Locked دریافت Toolbar آفتاب
بحث و گفتگو ایده‌های جدید

تمام شاخه‌ها
ایده‌های جدید

پیشنهاد موضوع جدید
اعتیاد
افکار عمومی
اقتصاد
انتخابات
انجمن‌ها
ایده‌های جدید
باشگاه‌های ورزشی
بهداشت و سلامت
بیمه
تاریخ
خودرو
دارو و درمان
دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی
درخواست اطلاعات
دوستی‌ها
دولتمردان و سیاستمداران
دین ، روح و روان
زندگی
سایتهای اینترنتی
سیاست
سینما
صدا و سیمای ملی ایران
فرهنگ و ادب
قوه قضاییه
قوه مجریه (دولت)
قوه مقننه
کامپیوتر و اینترنت
کتاب
کنکور
گردشگری
گردهمایی، نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها
ماهواره
مدارس
مدیریت شهری
مسابقات ورزشی
مطبوعات
موبایل
موسیقی
مهاجرت
نجوم
نوجوانان و جوانان
نوروز
نیروی انتظامی
ورزشکاران و مربیان
هجویات
هنرمندان و هنرپیشگان
بحث و گفتگوهای من
پرسش و پاسخ
مشاوره
اگه بهت بگن یک ارزو بزرگ کن تا خدا براورده کنه چی میگی؟
من میگم خدایا به همه تن سالم بده.
لطفا هر ارزویی که از خدا داری رو بگو.
نظر شما چیست؟
۲۳ تیر ۱۳۸۸   |  فرستنده موضوع : good_reza134456  
نمایش تصویر
تغيير وضعيت تايپ از فارسى به انگليسى با کليد F9 امکان پذير است.‌‌‌‌
تصویر می تواند حداکثر ۱۱cm X ۱۱cm باشد. در غیر این صورت عکس به این ابعاد تغییر خواهد یافت. قالب عکس انتخابی شما باید به یکی از فرمتهای "bmp" ، "gif" ، "jpg" ، "jpeg"و یا "png" باشد.حجم عکس آن حداکثر ۳۰ کیلوبایت می‌تواند باشد.
 Facebook  Twitter  Friend Feed  Delicious  Google Reader ارسال به شبکه‌های اجتماعی
نظر شما چیست؟
صفحه آخر بعدى ۲۱
 ◊ ghaassedak
۳۸۳۱۸  ◊
آرزو می کردم قیامت بشه !!
آره قیامت !
ببینم آهای تویی که داری این نوشته رو می خونی .. چه ره توشه ای داری !؟
ببینیم آهای تویی که قدر قدرت جهانی !! که حق مظلومان رو پایمال کردی .. با دروغ .. با نفاق .. با ظلم ... حالا که روز حسابرسیه چیکار میخوای بکنی !؟
سلاحهای هسته ایت به کارت میاااااااااااااد!؟؟
از پس خدااااااااااا بر میااااااااای ی ی !؟

.
.
.
تویی که هزار بار با چشم اشک آلود خدارو صداااااااااا کردی و گفتی آهای خدااااا !! منو می بینی !!؟؟
این بندگان تو منو در بند کشیدن !!!
چراااااااااا کاری نمیکنی !؟
چرا ظالمو به سزای اعمالش نمیرسونی !!؟
تویی که پوست جسم و روحت .. زخمیه از بند بی عدالتی و ظلم !!
امروز روز توست !!
.
.
آرزو میکنم هممون چنین روزی رو در خواب ببینم و بیداااااااااااااااار بشیم و سعی کنیم جهانی بسازیم به دور از ظلم .. تفرقه .. دروغ .. بی عدالتی .. نابرابری ...
جهانی به سوی آزادی .............
جمعه ۶ خرداد ۱۳۹۰   ۰۴ : ۴۷ : ۲۰ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر ghaassedak ارسال پیغام به ghaassedak
 ◊ zahraazadi
۳۸۳۰۹  ◊
آرزو میکنم خدا به همه آرامش روحی بده
جمعه ۶ خرداد ۱۳۹۰   ۴۰ : ۳۶ : ۰۸ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر zahraazadi ارسال پیغام به zahraazadi
 ◊ rasool2817
۳۶۶۶۵  ◊
میگم خدایا از این به بعد آرزو دارم تمام آرزوهایم را که میکنم براورده کنید
با سپاس خدا جون
سه شنبه ۴ آبان ۱۳۸۹   ۰۱ : ۲۹ : ۲۳ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر rasool2817 ارسال پیغام به rasool2817
 ◊ TORRESHOLO
۳۶۶۶۰  ◊
آرزو میکنم که بمیرم وقتی که تمام گناهامو خدا بخشید
امروزه
بهترین ثواب گناه نکردنه
بهترین گناه ثواب نکردن
سه شنبه ۴ آبان ۱۳۸۹   ۰۳ : ۴۲ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر TORRESHOLO ارسال پیغام به TORRESHOLO
 ◊ bargostovan
۳۵۵۱۲  ◊
من از خدا ظهور آقا امام مهدی رو می خوام چون اون که بیاد همه چی درست می شه دیگه مشکلی نیست و آرزو های دیگه هم خود به خود برآورده می شه درد های بی درمان درمان می شه فقر بی معنا می شه پلیدی و زشتی جای خودش رو به روشنی و صداقت و راستی و خوبی می ده آره اقا امام زمان که بیاد همه چی درست می شه و به همه ی آروزهامون می رسیم پس آرزومون رو فرج اون قرار بدیم
یکشنبه ۲۷ تیر ۱۳۸۹   ۳۷ : ۰۴ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر bargostovan ارسال پیغام به bargostovan
 ◊ delfakar
۳۵۴۴۱  ◊
هر چی آرزو کنم باز یه آرزوی جدید میاد، اصلا تمومی هم نداره. آخه آدمیزاد با همین آرزوها زندس و همش به دنبال یه آرزوی دیگه‌ایه.
ولی اگه به من بگن یه آرزو بکن تا خدا برآورده کنه، ازش میخوام که منو حتی برای یه لحظه هم به خودم وا نگذاره.
پنج شنبه ۱۷ تیر ۱۳۸۹   ۲۹ : ۳۸ : ۱۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر delfakar ارسال پیغام به delfakar
 ◊ taparestan
۳۵۴۳۸  ◊
آرزوم اینه که یه روز بیدار شم و ببینم همه چی همونج وریه که من میخام
پنج شنبه ۱۷ تیر ۱۳۸۹   ۰۲ : ۳۸ : ۱۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر taparestan ارسال پیغام به taparestan
 ◊ khavarani
۳۵۴۲۹  ◊
سلام
من آرزو میکنم که بی نیاز از خلق بشم و بشیم.
هممون همه ی ایرانی ها.
پنج شنبه ۱۷ تیر ۱۳۸۹   ۳۶ : ۳۶ : ۱۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر khavarani ارسال پیغام به khavarani
 ◊ khavarani
۳۵۴۲۸  ◊
من میگم خدایا کمک کن از خلق بی نیاز باشم. بی نیازی کامل.
پنج شنبه ۱۷ تیر ۱۳۸۹   ۲۵ : ۳۶ : ۱۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر khavarani ارسال پیغام به khavarani
 ◊ pamilove
۳۵۴۲۷  ◊
آرزومیکنم خدا منو برسونه به اونی که میخوام فقط همین
پنج شنبه ۱۷ تیر ۱۳۸۹   ۱۸ : ۳۶ : ۱۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر pamilove ارسال پیغام به pamilove
 ◊ rahgozar65
۳۵۴۲۰  ◊
سلام

در مورد دیگران زود قضاوت نکنیم.
سریع با اولین فکر اونو به باد اتهام نگیریم.
اینا رو بعضیا بخونن

اما حرف دل...

من برای همه در مرحله اول آرزوی عاقبت بخیری میکنم و بعدش دعا برای سلامتیشون.
پنج شنبه ۱۷ تیر ۱۳۸۹   ۳۷ : ۳۳ : ۱۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر rahgozar65 ارسال پیغام به rahgozar65
 ◊ Z1369
۳۵۴۱۲  ◊
سلام
من دوست داشتم یه جامعه ارمانی داشتیم ،یه دنیایی که توش همه ادما همدیگه رو دوست داشتن ،کسی در حق بقیه نامردی نمیکرد ،کسی کسی رو ازار نمیداد ،همه همدیگه رو دوست داشتن،یه جایی که هیچ کس توش احساس ناراحتی و غصه نمیکرد ،ادما از دوست داشتن نمیترسیدن،اگه یکی یه چیزی داشت انگار همه داشتن،ای کاش تو دنیایی زندگی میکردیم که همه همیشه شادو خوشحال بودن با یه دنیا ارامش و احساس قشنگ..................
کاش........
سه شنبه ۱۵ تیر ۱۳۸۹   ۴۷ : ۳۵ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر Z1369 ارسال پیغام به Z1369
 ◊ RsetareaT
۳۳۳۱۳  ◊
آرزو میکنم که خدا...

هر روز بذر آرزوی جدیدی رو توی قلبم بکاره...

اخه فکر میکم...

وقتی ارزوهامو به خدا میگم...

خدا تا تهش رو گوش میکنه و بهم میگه...

آفریده...

حالا بعدیش رو بگو...

حالا ارزوی من رسیدن به آرزوهامه...
.
.
.
خدایا ازت ممنونم ممنون ...
چهارشنبه ۱۶ دی ۱۳۸۸   ۰۹ : ۳۰ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر RsetareaT ارسال پیغام به RsetareaT
 ◊ nedajooon
۳۳۲۶۰  ◊
آرزو می کنم که اولین زن روی زمین یعنی حوا من باشم...تا هم شوهرم آدم باشه...هم هیچ زنی به غیر از من توی دنیا نباشه!
شنبه ۱۲ دی ۱۳۸۸   ۲۳ : ۳۳ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر nedajooon ارسال پیغام به nedajooon
 ◊ princess_malih
۳۳۲۰۷  ◊
آرزو میکنم که منو ببره به دوره مولانا و من و یکی از مریداش بکنه....
سه شنبه ۸ دی ۱۳۸۸   ۵۴ : ۳۹ : ۱۶ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر princess_malih ارسال پیغام به princess_malih
 ◊ eror69
۳۱۱۸۳  ◊
فقط ظهور مولایمان مهدی...
پنج شنبه ۲ مهر ۱۳۸۸   ۴۹ : ۵۰ : ۱۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر eror69 ارسال پیغام به eror69
 ◊ mnchk
۳۱۰۷۲  ◊
ارزو میکنم همه به راه راست هدایت بشن
کسایی هم که هدایت نمیشن راه راستو به سمتشون کج کنه
به منم صبر بده که همیشه کارامو عاقلانه انجام بدم

و هر روزم بهتر از روز پیش باشه
نه ........
.

تکرار حماقتها !!!!!!!!!!!!!
شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۸۸   ۲۲ : ۱۸ : ۱۱ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر mnchk ارسال پیغام به mnchk
 ◊ ghaassedak
۳۱۰۶۹  ◊
آرزو می کردم که همه آدمهای روی زمین توانایی شنیدن نیت و افکار همدیگرو داشتند .... در این صورت هیچکس توانایی دروغ گفتن و ریاکاری نداشت و همه مجبور می شدند از خودشان انسانهای واقعی بسازند و دنیا بهشت می شد ......
شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۸۸   ۱۲ : ۰۶ : ۱۱ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر ghaassedak ارسال پیغام به ghaassedak
 ◊ mozhganramezani
۳۱۰۱۷  ◊
از خدا میخوام عاقبت بخیری واسه اونایی که دوستشون دارم و بهترین آرزوها واسشون دارم
پنج شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۸۸   ۲۱ : ۱۸ : ۱۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر mozhganramezani ارسال پیغام به mozhganramezani
 ◊ hamed_ahmadi
۳۱۰۱۵  ◊
من آرزو میکردم همه قادر باشند آگاهانه ازدواج کنند چون تنها چیزی هست که به عقب نمیشه برگشت یا خیلی سخته
پنج شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۸۸   ۳۰ : ۴۲ : ۱۰ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر hamed_ahmadi ارسال پیغام به hamed_ahmadi
صفحه آخر بعدى ۲۱
چاپ  |  بازگشت
طالع‌بینی ۶ خرداد ماه ۹۱
طالع‌بینی ۶ خرداد ماه ۹۱
جزئیات دستگیری شرور سابقه‌دار کرج اعلام شد
جزئیات دستگیری شرور سابقه‌دار کرج اعلام شد
دستور ویژه وزیر کار برای حمایت از پیرمردی که در سن ۸۳ سالگی صاحب فرزند شد
دستور ویژه وزیر کار برای حمایت از پیرمردی که در سن ۸۳ سالگی صاحب فرزند شد
کمای جوان آملی ۳۷ ماهه شد
کمای جوان آملی ۳۷ ماهه شد
ضرر ۳۰ میلیونی کاهش قیمت دلار به سارقان صرافی
ضرر ۳۰ میلیونی کاهش قیمت دلار به سارقان صرافی
بیانیه خانه هنرمندان ایران در محکومیت خواننده آلبوم موهن علیه امام هادی(ع)
بیانیه خانه هنرمندان ایران در محکومیت خواننده آلبوم موهن علیه امام هادی(ع)
مزایای زرشک و اثرات مطلوب آن بر جنین
مزایای زرشک و اثرات مطلوب آن بر جنین
این غذاهای رژیمی می توانند باعث اضافه وزن شوند
این غذاهای رژیمی می توانند باعث اضافه وزن شوند
قلعه‌نویی از ما خواست صبر کنیم
قلعه‌نویی از ما خواست صبر کنیم
خانه سینما در شرف تعطیلی مجدد پس از نقض حکم انحلال
خانه سینما در شرف تعطیلی مجدد پس از نقض حکم انحلال
 وبلاگ آفتاب 
معرفی آرشیو موسیقی
صفوت، داریوش
 آلبوم صد سال سه‌تار
آگهی‌ها
◊ لوله و اتصالات
» هوالرزاق با سلام آیرون پایپ در زمینه عرضه لوله اتصالات شیرآلات و آهن آلات صنعتی فعالیت …
◊ جراحی پلاستیک ، ترمیمی و زیبایی
» دکتر بهزاد فرخی فوق تخصص جراحی پلاستیک ، ترمیمی و زیبایی ( عضو انجمن فوق تخصصی جراحان پلاستیک …
◊ خدمات روانشناسی مژگان محبوبی مطبوع
» دفتر مشاوره مژگان محبوبی مطبوع و همکاران آماده ارائه خدمات روان شناسی به تمام اقشار جامعه …
◊ چگونه ۱ کتاب را در ۱۰ دقیقه بخوانیم؟
» دانشجوها، دانش آموزان، داوطلبان کنکور، علاقمندان به مطالعه و... آیا مایل هستید ۵۰۰ عدد …
◊ واکسن زبان انگلیسی کشف شد
» انگلیسی را مانند انگلیسی ها صحبت کنید. این واقعا امکان پذیر است که شما مکالمه ی زبان انگلیسی …
◊ بانک تحقیق و پایان نامه دانشجو
» مقاله، پروژه، تحقیق و پایان نامه ی خود را در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون نیاز به جستجو در …
◊ خودتان پزشک خود و خانواده تان باشید
» نرم افزار پزشک خانواده کاملا فارسی و برای اولین بار در ایران جامع ترین و کامل ترین نرم …
◊ قفسه بندی انبار,بایگانی,پالت,زونکن
» قفسه بندی پیچ و مهره ای سبک و نیمه سنگین مشبک (Light Shelving) قفسه بندی فوق سنگین پالت راک (Pallet Rack) قفسه بندی …
◊ شرکت آتی نگر، مشاوره، طراحی، اجرا
» مصرف اینترنت را در سازمان خود کنترل و مدیریت کنید. آمار ها نشان می دهد. که بیش از 40% از اینترنت …
◊ ماشین سازی مدرسی
» سازنده انواع سانتریفیوژ قند (کله و کلوخ) در سایز های مختلف طراحی ، ساخت و راه اندازی کامل …
◊  مرد بزرگ تنها به خود متکی است و جز از خود از هیچکس چیزی طلب نمی‌کند ولی مردان کوچک از دیگران توقع دارند . پاتریک هانری  ◊