بنی صدر و مهدی هاشمی نقش بسیار فعالی داشت و همواره در خط صحیح ولایت و روحانیت حرکت می کرد.

کد N28703

وبگردی