|
|
|
|
|
|
|
|
شخصی رو می شناسم که راجع به جنیان زیاد میدونه و حتی اونها رو می بینه
من دیدم که این شخص فکر آدمها رو هم می خونه البته خودش معتقده اشتباه کرده که به سمت این طور علوم رفته و از شبکه منفی کمک گرفته
منظورش از شبکه منفی همون جنیان هستند
پیامبر ما فرشتگان رو می دیدند و حتی افرادی رو می شناسم که بنده خوب خداوند بوده اند و می تونستن اونها رو ببینن یا صداشون رو بشنون |
|
|
|
پنج شنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۹ ۵۴ : ۰۸ : ۰۷ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ضمن تایید نظرات marsabit فکر کنم جواب این سئوالها در کتاب یک دو سه بینهابت نوشته جرج گاموف باشه |
|
|
|
چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۸۷ ۵۵ : ۲۴ : ۰۱ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
بله گستردگی عالم از نظر وسعت در مکان، قدمت در زمان و عمق در فرصت های مختلف برای ظهور حیات این موضوع را میتواند تایید کند میلیاردها کهکشان با میلیارد ها ستاره و میلیاردها سیاره که هر یک میلیاردها سال قدمت داشته و دارند
علاوه بر اینکه حیات به شکل بسیار موزیانه ای در هر شرایط محیطی ( گرما یا سرما فشار یا خلاء محیط های گاز مایع یا جامد و... ) به شکلی خود نمایی میکند و ظهور خود را به نمایش میگذارد.
اما اینکه فرصت کافی برای نمایش هوشمندی و تکامل در بعد هوش را همچون ابعاد انسانی نشان دهد به شکل تمدن هوشمند خیلی ساده و راحت نخواهد بود تاریخچه ظهور هوش در انسان به عنوان حیات هوشمند بسیار بسیار کوتاه و ظهور تمدت از ان هم کوتاهتر است شاید کمتر از یک میلیونیوم عمر حیات در زمین.
نکته دیگر در عدم موفقیت یافتن حیات غیر زمینی فرصت خیلی خیلی اندک در یافتن حیات (جستجو در چند سال گذشته) فاصله خیلی خیلی زیاد و غیر قابل دسترسی بودن برای جستجو است (فاصله ها و جهات مختلف در فضا برای جستجو) و بالاخره تقدم و تاخر حیات زمینی با حیات غیر زمینی است که دسترسی و یافتن حیات غیر زمینی را هنوز ممکن ننموده است
شاید بتوان اینگونه بیان کرد که در یک نمودار سه بعدی از تعریف مکان - زمان - فرصت امتداد خطوط کوتاهی را که نشانه ظهور و تکامل حیات باشد را بتوان ترسیم کرد تلاقی بعید و بسیار نادر این خطوط شاید بتواند شانس تماس دو نوع یا دو ریشه حیات متفاوت در عالم باشد.
به هر حال شاید در سالهای نه چندان دور شانس یافتن حیات غیر زمینی نصیب انسانها گردد واکنش نه چندان دور از انتظار این تماس، مرگ و نابودی یا تغییرات اساسی پس از این تماس بین تمدنها خواهد بود |
|
|
|
سه شنبه ۵ شهریور ۱۳۸۷ ۱۳ : ۳۹ : ۱۳ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
مشتاقم استدلال های مستند شما رو بشنوم . ممنون
sidaqat@gmail.com |
|
|
|
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷ ۰۰ : ۴۳ : ۰۰ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
خیلی به این چیزا اعتقاد ندارم . یه دختر خاله دارم دم ودیقه بشقاب پرنده میبینه!!
وقتی بهش میگم کو؟ میگه تو نمیتونی ببینی!!
غیر ممکنه! همش دروغه خوب اینم سرگرمی قرن بیست ویکمه!!
ولی اینو قبول دارم که زندگی روی زمین هر میلیارد ها سال متوقف میشه( عصر یخبندان) و بعد دوباره شروع میشه ! این درسته! لطفا تا چیزی ثابت نشده محکم دربارش صحبت نکنید.
یه مقاله خوندم تو همین حدودا بود درباره امکان حیات تو مریخ و زهره واین سیاره های دم دست... وقتی فرضیه هاشونو بشنوی اونقدر بی اساسه که به دانشمند بودنشون شک میکنی!
هنوز هیچی ثابت نشده...فعلا فقط در حد تخیله!!!البته تخیلی که برای اثبات لازمه! |
|
|
|
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷ ۲۶ : ۵۹ : ۱۱ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
تفکر زیادی راجع به این موضوع کردم و اعتقاد دارم که ما تنها نیستیم در این عالم پر از ستاره ها و کهکشان ها .
البته درک حیات های دیگر خیلی سخت است و ما به غیر از حیات شناخته شده ی فعلی هیچ گونه ی دیگری را مشاهده نکردیم . ولی انچنان هم از درک ماهیت هستی و حیات هم بی اطلاع نیستیم ولی علم هنوز در نظریات گوناگون به این پدیده می پردازد و تاکنون موردی به طور قطعی اثبات نشده .
به نظر من اصلا غیر ممکن نیست ما در عالمی زندگی می کنیم که میلیاردها میلیارد کهکشان وجود دارد و کهکشانها میلیاردها میلیارد ستاره دارند و ستاره هم سیاراتی اطرافشان می چرخند حال با این فرض که هر ستاره یک سیاره داشته باشد آیا نمی توان احتمال حیات در یکی از این سیارات به غیر از زمین را داد .
خوشحال می شوم استدلال شمارا هم بدانم . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
من کاملا موافقم
و در این زمینه مطالعاتی هم داشتم خوشحال میشم نظر شما هم بدونم |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
من خودم به شخصه معتقد به وجود جهان های بیشمار هستم و معتقدم حیات بطور گسترده در تمامی این جهان ها از جمله جهان ما نیز وجود دارد . ( نظریه جهان های موازی امروزه یک نظریه مهم و معتبر در علم به شمار میرود ) . معتقدم اگر تمدن زمین ظرف چند قرن آینده رفتار عاقلانه ای داشته باشد و زیر بال مشکلات گوناگون منهدم نگردد . حتما توفیق پیدا کردن تمدن های فرا زمینی را خواهیم داشت . در آن روز مطالعه بر روی یک جامعه کاملا بیگانه و فرهنگ و هنر آنها بسیار جذاب خواهد بود . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1) بله 2) بله 3) ان ها اشتباه می کنند چون هرکس اطلاعاتشان صفر سوادشان صفر و تعصبشان بی نهایت است. در کتاب سفر روح این قضیه مطرح شده یعنی ثابت شده. دلیلی ندارد انسان به غیر از خدا که نادیدنی است علی الظاهر اما می شود او را در همه جا حس کرد. دلیلی ندارد این موضوع مهم را رد کنیم. کتاب انسان روح است نه جسد هم کتاب مفیدی است.
... و خود بنده هم چیزهایی دیده ام که تاکنون کسی ندیده نمی توانم خودم و چیزهایی که دیده و حس کرده ام انکار کنم هرچند میلیاردها نفر دیگر آن را رد کنند. ایرانی ها و مخصوصاً دین ما مسلمانان همه چیز را همان طور می بینند که اجدادشان در هزاران سال پیش حس کرده اند!!!!
عالیه که استدلال شما را بشنویم!! من که خیلی مایلم... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
خیلی دوست دارم دلایل شما رابدانم |
|