|
|
|
|
|
|
|
|
صدای استاد سراج حالتی روحانی به من می دهد. هر وقت احساس می کنم روانم بیش از حد درگیر امور دنیوی است هر گاه حس می کنم کارهایم در جهت درست و صحیح و پاک پیش نمی رود هر هنگام که دلم از زمانه گرفته است صدای خوش و فرخنده ی این عزیز قلبم را می نوازد و آرامم می کند. گویی از پلیدی ها دورم می سازد. ایشان خواننده ای هستند که کارهایشان ذره ای به دون مایه مسایل زندگی دنیوی نزدیک نشده و این برای فضای نابسامان موسیقی کشورمان قوت قلبی است. از سخنانی که از استاد خوانده ام چنین بر می آید که کار استاد سراج سطحی بسیار بسیار فراتر از موسیقی فراگیرنده ی کشورمان دارد. |
|
|
|
پنج شنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۷ ۳۵ : ۳۲ : ۱۲ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
صدای زیبایی دارند درون صدای ایشان چیزیی وجود دارد که به آدمی نوعی آرامش درونی میدهد .امید وارم همیشه موفق باشند بهزاد اویسی
ovissibh@yahoo.com |
|
|
|
پنج شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۸۷ ۴۳ : ۰۷ : ۲۳ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
شنیدن صدای ایشان مرا به دنیای دیگری میبرد. انگار مرا به خدا نزدیکتر میکند . حال خوشی پیدا میکنم . یک بار در اصفهان به کنسرت ایشان رفتم ولی نتوانستم آنچنان که باید استفاده ببرم چراکه مکانی که در آن کنسرت اجرا میشد درخور شان و مرتبه ی ایشان نبود. امیدوارم دست اندرکاران مکانهای مناسبی را برای چنین خوانندگانی تدارک ببینند.
امیدوارم همواره سلامت ، زنده و پاینده باشند . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
بی نظیر
مخصوصاً کارایی که با تنبور استاد کاکاوند خوندن |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
فقط در یک کلام میگویم و جمله را کوتاه می کنم.
حسام الدین سراج همان گونه بود که شنیده بودم و همان گونه که اعتقاد داشتم. مهربان. بی ریا وخاکی. اهل دل.
بزرگترین اثر را در حرفه ی خودم برای ایشان خلق کردم و باید به دستشان برسانم. اگر در اینجا کسی هست که مرا به ایشان برساند تقاضا میکنم کمکم کند. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام میکنم جناب اقای حسام الدین سراج عزیز. من عاشق موسیقی سنتی هستم.مخصوصا کارهای شما. وقتی اهنگهای شما رو میشنوم واقعا وارد یک دنیایی خاص میشم . من خودم سازدوتار میزنم وبا این ساز اشنایی کامل دارم چون اصالتا تربت جامی هستم.وشما هم در اثارتون از اهنگهای این خطه زیاد استفاده کردید . امیدوارم همیشه موفق باشید. |
|
|
|
پنج شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۶ ۱۰ : ۲۱ : ۱۰ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
با عرض سلام خدمت آقای حسام الدین سراج، همشهری دوست داشتنی من.
با اینکه تا به حال شما را از نزدیک ندیده ام ولی احساس می کنم خیلی به شما نزدیک هستم. صدای شما مجالس سماع مولانا را برای آدم تداعی می کنه. امیدوارم روزی شما را از نزدیک ببینم.
در پناه حق باشید. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|