Locked دریافت Toolbar آفتاب
بحث و گفتگو موبایل

تمام شاخه‌ها
موبایل

پیشنهاد موضوع جدید
اعتیاد
افکار عمومی
اقتصاد
انتخابات
انجمن‌ها
ایده‌های جدید
باشگاه‌های ورزشی
بهداشت و سلامت
بیمه
تاریخ
خودرو
دارو و درمان
دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی
درخواست اطلاعات
دوستی‌ها
دولتمردان و سیاستمداران
دین ، روح و روان
زندگی
سایتهای اینترنتی
سیاست
سینما
صدا و سیمای ملی ایران
فرهنگ و ادب
قوه قضاییه
قوه مجریه (دولت)
قوه مقننه
کامپیوتر و اینترنت
کتاب
کنکور
گردشگری
گردهمایی، نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها
ماهواره
مدارس
مدیریت شهری
مسابقات ورزشی
مطبوعات
موبایل
موسیقی
مهاجرت
نجوم
نوجوانان و جوانان
نوروز
نیروی انتظامی
ورزشکاران و مربیان
هجویات
هنرمندان و هنرپیشگان
بحث و گفتگوهای من
پرسش و پاسخ
مشاوره
آیا نداشتن تلفن همراه دردسر ساز است یا برعکس؟
سالهاست که از ظهور پدیده تلفن همراه می گذرد و وجود آن به عنوان جزئی لاینفک از زندگی مردم درآمده است.
همزمان با ظهور این پدیده تکنولوژیک برخی ناهنجاریهای اجتماعی نیز ظهور کرده است.
به نظر شما وجود تلفن همراه تا چه حد در زندگی ضروری است؟
نظر شما چیست؟
۱۱ شهریور ۱۳۸۷   |  فرستنده موضوع : caterpillar  
نمایش تصویر
تغيير وضعيت تايپ از فارسى به انگليسى با کليد F9 امکان پذير است.‌‌‌‌
تصویر می تواند حداکثر ۱۱cm X ۱۱cm باشد. در غیر این صورت عکس به این ابعاد تغییر خواهد یافت. قالب عکس انتخابی شما باید به یکی از فرمتهای "bmp" ، "gif" ، "jpg" ، "jpeg"و یا "png" باشد.حجم عکس آن حداکثر ۳۰ کیلوبایت می‌تواند باشد.
 Facebook  Twitter  Friend Feed  Delicious  Google Reader ارسال به شبکه‌های اجتماعی
نظر شما چیست؟
 ◊ shalabishei
۳۶۶۴۹  ◊
نه اصلا دردسر ساز نیست اگر هم نباشه به نظرمن اتفاق خاصی نمی افته
یکشنبه ۲ آبان ۱۳۸۹   ۰۴ : ۲۰ : ۱۸ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر shalabishei ارسال پیغام به shalabishei
 ◊ good_reza134456
۳۶۶۲۹  ◊
موبایل وسیله ی خوبی است اما به شرطی که استفاده درست و به جا از ان کنیم.
نه اینکه ۲۴ ساعت هی SMS بدیم یا مدام حرف بزنیم
باید در صورت ضرورت از موبایل استفاده کرد
شنبه ۱ آبان ۱۳۸۹   ۳۸ : ۵۵ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر good_reza134456 ارسال پیغام به good_reza134456
 ◊ majidmsg
۳۶۶۲۴  ◊
خوب داشتنش بهتره از ولی واسه سن خاص
واسه بچه های زیر 15 و16 فقط دو تا خوبی داره
خبر داشتن پدر مادر از بچه وووو مول بازی های یارو که خودمون بهتر میدونیم چیه
وقتی یه بچه لج کنه که گوشی میخوام خوب یه ریگی تو کفشش هست
تو سن 15 سالگی میشه متهل بدهه نه
جمعه ۳۰ مهر ۱۳۸۹   ۴۱ : ۱۹ : ۲۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر majidmsg ارسال پیغام به majidmsg
 ◊ hassaniq2
۲۹۵۳۹  ◊
خیلی خوبه
مثلا در حادثه
چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۸   ۵۴ : ۴۰ : ۱۶ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر hassaniq2 ارسال پیغام به hassaniq2
 ◊ khashi_mf
۲۸۷۸۳  ◊
موبایل یک وسیله ضروری میباشد
و فاصله ها را نزدیک میکند
و در زمان های حساس به داد انسان میرسد
سه شنبه ۲ تیر ۱۳۸۸   ۱۴ : ۴۲ : ۱۱ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر khashi_mf ارسال پیغام به khashi_mf
 ◊ nasim_2010
۲۰۵۱۲  ◊
بله چون به نظر من موبایل یک وسیله ی ضروری است که در صورت نبود ان به مشکلاتی بر می خوریم.
سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷   ۵۲ : ۴۱ : ۲۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر nasim_2010 ارسال پیغام به nasim_2010
 ◊ SETAYESH8789
۲۰۲۱۳  ◊
اصلا ضروری نیست من خودم موبایل دارم ولی همش خاموشه به چه درد میخوره هر کی باهام کار داره زنگ بزنه خونه تازه من هیچ وقت خودمو در دسترس قرار نمیدم شماره خونرو هم کسی نداره یعنی به دوستام نمیدم که چی بشه دردسر علکی راحت موبایل نداشته با ش دردسرم نداشته با شواسه چیتونه زنگ خور الکی
شنبه ۲۳ آذر ۱۳۸۷   ۳۱ : ۲۵ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر SETAYESH8789 ارسال پیغام به SETAYESH8789
 ◊ ahmadhoseiny
۱۸۹۷۰  ◊
درسته من خودم موبایل دارم ولی نظر من اینه که موبایل فتنس
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷   ۵۴ : ۵۷ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر ahmadhoseiny ارسال پیغام به ahmadhoseiny
 ◊ wishes_and_hopes
۱۸۶۸۳  ◊
سلام

به نظر من این کار هم مثل همه ی کارهای دیگه جنبه خاص خودش رو میخواد. و اگر هم پدر و مادر ها برای بچه هاشون موبایل میخرن باید ببینن که آیا اون جنبه شو پیدا کرده یا فقط دنبال سوء استفاده از آزادی های اینچنین است؟ درباره ی بزرگتر ها هم فکر میکنم حالا اگه موبایل نبود آدمهای اهل سوء استفاده همیشه راههای خودشون رو داشتن مثلا اینترنت و تلفن عمومی و هزار تا راه دیگه که بلدن و آدمهای خوب هم همیشه حد و حدود خودشون رو در استفاده از همه چیز حفظ کردن.
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷   ۲۶ : ۲۶ : ۱۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر wishes_and_hopes ارسال پیغام به wishes_and_hopes
 ◊ arash1300
۱۸۶۷۶  ◊
داشتن موبایل لازم هست ولی فقط برای کسانی که واقعا براشون لازمه نه برای یه بچه مدرسه ای . برای بچه ها لازم که نیست هیچ بهتر هم هست که نداشته باشن
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷   ۲۹ : ۳۴ : ۱۷ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر arash1300 ارسال پیغام به arash1300
چاپ  |  بازگشت
طالع‌بینی ۶ خرداد ماه ۹۱
طالع‌بینی ۶ خرداد ماه ۹۱
جزئیات دستگیری شرور سابقه‌دار کرج اعلام شد
جزئیات دستگیری شرور سابقه‌دار کرج اعلام شد
دستور ویژه وزیر کار برای حمایت از پیرمردی که در سن ۸۳ سالگی صاحب فرزند شد
دستور ویژه وزیر کار برای حمایت از پیرمردی که در سن ۸۳ سالگی صاحب فرزند شد
کمای جوان آملی ۳۷ ماهه شد
کمای جوان آملی ۳۷ ماهه شد
ضرر ۳۰ میلیونی کاهش قیمت دلار به سارقان صرافی
ضرر ۳۰ میلیونی کاهش قیمت دلار به سارقان صرافی
بیانیه خانه هنرمندان ایران در محکومیت خواننده آلبوم موهن علیه امام هادی(ع)
بیانیه خانه هنرمندان ایران در محکومیت خواننده آلبوم موهن علیه امام هادی(ع)
این غذاهای رژیمی می توانند باعث اضافه وزن شوند
این غذاهای رژیمی می توانند باعث اضافه وزن شوند
مزایای زرشک و اثرات مطلوب آن بر جنین
مزایای زرشک و اثرات مطلوب آن بر جنین
قلعه‌نویی از ما خواست صبر کنیم
قلعه‌نویی از ما خواست صبر کنیم
گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران منتشر شد
گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران منتشر شد
 وبلاگ آفتاب 
معرفی آرشیو موسیقی
شجریان، محمد رضا
 آلبوم گل‌های تازه ۱۰۷
آگهی‌ها
◊ لوله و اتصالات
» هوالرزاق با سلام آیرون پایپ در زمینه عرضه لوله اتصالات شیرآلات و آهن آلات صنعتی فعالیت …
◊ جراحی پلاستیک ، ترمیمی و زیبایی
» دکتر بهزاد فرخی فوق تخصص جراحی پلاستیک ، ترمیمی و زیبایی ( عضو انجمن فوق تخصصی جراحان پلاستیک …
◊ بانک تحقیق و پایان نامه دانشجو
» مقاله، پروژه، تحقیق و پایان نامه ی خود را در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون نیاز به جستجو در …
◊ قفسه بندی انبار,بایگانی,پالت,زونکن
» قفسه بندی پیچ و مهره ای سبک و نیمه سنگین مشبک (Light Shelving) قفسه بندی فوق سنگین پالت راک (Pallet Rack) قفسه بندی …
◊ خودتان پزشک خود و خانواده تان باشید
» نرم افزار پزشک خانواده کاملا فارسی و برای اولین بار در ایران جامع ترین و کامل ترین نرم …
◊ چگونه ۱ کتاب را در ۱۰ دقیقه بخوانیم؟
» دانشجوها، دانش آموزان، داوطلبان کنکور، علاقمندان به مطالعه و... آیا مایل هستید ۵۰۰ عدد …
◊ واکسن زبان انگلیسی کشف شد
» انگلیسی را مانند انگلیسی ها صحبت کنید. این واقعا امکان پذیر است که شما مکالمه ی زبان انگلیسی …
◊ خدمات روانشناسی مژگان محبوبی مطبوع
» دفتر مشاوره مژگان محبوبی مطبوع و همکاران آماده ارائه خدمات روان شناسی به تمام اقشار جامعه …
◊ .org فقط 10.000 تومان
» ثبت دامین .org با قیمت استثنایی 10.000 تومان با کنترل پنل ثبت در شرکت دایرکتی .ir یکسال 4500 تومان .ir پنجساله …
◊ بزرگترین واردکننده مواد غذایی
» شرکت PERSIAN TRADING MARAL Ltd به عنوان یکی از بزرگترین واردکنندگان موادغذایی در کشور با ارتباطات مثبت ومنحصر …
◊  خوشبختی توپی است که وقتی می‌غلتد به دنبالش می‌رویم و وقتی توقف می‌کند به آن لگد می‌زنیم . شاتو بریان  ◊