راه طبیعی رقیق کردن خون

میزان غلظت خون برای حفظ سلامت اهمیت دارد. اگر خون به آسانی لخته شود ناراحتی هایی مانند حمله قلبی را به وجود می آورد و در صورت لخته نشدن خون، ناراحتی هایی مانند مشاهده خون در ادرار، …

میزان غلظت خون برای حفظ سلامت اهمیت دارد. اگر خون به آسانی لخته شود ناراحتی هایی مانند حمله قلبی را به وجود می آورد و در صورت لخته نشدن خون، ناراحتی هایی مانند مشاهده خون در ادرار، خون دماغ، خون ریزی شدید در دوران قاعدگی را به همراه دارد اگر خون به اندازه کافی لخته نشود و فرد نیاز به عمل پیدا کند یا در حادثه ای مجروح شود، با از دست دادن خون بیش از حد با مشکل جدی رو به رو خواهد شد. به گزارش سایت «MSN»، یک نوع رقیق کننده خون، ماده ای به نام سالیسیلات (Salicylates) است که مانع جذب ویتامین K در بدن می شود. ویتامین K نقش مهمی در لخته شدن خون در بدن دارد. یکی از معروف ترین رقیق کننده های خون آسپرین است اما بیشتر مواد غذایی مانند طعم دهنده ها و مواد نگه دارنده نقش سالیسیلات را دارند. مواد غذایی که سرشار از این ماده است شامل ادویه، میوه، میوه خشک، میوه مغزدار، مواد طعم دهنده و نگه دارنده است.
● گیاهان و ادویه های سرشار از سالیسیلات
▪ پودر کاری
▪ پودر فلفل قرمز
▪ زنجبیل
▪ دارچین
▪ شوید
▪ آویشن
▪ مرزنگوش
▪ زردچوبه
▪ شیرین بیان
▪ کلم
▪ نعناع
▪ سیر
▪ پیاز
▪ روغن زیتون
▪ کلم بروکلی
▪ گلم کلم
▪ کاهو
● میوه های سرشار از سالیسیلات
▪ کشمش
▪ آلو
▪ گیلاس
▪ زغال اخته
▪ انگور
▪ توت فرنگی
▪ نارنگی
▪ پرتقال
● مواد دیگری که سالیسیلات دارند عبارتند از:
▪ آدامس
▪ عسل
▪ سرکه
▪ اسید چرب امگا ۳ موجود در ماهی چرب ویتامین E رقیق کننده طبیعی خون است.
● منابع خوب ویتامین E عبارتند از:
▪ بادام درختی
▪ گردو
▪ فندق
▪ بادام زمینی
▪ پسته
▪ روغن ذرت
▪ روغن بادام زمینی
▪ روغن آفتاب گردان
▪ روغن نخل
▪ روغن کنجد
▪ نخود
▪ عدس
▪ برنج
▪ گندم
▪ لوبیا
▪ جو
باید توجه داشته باشید که هر فردی نیاز به غذاهای رقیق کننده خون ندارد به عنوان مثال افرادی که داروهای ضد لخته شدن مصرف می کنند، نباید از این نوع مواد غذایی زیاد استفاده کنند زیرا که می تواند به فرد آسیب جدی برساند. قانون مهمی که باید برای رقیق کردن خون به آن توجه کرد، کاهش مصرف پروتئین حیوانی و چربی است.