|
|
|
|
|
|
|
|
به آقای شجریان رای بدهید...
http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=114013402
به این آدرس که رفتید عکس آقای شجریان رو پیدا کنید و به ایشان رای دهید..
۵۰ صدای ماندگار...
این آدرس رو برای هممممه بفرستید..
ایشون باید رای بیارند..
که میارند... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام !
واقعا خیلی زیباست !
چند روز پیش مطلب خوندم توی آفتاب در مورد اینکه استاد شجریان جزء 50 خواننده برتر جهان توی نظر سنجی هستن!
این هم لینک رأی دادن هست!
http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=114013402&ps=cprs |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
متأسفانه هنرمندان تا در قید حیات هستند ارج و قرب بسزایی ندارند و همواره فرهنگ مرده پرستی زنجیری به پای فرهنگ تجلیل و بزرگداشت از بزرگان بوده است. تا هنرمندی زنده است و هنرش جاری است، کسی مایل نیست خود را شاگرد او بداند و یا هنرش را متأثر از هنر او. اما خدا نکند که او به دیار باقی رهسپار شود، در طرح خاطرات شاگردی و ملازمت با آن استاد بزرگ از هم پیشی میگیرند!
نکته ای دیگر؛
هنر یک هنرمند همواره از بازتاب زندگی اجتماعی و اخلاق عمومی او در امان نبوده است و متأسفانه در سنجش هنر هنرمند، اخلاق و منش او نیز لحاظ میشود و در واقع هنر، معدل سطح هنری و اخلاق هنرمند منظور میشود که اختلافاتی که هنرمندان بواسطه ارتباطات کاری، مالی و غیر هنری نیز با یکدیگر دارند، به این موضوع صحه میگذارد.
استاد شجریان نیز از این قواعد مستثنا نیستند و متأسفانه هنر ناب ایشان - که از نظر بنده در مرتبه ای دست نایافتنی از لحاظ تکنیکی و زیبایی شناسی هنری قرار دارد - آلوده به اینچنین حرف و حدیث هایی است که از آن جمله میتوان به اختلافات مالی ایشان با استاد مرحوم مشکاتیان و استاد محمدرضا لطفی و ... اشاره کرد.
ملخص کلام؛
زندگی یک هنرمند به خود او مرتبط است و از دیدگاه بیرونی، ملاک باید تنها هنر او باشد و بس. اما آیا روزگار وارونه ما چقدر مجال به تحقق این دیدگاه صرفاً هنری میدهد را خدا میداند و چندان هم روشن به نظر نمیرسد.
اگر شجریان یک انسان بزرگ هم نباشد، لا اقل یگانه خسرو آواز ایرانی است و از خداوند برایش عمر طولانی مسئلت دارم.
اگر مراد نصیحت کنان ما این است
که ترک دوست بگوییم، تصوریست محال
جمال در نظر و شوق همچنان باقیست
گدا اگر همه عالم بدو دهند گداست! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام
صحبت کردن درباره خسرو آواز ایران هیچ وقت تکراری نمیشه...
اما اینو بگم که من عاشقشم
آلبوم جدیدش (رندان مست)بازهم مارو متحیر کرد
تو ماشین...تو خونه...تو محل کار ..همه جا سعی می کنم که به نوای دلنشین این استاد ارجمند گوش بدم
یه خبر خوب هم بهتون بدم که پسر کوچیکش استعدادش رو مثل پدرش و برادر بزرگش به خونواده موسیقی ایران ثابت کرده و الان تحت تعلیم مستقیم خود استاد به تمرین و ممارست می پردازه و به همین زوی شاهد درخشش یکی دیگر از نوابغ موسیقی سنتی از خانواده شجریان خواهیم بود.
(( رایان )) اسم زیبای این نابغه کوچیه...
با آرزوی توفیق برای همه اونهایی که به موسیقی سنتی وطنشون عشق می ورزند .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-----||| از صدای سخن عشـــق ندیدم خوشتر
-----||| یادگــــــاری که در این گنبد دوار بــمانـد
و صدای او جــــان می بخشد
جاویدان بمان |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
دیدم وقتی استاد می خونه فریادش برام خیلی آشناست نگو ف صدای خودمونه !!!!؟؟؟ |
|
|
|
پنج شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۸۸ ۱۷ : ۴۲ : ۱۰ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کار زیبای استاد شجریان ، با نام " زبان آتش " رو از لینک زیر دانلود کنید :
http://www.mediafire.com/file/9avdwdgvtxm/zabaane_aatash.mp3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
شجریان این اسطوره بی بدیل آواز ف صدای ایرانیان در دنیاست.
خداوند چراغ زندگی ایشان را برای ایران روشن نگه دارد |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
استادشجریان نشون دادندکه علاوه برشناخت موسیقی دنیای پیرامون خودشون روهم به لحاظ سیاسی واجتماعی خوب میشناسند.
یه جوری گفتم که دیگه سانسورش نکنید....... |
|
|
|
سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۸۸ ۳۰ : ۳۴ : ۱۴ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام
صحبت کردن درباره خسرو آواز ایران هیچ وقت تکراری نمیشه...
اما اینو بگم که من عاشقشم
آلبوم جدیدش (رندان مست)بازهم مارو متحیر کرد
تو ماشین...تو خونه...تو محل کار ..همه جا سعی می کنم که به نوای دلنشین این استاد ارجمند گوش بدم
یه خبر خوب هم بهتون بدم که پسر کوچیکش استعدادش رو مثل پدرش و برادر بزرگش به خونواده موسیقی ایران ثابت کرده و الان تحت تعلیم مستقیم خود استاد به تمرین و ممارست می پردازه و به همین زوی شاهد درخشش یکی دیگر از نوابغ موسیقی سنتی از خانواده شجریان خواهیم بود.
(( رایان )) اسم زیبای این نابغه کوچیه...
با آرزوی توفیق برای همه اونهایی که به موسیقی سنتی وطنشون عشق می ورزند .. |
|
|
|
|
|
سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۸۸ ۱۴ : ۵۰ : ۱۱ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
درسته
متاسفانه لیست موضوع ها رو به دقت نگاه نکردم و چون موضوع رو ندیدم درخواست ایجادش رو دادم .
متاسفم .
امیدوارم مدیریت آفتاب فکری به حال حالت های اینچنینی بکنه . |
|
|
|
سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۸۸ ۵۹ : ۲۳ : ۱۰ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۸ ۳۱ : ۳۲ : ۰۹ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
تناسبی که بین موسیقی ،اواز و شعر در کارهای ایشون وجود داره بی نظیره.
معنای برخی اشعار رو با اجرای ایشون فهمیدم.
زنده باد |
|
|
|
سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۰۴ : ۲۱ : ۲۳ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
خاطرات استاد بزرگوارم.... استاد لطفی از استاد شجریان
در اصفهان آخر، شجریان صدا را آن چنان رها کرد که سالن به لرزه درآمد. اگر بگویم شجریان برابر با قدرت سوز صدای طاهرزاده کار کرد اغراق نکردهام. من هم به حالی رسیدم که به شیوه درویش خان ساز زدم...
«چشمهی نوش» را در عرض یک هفته با آقای شجریان ساختیم و اجرا کردیم. در فرانسه به هتل رفتیم و با هم زندگی کردیم. من میتوانستم به منزل آشنایانم بروم اماترجیح دادم به هتل بروم. آقای شجریان را محمدرضا صدا میزنم. میگفتم «محمدرضا اینجا را اینطوری بخوانی عالیتر میشود. او هم به من میگفت اینجا را این طوری بزن. تبادل نظر میکردیم. زبان همدیگر را هم در ردیف و موسیقی ایران میشناسیم. بدون طراحی آنچنانی و در عرض یک هفته، چشمهی نوش را آماده و اجرا کردیم. میگفتم محمدرضا، فرود اینجا را تغییر بدهیم. قبلاً در راستپنجگاه، اینطوری فرود آمدهای. بهتر است این طوری فرود بیایی در ردیف میرزا عبدالله هم هست و کار بسیار جدیدی است. گوشهی راست قدیم را پیشنهاد و اجرا کردیم. در چشمه نوش، سه چهار حادثه نو اتفاق افتاده است. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد
وجود نازکت آزرده گزند مباد
شاد باش و دیر زی ای استاد.دمت گرم و سرت سبز ای سلطان صدای ایرانی. صدای همه از گلوست و صدای تو از دل. صدایت جاوید بادا. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
///لام
پدیده ای تکرار نشدنی |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
وقتی که تصنیفاشونو گوش می کنم سر حال میشم و کلی امواج مثبت می گیرم.انشاالله که همیشه زنده و موفق باشن. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
درود به استاد آواز مشروطه ایران مرغ سحر جاودانه بسرایی. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
عالیه.حرف نداره.خیلی محشره.................
من از موسیقی سنتی خیلی خوشم نمیاد ولی خداییش استاد شجریان یه چیزه دیگست.
به خصوص اجرای زنده مرغ سحر.بی نظیر بود....
ولی پسرش به خوبیه خوده استاد نیست.
امیدوارم سالهای سال سالم و شاد و موفق باقی بمونه... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|