Locked دریافت Toolbar آفتاب
بحث و گفتگو موسیقی

تمام شاخه‌ها
موسیقی

پیشنهاد موضوع جدید
اعتیاد
افکار عمومی
اقتصاد
انتخابات
انجمن‌ها
ایده‌های جدید
باشگاه‌های ورزشی
بهداشت و سلامت
بیمه
تاریخ
خودرو
دارو و درمان
دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی
درخواست اطلاعات
دوستی‌ها
دولتمردان و سیاستمداران
دین ، روح و روان
زندگی
سایتهای اینترنتی
سیاست
سینما
صدا و سیمای ملی ایران
فرهنگ و ادب
قوه قضاییه
قوه مجریه (دولت)
قوه مقننه
کامپیوتر و اینترنت
کتاب
کنکور
گردشگری
گردهمایی، نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها
ماهواره
مدارس
مدیریت شهری
مسابقات ورزشی
مطبوعات
موبایل
موسیقی
مهاجرت
نجوم
نوجوانان و جوانان
نوروز
نیروی انتظامی
ورزشکاران و مربیان
هجویات
هنرمندان و هنرپیشگان
بحث و گفتگوهای من
پرسش و پاسخ
مشاوره
حسام الدین سراج
حسام الدین سراج  در سال 1337 در شهر اصفهان در خانواده‌ای صاحب ذوق دیده به جهان گشود. بزرگترین مشوق وی در تحصیل علم و هنر مرحوم پدرش بود. ایشان بر علوم قدیمه و ادبیات احاطه داشت و از صدای خوش آهنگی برخوردار بود و با اساتید ادب و هنر نظیر استاد جلال الدین همائی، استاد تاج اصفهانی، استاد حسن کسائی و ..... حشر و نشر داشت، به همین جهت فضائی مستعد برای تربیت فرزندانش فراهم آورده بود. در چنین محیطی جوانه های عشق و علاقه به شعر و موسیقی در جان و دل وی شکوفا شد.
سراج موسیقی را با آموختن تنبک از سیزده سالگی آغاز کرده، سپس سنتور را در اصفهان نزد استاد ساغری آموخته و برای تکمیل آن از اساتیدی چون فرامرز پایور، رضا شفیعیان و پشنگ کامکار بهره جسته است. در زمینه آواز از محضر مرحوم استاد محمود کریمی و استاد محمدرضا شجریان استفاده کرده است. در حال حاضر هم به اغتنام فرصت از محضر ایشان اساتید موسیقی و تحقیق در شیوه قدما بهره می برد. شاگردی و تعلم را بالاترین توفیق زندگی خود می داند و به همین لحاظ به موازات آموزش موسیقی تحصلات خود را در رشته معماری و شهر سازی در دانشگاه شهید بهشتی ادامه داده و موفق به اخذ فوق لیسانس معماری شده است.
در برخی از آثار که باصدای او شنیده‌ایم مانند (باغ ارغوان، شرح فراق، بی‌نشان، آئینه رو، نرگس مست, ماه نو و ..... ) آهنگسازی را نیز به عهده داشته است.
تحقیقاتی در باب زیبائی شناسی هنر و معماری و تطبیق وجوه اشتراک هنرها دارد که بصورت رساله نهائی دانشگاهی ارائه شده و بعضا" به صورت مقاله در مجلات فرهنگی، هنری به چاپ رسیده است.
آثار موسیقی که تاکنون از او منتشر شده است عبارتند از :
نینوا، باغ ارغوان، وصل مستان، شمس الضحی، یاد یار، آفاق عشق (خسرو شیرین، لیلی مجنون)، طریقت عشق، شرح فراق، آئینه رو، دل آرا، بی نشان، نگاه آسمانی، نرگس مست، بوی بهشت، شهر آشنائی، رویای وصل، وداع، عشق و مستی، نازنین یار، ماه نو و آئینه و آه و ...
نظر شما چیست؟
۶ شهریور ۱۳۸۶  
نمایش تصویر
تغيير وضعيت تايپ از فارسى به انگليسى با کليد F9 امکان پذير است.‌‌‌‌
تصویر می تواند حداکثر ۱۱cm X ۱۱cm باشد. در غیر این صورت عکس به این ابعاد تغییر خواهد یافت. قالب عکس انتخابی شما باید به یکی از فرمتهای "bmp" ، "gif" ، "jpg" ، "jpeg"و یا "png" باشد.حجم عکس آن حداکثر ۳۰ کیلوبایت می‌تواند باشد.
 Facebook  Twitter  Friend Feed  Delicious  Google Reader ارسال به شبکه‌های اجتماعی
نظر شما چیست؟
 ◊ bahos
۲۰۱۵۱  ◊
صدای استاد سراج حالتی روحانی به من می دهد. هر وقت احساس می کنم روانم بیش از حد درگیر امور دنیوی است هر گاه حس می کنم کارهایم در جهت درست و صحیح و پاک پیش نمی رود هر هنگام که دلم از زمانه گرفته است صدای خوش و فرخنده ی این عزیز قلبم را می نوازد و آرامم می کند. گویی از پلیدی ها دورم می سازد. ایشان خواننده ای هستند که کارهایشان ذره ای به دون مایه مسایل زندگی دنیوی نزدیک نشده و این برای فضای نابسامان موسیقی کشورمان قوت قلبی است. از سخنانی که از استاد خوانده ام چنین بر می آید که کار استاد سراج سطحی بسیار بسیار فراتر از موسیقی فراگیرنده ی کشورمان دارد.
پنج شنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۷   ۳۵ : ۳۲ : ۱۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر bahos ارسال پیغام به bahos
 ◊ ovissibh
۱۲۵۴۹  ◊
صدای زیبایی دارند درون صدای ایشان چیزیی وجود دارد که به آدمی نوعی آرامش درونی میدهد .امید وارم همیشه موفق باشند بهزاد اویسی
ovissibh@yahoo.com
پنج شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۸۷   ۴۳ : ۰۷ : ۲۳ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر ovissibh ارسال پیغام به ovissibh
 ◊ p3878
۱۲۰۸۱  ◊
شنیدن صدای ایشان مرا به دنیای دیگری میبرد. انگار مرا به خدا نزدیکتر میکند . حال خوشی پیدا میکنم . یک بار در اصفهان به کنسرت ایشان رفتم ولی نتوانستم آنچنان که باید استفاده ببرم چراکه مکانی که در آن کنسرت اجرا میشد درخور شان و مرتبه ی ایشان نبود. امیدوارم دست اندرکاران مکانهای مناسبی را برای چنین خوانندگانی تدارک ببینند.
امیدوارم همواره سلامت ، زنده و پاینده باشند .
جمعه ۸ شهریور ۱۳۸۷   ۱۴ : ۴۷ : ۲۱ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر p3878 ارسال پیغام به p3878
 ◊ sheida_110
۴۹۰۹  ◊
بی نظیر
مخصوصاً کارایی که با تنبور استاد کاکاوند خوندن
جمعه ۹ فروردین ۱۳۸۷   ۰۹ : ۵۲ : ۲۰ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر sheida_110 ارسال پیغام به sheida_110
 ◊ khalvat_neshin
۴۸۹۹  ◊
فقط در یک کلام میگویم و جمله را کوتاه می کنم.
حسام الدین سراج همان گونه بود که شنیده بودم و همان گونه که اعتقاد داشتم. مهربان. بی ریا وخاکی. اهل دل.
بزرگترین اثر را در حرفه ی خودم برای ایشان خلق کردم و باید به دستشان برسانم. اگر در اینجا کسی هست که مرا به ایشان برساند تقاضا میکنم کمکم کند.
جمعه ۹ فروردین ۱۳۸۷   ۳۴ : ۲۷ : ۱۳ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر khalvat_neshin ارسال پیغام به khalvat_neshin
 ◊ apolosabi
۳۱۳۵  ◊
سلام میکنم جناب اقای حسام الدین سراج عزیز. من عاشق موسیقی سنتی هستم.مخصوصا کارهای شما. وقتی اهنگهای شما رو میشنوم واقعا وارد یک دنیایی خاص میشم . من خودم سازدوتار میزنم وبا این ساز اشنایی کامل دارم چون اصالتا تربت جامی هستم.وشما هم در اثارتون از اهنگهای این خطه زیاد استفاده کردید . امیدوارم همیشه موفق باشید.
پنج شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۶   ۱۰ : ۲۱ : ۱۰ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر apolosabi ارسال پیغام به apolosabi
 ◊ ca_ehsan
۵۲۰  ◊
با عرض سلام خدمت آقای حسام الدین سراج، همشهری دوست داشتنی من.
با اینکه تا به حال شما را از نزدیک ندیده ام ولی احساس می کنم خیلی به شما نزدیک هستم. صدای شما مجالس سماع مولانا را برای آدم تداعی می کنه. امیدوارم روزی شما را از نزدیک ببینم.
در پناه حق باشید.
شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۶   ۱۰ : ۵۴ : ۱۰ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر ca_ehsan ارسال پیغام به ca_ehsan
چاپ  |  بازگشت
طالع‌بینی ۶ خرداد ماه ۹۱
طالع‌بینی ۶ خرداد ماه ۹۱
جزئیات دستگیری شرور سابقه‌دار کرج اعلام شد
جزئیات دستگیری شرور سابقه‌دار کرج اعلام شد
دستور ویژه وزیر کار برای حمایت از پیرمردی که در سن ۸۳ سالگی صاحب فرزند شد
دستور ویژه وزیر کار برای حمایت از پیرمردی که در سن ۸۳ سالگی صاحب فرزند شد
کمای جوان آملی ۳۷ ماهه شد
کمای جوان آملی ۳۷ ماهه شد
ضرر ۳۰ میلیونی کاهش قیمت دلار به سارقان صرافی
ضرر ۳۰ میلیونی کاهش قیمت دلار به سارقان صرافی
بیانیه خانه هنرمندان ایران در محکومیت خواننده آلبوم موهن علیه امام هادی(ع)
بیانیه خانه هنرمندان ایران در محکومیت خواننده آلبوم موهن علیه امام هادی(ع)
این غذاهای رژیمی می توانند باعث اضافه وزن شوند
این غذاهای رژیمی می توانند باعث اضافه وزن شوند
مزایای زرشک و اثرات مطلوب آن بر جنین
مزایای زرشک و اثرات مطلوب آن بر جنین
قلعه‌نویی از ما خواست صبر کنیم
قلعه‌نویی از ما خواست صبر کنیم
گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران منتشر شد
گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران منتشر شد
 وبلاگ آفتاب 
معرفی آرشیو موسیقی
شجریان، محمد رضا
 آلبوم گل‌های تازه ۱۰۷
آگهی‌ها
◊ لوله و اتصالات
» هوالرزاق با سلام آیرون پایپ در زمینه عرضه لوله اتصالات شیرآلات و آهن آلات صنعتی فعالیت …
◊ جراحی پلاستیک ، ترمیمی و زیبایی
» دکتر بهزاد فرخی فوق تخصص جراحی پلاستیک ، ترمیمی و زیبایی ( عضو انجمن فوق تخصصی جراحان پلاستیک …
◊ بانک تحقیق و پایان نامه دانشجو
» مقاله، پروژه، تحقیق و پایان نامه ی خود را در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون نیاز به جستجو در …
◊ قفسه بندی انبار,بایگانی,پالت,زونکن
» قفسه بندی پیچ و مهره ای سبک و نیمه سنگین مشبک (Light Shelving) قفسه بندی فوق سنگین پالت راک (Pallet Rack) قفسه بندی …
◊ واکسن زبان انگلیسی کشف شد
» انگلیسی را مانند انگلیسی ها صحبت کنید. این واقعا امکان پذیر است که شما مکالمه ی زبان انگلیسی …
◊ خودتان پزشک خود و خانواده تان باشید
» نرم افزار پزشک خانواده کاملا فارسی و برای اولین بار در ایران جامع ترین و کامل ترین نرم …
◊ چگونه ۱ کتاب را در ۱۰ دقیقه بخوانیم؟
» دانشجوها، دانش آموزان، داوطلبان کنکور، علاقمندان به مطالعه و... آیا مایل هستید ۵۰۰ عدد …
◊ خدمات روانشناسی مژگان محبوبی مطبوع
» دفتر مشاوره مژگان محبوبی مطبوع و همکاران آماده ارائه خدمات روان شناسی به تمام اقشار جامعه …
◊ گروه مهندسین مشاور آسانسور هوافضا
» نمایندگی انحصاری فروش آسانسور هیدرولیک GMV ساخت ایتالیا در ایران فروش بصورت پکیج و نیم …
◊ بزرگترین واردکننده مواد غذایی
» شرکت PERSIAN TRADING MARAL Ltd به عنوان یکی از بزرگترین واردکنندگان موادغذایی در کشور با ارتباطات مثبت ومنحصر …
◊  خوشبختی توپی است که وقتی می‌غلتد به دنبالش می‌رویم و وقتی توقف می‌کند به آن لگد می‌زنیم . شاتو بریان  ◊