بزرگترین سرمایه هر رسانه اعتماد مخاطبان آن است

راهنمای خبرنویسی ورزشی در رویترز صفات جالبی را برای خبرهای ورزشی در نظر گرفته است، دقت کنید: "سریع، آموزنده، قابل اعتماد، دقیق و سرگرم کننده". در شیوه خبرنویسی رویترز به خبرنگاران …

راهنمای خبرنویسی ورزشی در رویترز صفات جالبی را برای خبرهای ورزشی در نظر گرفته است، دقت کنید: "سریع، آموزنده، قابل اعتماد، دقیق و سرگرم کننده".
در شیوه خبرنویسی رویترز به خبرنگاران ورزشی توصیه می‌شود در نگاه کلان خبرنگار، ورزش را به‌عنوان یک کسب و کار بزرگ بداند که مدام در حال رشد است و درواقع نگاه آن‌ها به ورزش یک بحث بازار و اقتصاد کلان و پویاست.
با چنین مبنایی یک خبرنگار ورزشی تنها به ذکر نتیجه یک رقابت ورزشی در خبر خود اکتفا نمی‌کند، بلکه تلاش دارد یک رویداد ورزشی را از شروع تا پایان در نظر بگیرد و پیامدها، شخصیت‌های درگیر در داخل و خارج از مسابقه، مدیران، کارگزاران و کارآفرینان (بخش خصوصی) که اداره ورزش و فدراسیون را برعهده دارند و حتی آمار و داده‌های تاریخی که به نوعی درگیر ماجرا هستند را در خبر‌های خود لحاظ کند.
به هرصورت هدف او پاسخگویی به اشتهای سیری‌ناپذیر مخاطبان ورزشی است. جالب اینکه نگاه آن‌ها تنها ذکر یک نتیجه خشک و بدون رنگ نیست. پیروزی برای برنده چه شکوهی دارد و یا توضیحی در مورد شخصیت بازنده نجیب که به ما به آن می‌گویم برنده جام اخلاق مسابقات!...
هر بنگاه خبری برای حفظ شهرت خود، نباید از کنار صحت، قابلیت اطمینان و کیفیت خبرها به سادگی گذر کند چرا که بزرگترین سرمایه هر رسانه اعتماد مخاطبان آن است. برای همین است که اکثر قریب به اتفاق رسانه‌های معتبر خبری جهان برای خبرنگاران خود راهنمای کار خبری دارند؛ نکته‌ای که ما هنوز تا رسیدن به آن فاصله داریم و دروازه‌بان خبری ما دچار سلیقه است...