آنفولانزا

اکثر کسانی که مبتلا به آنفولانزا می شوند پس از چند روز بهبود می یابند و این در حالی است که مبتلایان به سرما خوردگی پس از یک تا دو هفته بهبود حاصل می کنند.

اگر احساس کردید با گذشت هر روز بیماری شما بدتر شده و به یکی از علائم زیر مبتلا هستید به پزشک مراجعه کنید.
۱- به سختی تنفس کردن یا درد در ناحیه سینه: گرفتگی بینی و برخی دردهای عضلانی عمومی از جمله عوارض شایع سرما خوردگی و آنفولانزا می باشند در حالیکه تنگی نفس یا درد در ناحیه سینه از عوارض همیشگی این دو بیماری نیستند. تنگی نفس یا درد در ناحیه سینه می تواند از علایم بیماری های جدی مانند بیماریهای قلبی، آسم، عفونت های ریوی و غیره باشند. در صورت مشاهده یکی از این عوارض به پزشک مراجعه نمایید.
۲- تب مزمن: این عارضه می تواند یکی از نشانه های عفونت مزمن در بدن باشد که باید فوری درمان شود.
۳- استفراغ کردن یا یبوست: بدن ما نیاز به آب دارد و اگر نتواند مایعات مورد نیاز خود را تأمین نماید باید از راههای دیگر این کمبود را جبران کند. چنانچه دچار استفراغ شدید و مزاج شما یبس شد، به پزشک مراجعه نمایید.
۴- بلع مایعات همراه با درد: این یک عارضه معمولی نیست. در گلو دردهای معمولی بلع مایعات و حتی آب دهان براحتی انجام نمی شود اما اگر درد گلو هنگام بلع مایعات خیلی زیاد و بیش از حد معمول باشد نشانه عفونت یا آسیب دیدگی است و باید فوری به پزشک مراجعه کرد.
۵- سرفه های مزمن: بطور معمول سرفه هایی را که در نتیجه گرفتگی بینی بوجود می آیند می توان با استفاده از آنتی هیستامین رفع کرد. این سرفه ها در اثر ابتلا به آسم نیز بوجود می آیند که باید توسط پزشک درمان شوند. در سالهای اخیر پزشکان دریافته اند سیاه سرفه در کودکان رو به افزایش است. بنابراین چنانچه سرفه های پی در پی بیش از ۲ تا ۳ هفته طول بکشد ممکن است برای درمان این نوع عفونت، آنتی بیوتیک تجویز شود.
۶- مسدود شدن سینوس ها و سردردهای مزمن: سرما خوردگی و آلرژیهایی که منجر به مسدود شدن مجاری سینوسی می شوند می توانند عفونت های سینوسی را نیز سبب گردند. در صورت مشاهده یکی از این علایم دیگر نمی توانید از داروهای معمولی استفاده کنید و شاید لازم باشد برای درمان آن از آنتی بیوتیک ها استفاده کنید. پس چنانچه این علایم ادامه پیدا کردند فوری به پزشک مراجعه نمایید.