Locked دریافت Toolbar آفتاب
بحث و گفتگو مدارس

تمام شاخه‌ها
مدارس

پیشنهاد موضوع جدید
اعتیاد
افکار عمومی
اقتصاد
انتخابات
انجمن‌ها
ایده‌های جدید
باشگاه‌های ورزشی
بهداشت و سلامت
بیمه
تاریخ
خودرو
دارو و درمان
دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی
درخواست اطلاعات
دوستی‌ها
دولتمردان و سیاستمداران
دین ، روح و روان
زندگی
سایتهای اینترنتی
سیاست
سینما
صدا و سیمای ملی ایران
فرهنگ و ادب
قوه قضاییه
قوه مجریه (دولت)
قوه مقننه
کامپیوتر و اینترنت
کتاب
کنکور
گردشگری
گردهمایی، نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها
ماهواره
مدارس
مدیریت شهری
مسابقات ورزشی
مطبوعات
موبایل
موسیقی
مهاجرت
نجوم
نوجوانان و جوانان
نوروز
نیروی انتظامی
ورزشکاران و مربیان
هجویات
هنرمندان و هنرپیشگان
بحث و گفتگوهای من
پرسش و پاسخ
مشاوره
ایا مدارس خود را دوست دارید یا نه؟یا در گذشته دوست داشتید یا نه؟
مدارس در حال حاضر طوری دربداغون هستند که حتما هیچ ادم سالمی انها را دوست ندارند.حالا اگه کسی دراومده می گه من مدرسه امو دوست دارم بگه تا همه ببینن.
نظر شما چیست؟
۲۱ دی ۱۳۸۶   |  فرستنده موضوع : lonlywolf  
نمایش تصویر
تغيير وضعيت تايپ از فارسى به انگليسى با کليد F9 امکان پذير است.‌‌‌‌
تصویر می تواند حداکثر ۱۱cm X ۱۱cm باشد. در غیر این صورت عکس به این ابعاد تغییر خواهد یافت. قالب عکس انتخابی شما باید به یکی از فرمتهای "bmp" ، "gif" ، "jpg" ، "jpeg"و یا "png" باشد.حجم عکس آن حداکثر ۳۰ کیلوبایت می‌تواند باشد.
 Facebook  Twitter  Friend Feed  Delicious  Google Reader ارسال به شبکه‌های اجتماعی
نظر شما چیست؟
صفحه آخر بعدى ۴ ۳ ۲۱
 ◊ saian2
۳۹۵۴۸  ◊
خود مدرسه مو که دست ندارم اما خاطراتمو تو مدرسه مگه میه دوست نداشته باشم
چهارشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۱   ۴۹ : ۱۹ : ۲۱ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر saian2 ارسال پیغام به saian2
 ◊ mozhganramezani
۳۷۶۶۸  ◊
من مدرسه رو فقط فقط بخاطر دوستانم دوست دارم چون بهترین خاطراتم به دبیرستانم مربوط میشه

یادش بخیر
چهارشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۹   ۵۱ : ۵۹ : ۲۳ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر mozhganramezani ارسال پیغام به mozhganramezani
 ◊ elhamjun
۳۷۶۶۲  ◊
من مدرسمو دوست دارم چون مدرسه ی ادب پسرونه کنارشه و عشقه منم اونجا درس می خونه.اسم مدرسم بهشت آیین-اصفهان
سه شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۸۹   ۱۹ : ۱۷ : ۲۳ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر elhamjun ارسال پیغام به elhamjun
 ◊ mrbidvandi
۳۷۶۵۶  ◊
سلام !

آره ! مدرسم مدرسه ی خیلی عالی ایه !

اگه یه نظره برنامشو منظم تر کنه عالی تر می شه !

اسم مدرسمم هم دبیرستان شهید بهشتی اهوازه ( استعداد های درخشان ) !

مر۳۰ !
محسن !
دوشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۹   ۱۳ : ۰۱ : ۰۱ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر mrbidvandi ارسال پیغام به mrbidvandi
 ◊ setare1503
۳۵۹۴۷  ◊
واقعا خوب بود
خاطرات خیلی خوبی از مدرسه مخصوصا دوران دبیرستان دارم.
سه شنبه ۱۶ شهریور ۱۳۸۹   ۱۶ : ۴۹ : ۲۳ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر setare1503 ارسال پیغام به setare1503
 ◊ sahar1376
۳۵۹۳۶  ◊
اول نه چون نه معلم خوب داره نه محیط خوب
سه شنبه ۱۶ شهریور ۱۳۸۹   ۲۳ : ۱۱ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر sahar1376 ارسال پیغام به sahar1376
 ◊ darvishi1367
۳۴۸۹۹  ◊
من مدرسه ام را دوست دارم به خاطر بچه ها ،معلم ها ،تخته سیاه ،آقا اجازه ،تقلب،گچ و...
همین چیزهاست که خاطره می شند به خدا اگر اون بچه ها (خرخون و شر کلاس و...)
ومعلم ها همه وهمه جمع شوند و به همون زمان برگردیم راضیم حیف که نمی شه
سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹   ۳۴ : ۲۴ : ۱۸ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر darvishi1367 ارسال پیغام به darvishi1367
 ◊ nasim_2010
۲۷۲۷۱  ◊
سلامممممم

من مدرسم رو دوست داشتم.
اما بخاطره همه چیز بجز خود مدرسه.
سه شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۸۸   ۲۸ : ۵۶ : ۱۷ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر nasim_2010 ارسال پیغام به nasim_2010
 ◊ maedeh31
۲۶۴۸۵  ◊
من مدرسم را دوست دارم اما به خاطر بچه هاش̎
جمعه ۱۴ فروردین ۱۳۸۸   ۱۳ : ۵۵ : ۱۵ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر maedeh31 ارسال پیغام به maedeh31
 ◊ otika20000
۲۵۶۶۰  ◊
سلام من ساکن تهران دبیرستان سیدالشهدا میرفتم غیر انتفاعی بودش والا مدرسش از لحاظ امکانات و کادر علمی خوب بود ولی خوش نمیگذشت چون از صبح خروس خون تا ساعت ۳ بعد از ظهر باید اونجا زندانی میموندیم!دی
یکشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۷   ۲۸ : ۳۱ : ۲۰ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر otika20000 ارسال پیغام به otika20000
 ◊ swatm
۲۵۶۱۲  ◊
با سلام
من در کرج زندگی می کنم. اسم دبیرستان ما هم دانش هست. با اینکه غیر دولتی هست ولی هم مدیریت خوبی دارد هم رفتار معلم با دانش آموزها بسیار عالی.
البته این دبیرستان سومین دبیرستان خوب کرج هست.
متشکرم...
شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۸۷   ۵۰ : ۰۹ : ۲۳ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر swatm ارسال پیغام به swatm
 ◊ lonlywolf
۲۳۸۵۰  ◊
البته که ریشه غلطه...
با تذکر و انتقاد و ... هم حل شدنی نیست...
تحولی اساسی و بنیادین می خواهد!!!
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۷   ۵۸ : ۳۲ : ۱۸ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر lonlywolf ارسال پیغام به lonlywolf
 ◊ Shervinx
۲۳۶۲۴  ◊
برخی سیاست هایی که مدرسه خودمان اتخاذ می کند خیلی جالب نیست ( نمی دونم

تو بقیه مدارس هم اینجوریه یا نه؟ ) اینه که من همیشه سعی می کنم در مدرسه

جوری محور باشم که بتونم به مسوولین در مواقع ضروری بگم که آقا شما دارین اشتباه

می کنین ها...!!!

یعنی می خوام تاکید کنم که اگر دانش آموزان سعی کنن در تصمیمات مدرسه شریک

باشن این خیلی می تونه به پیشرفت مدرسه کمک کنه.
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۷   ۳۱ : ۱۰ : ۱۳ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر Shervinx ارسال پیغام به Shervinx
 ◊ keiko
۲۲۰۵۲  ◊
بله در کلاس پنجم دبستان در تبریز قبل از انقلاب به اسم دبستان دکتر محسنی روبروی دبیرستان دهقان اسم اون میدان رو متاسفانه بیاد ندارم دوستان تبریزی لطفا کمک کنند
بله مدرسه ای به تمام معنی دوست داشتنی یادش گرامی ..... یاشاسین آذربادگان
چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۸۷   ۱۵ : ۰۱ : ۲۳ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر keiko ارسال پیغام به keiko
 ◊ elinaend
۲۱۷۳۶  ◊
خیلی خوب بود به نظرم بهترین سالهای عمرم بود حتی دوران دانشگاهم مثل مدرسه نیست .خیلی دلم برای اون دوران تنگ شده دلم می خواد بازم اون دورانو تجربه کنم...
جمعه ۲۰ دی ۱۳۸۷   ۱۶ : ۴۷ : ۱۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر elinaend ارسال پیغام به elinaend
 ◊ maCmas
۲۱۷۱۴  ◊
تا پارسال خیلی مزخرف بود تو خرابه درس میخوندیم موش هم که ماشالا جزء همکلاسی ها به حساب میومد ولی امسال ساختن و چهار طبقه رفتن بالا ولی حیف شد ما سال آخریم و نمیتونیم خیلی فیض ببریم
پنج شنبه ۱۹ دی ۱۳۸۷   ۳۷ : ۲۲ : ۲۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر maCmas ارسال پیغام به maCmas
 ◊ narcis37
۱۹۲۸۸  ◊
با سلام
متنفر بوده و هستم.
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷   ۵۱ : ۳۹ : ۱۸ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر narcis37 ارسال پیغام به narcis37
 ◊ ashkan261
۱۹۲۷۰  ◊
سلام

بلا استثنای خاطرات مدرسه .....

سطح علمی دبیران ، منطق دبیران ، رسیدگی به حقوق فرهنگیان ، در پایین سطح قرار دارد .

لذا به هیچ عنوان با مدرسه موافق نیستم .
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷   ۱۲ : ۱۵ : ۰۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر ashkan261 ارسال پیغام به ashkan261
 ◊ otika2000
۱۸۶۲۳  ◊
بابا تو مدرسه ما خدایی می کردیم .همه چیزمون سر جاش بود .دانشگاه که اومدیم از زندگی ساقط شدیم.
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷   ۳۰ : ۴۹ : ۲۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر otika2000 ارسال پیغام به otika2000
 ◊ naghme_d
۱۸۴۶۳  ◊
سلام.
بهترین خاطرات دوران تحصیلم رو از دبستان دارم. همون سال اول دبستان رو می گم که به خاطر جنگ چند ماهی مدرسه ها تعطیل شد و ما با تلویزیون درس می خوندیم!
باور کنید برای خنده نگفتم، اون دوران از همیشه تأثیرگذارتر بود چون بی آنکه کسی مجبورمون کنه درس می خوندیم. اون موقع فکر می کردم اوضاع همیشه همینطور می مونه و من باید سعیمو بکنم از برنامه ها عقب نمونم.
یه مدرسه ی بزرگ بود. یه معلم بود و یه کشور دانش آموز. یادش بخیر!
شنبه ۲۵ آبان ۱۳۸۷   ۰۳ : ۵۲ : ۲۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر naghme_d ارسال پیغام به naghme_d
صفحه آخر بعدى ۴ ۳ ۲۱
چاپ  |  بازگشت
طالع‌بینی ۶ خرداد ماه ۹۱
طالع‌بینی ۶ خرداد ماه ۹۱
جزئیات دستگیری شرور سابقه‌دار کرج اعلام شد
جزئیات دستگیری شرور سابقه‌دار کرج اعلام شد
دستور ویژه وزیر کار برای حمایت از پیرمردی که در سن ۸۳ سالگی صاحب فرزند شد
دستور ویژه وزیر کار برای حمایت از پیرمردی که در سن ۸۳ سالگی صاحب فرزند شد
کمای جوان آملی ۳۷ ماهه شد
کمای جوان آملی ۳۷ ماهه شد
ضرر ۳۰ میلیونی کاهش قیمت دلار به سارقان صرافی
ضرر ۳۰ میلیونی کاهش قیمت دلار به سارقان صرافی
بیانیه خانه هنرمندان ایران در محکومیت خواننده آلبوم موهن علیه امام هادی(ع)
بیانیه خانه هنرمندان ایران در محکومیت خواننده آلبوم موهن علیه امام هادی(ع)
این غذاهای رژیمی می توانند باعث اضافه وزن شوند
این غذاهای رژیمی می توانند باعث اضافه وزن شوند
مزایای زرشک و اثرات مطلوب آن بر جنین
مزایای زرشک و اثرات مطلوب آن بر جنین
قلعه‌نویی از ما خواست صبر کنیم
قلعه‌نویی از ما خواست صبر کنیم
گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران منتشر شد
گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران منتشر شد
 وبلاگ آفتاب 
معرفی آرشیو موسیقی
شجریان، محمد رضا
 آلبوم گل‌های تازه ۱۰۷
آگهی‌ها
◊ لوله و اتصالات
» هوالرزاق با سلام آیرون پایپ در زمینه عرضه لوله اتصالات شیرآلات و آهن آلات صنعتی فعالیت …
◊ جراحی پلاستیک ، ترمیمی و زیبایی
» دکتر بهزاد فرخی فوق تخصص جراحی پلاستیک ، ترمیمی و زیبایی ( عضو انجمن فوق تخصصی جراحان پلاستیک …
◊ بانک تحقیق و پایان نامه دانشجو
» مقاله، پروژه، تحقیق و پایان نامه ی خود را در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون نیاز به جستجو در …
◊ قفسه بندی انبار,بایگانی,پالت,زونکن
» قفسه بندی پیچ و مهره ای سبک و نیمه سنگین مشبک (Light Shelving) قفسه بندی فوق سنگین پالت راک (Pallet Rack) قفسه بندی …
◊ واکسن زبان انگلیسی کشف شد
» انگلیسی را مانند انگلیسی ها صحبت کنید. این واقعا امکان پذیر است که شما مکالمه ی زبان انگلیسی …
◊ خودتان پزشک خود و خانواده تان باشید
» نرم افزار پزشک خانواده کاملا فارسی و برای اولین بار در ایران جامع ترین و کامل ترین نرم …
◊ چگونه ۱ کتاب را در ۱۰ دقیقه بخوانیم؟
» دانشجوها، دانش آموزان، داوطلبان کنکور، علاقمندان به مطالعه و... آیا مایل هستید ۵۰۰ عدد …
◊ خدمات روانشناسی مژگان محبوبی مطبوع
» دفتر مشاوره مژگان محبوبی مطبوع و همکاران آماده ارائه خدمات روان شناسی به تمام اقشار جامعه …
◊ گروه مهندسین مشاور آسانسور هوافضا
» نمایندگی انحصاری فروش آسانسور هیدرولیک GMV ساخت ایتالیا در ایران فروش بصورت پکیج و نیم …
◊ بزرگترین واردکننده مواد غذایی
» شرکت PERSIAN TRADING MARAL Ltd به عنوان یکی از بزرگترین واردکنندگان موادغذایی در کشور با ارتباطات مثبت ومنحصر …
◊  خوشبختی توپی است که وقتی می‌غلتد به دنبالش می‌رویم و وقتی توقف می‌کند به آن لگد می‌زنیم . شاتو بریان  ◊