Locked دریافت Toolbar آفتاب
بحث و گفتگو زندگی

تمام شاخه‌ها
زندگی

پیشنهاد موضوع جدید
اعتیاد
افکار عمومی
اقتصاد
انتخابات
انجمن‌ها
ایده‌های جدید
باشگاه‌های ورزشی
بهداشت و سلامت
بیمه
تاریخ
خودرو
دارو و درمان
دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی
درخواست اطلاعات
دوستی‌ها
دولتمردان و سیاستمداران
دین ، روح و روان
زندگی
سایتهای اینترنتی
سیاست
سینما
صدا و سیمای ملی ایران
فرهنگ و ادب
قوه قضاییه
قوه مجریه (دولت)
قوه مقننه
کامپیوتر و اینترنت
کتاب
کنکور
گردشگری
گردهمایی، نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها
ماهواره
مدارس
مدیریت شهری
مسابقات ورزشی
مطبوعات
موبایل
موسیقی
مهاجرت
نجوم
نوجوانان و جوانان
نوروز
نیروی انتظامی
ورزشکاران و مربیان
هجویات
هنرمندان و هنرپیشگان
بحث و گفتگوهای من
پرسش و پاسخ
مشاوره
از کودکیهایتان بگویید
از کودکیهایتان بگویید  کودکی زیبایی داشتید یا نه؟ آیا به دوران کودکیتان فکر می کنید؟چند درصد از کودکیتان هنوز با شماست؟دوست دارید به آن دوران برگردید؟
من میخوام بر گردم به کودکی
من باید برگردم ,
تا تو قبرستون ده , غش غش ریسه برم
به سگ از شدت ذوق , سنگ کوچیک بزنم
توی باغ خودمون انار دزدی بخورم
وقتی که هوای حلوا کردم با خدا حرف بزنم
آخه!
تنها من می دونم شونه چوبی خواهرم کجا افتاده
کلید کهنه صندوق عجائب , لای دستمال کدوم پیرزنی پنهونه
راز خاموشی فانوس کجاست؟
گناه پای شل گاو سیاه گردن کیست
چه گلی را اگر پرپر بکنی شیر بزت می خشکه,
من باید برگردم تا به مادرم بگم , من بودم که اون شب ,
شیربرنج سحریت رو خوردم
تا به بابا بگم , باشه باشه , نمی خواد کولم کنی !
گندوما رو تو ببر , من به دنبالت می آم
قول می دم که نشینم خونه بسازم با ریگ
دنبال مارمولکا , نرم تا اون ور کوه !
من می خوام برگردم به کودکی !!
من می خوام برگردم به کودکی !!
نظر شما چیست؟
۹ اسفند ۱۳۸۷   |  فرستنده موضوع : solonex  
نمایش تصویر
تغيير وضعيت تايپ از فارسى به انگليسى با کليد F9 امکان پذير است.‌‌‌‌
تصویر می تواند حداکثر ۱۱cm X ۱۱cm باشد. در غیر این صورت عکس به این ابعاد تغییر خواهد یافت. قالب عکس انتخابی شما باید به یکی از فرمتهای "bmp" ، "gif" ، "jpg" ، "jpeg"و یا "png" باشد.حجم عکس آن حداکثر ۳۰ کیلوبایت می‌تواند باشد.
 Facebook  Twitter  Friend Feed  Delicious  Google Reader ارسال به شبکه‌های اجتماعی
نظر شما چیست؟
 ◊ reyhan240
۲۵۹۰۵  ◊
کودکی فوق العاده بود...هیچ وقت فراموشش نمی کنم حاضرم خیلی چیزا رو بدم تا یک لحظه به کودکی برگردم به لحظه های قشنگ از ته دل خندیدن ...ارزوهای کوچک و دست یافتنی ...بازی های پسرانه با برادرم....یاد چیزهایی که با بچه های فامیل پنهان می کردیم تا وقتی بزرگ شدیم بیایم سراغشون والان جای همشون رو فراموش کردیم...
یاد چیزهایی که در کودکی به خاطر پاکی می توانستم ببیبنم ولی الان فقط حسرتشون رو می خورم.....

همیشه به کودکی فکر میکنم وسعی می کنم که با خودم حفظش کنم .کاش می توانستم برای یک بار هم که شده به کودکی برگردم.و دوباره همان کارها را انجام بدهم واین بار بیشتر قدر لحظاتم را بدانم ولی هیچ وقت دوست ندارم که دوباره زندگی کنم چون به همان اندازه ای که عاشق کودکی هستم از دوران نو جوانی متنفرم...
شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۷   ۰۵ : ۳۰ : ۱۰ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر reyhan240 ارسال پیغام به reyhan240
 ◊ keiko
۲۵۲۰۴  ◊
چه شادی زود گذری بود دوران دبستان .اون روزها!!!

همش توکوچه گل کوچیک" گل خوردن وگل زدن وشیشه همسایه رو شکستن " هیاهوی بچگانه ".اون روزها !!!
با تفنگ بادی بدنبال گنجشک ها وگنجشک ها با دیدن تفنگ به سکوتی وهم آلود فرو رفتن بعد خوردن کباب گنجشک با بچه ها. اون روزها !!!

از روی بام خانه پدر بزرگ در اون محله قدیمی بروی بام حمام عمومی رفتن واز نور گیر نگاه کردن و فریاد وجیغ شنیدن بعد دسته جمعی فرار کردن .اون روزها !!!

خندیدن ’ بازی کردن ’ کتک خوردن ’ خیره شدن ’ به هوا پریدن ’ زمین خوردن ’ گریه کردن’ عجب زود گذشت .اون روزها !!!

عید کت وشلوار وکفش نو وجلو دخترا رژه رفتن و زیر چشمی نگاه کردن .اون روز ها!!!

دعوا وبعد دوستی بی ریا وپاک وبی غل وغش.اون روز ها!!!

زیر باران دویدن وروی برف سریدن با آدم برفی ها بازی وسترن کردن .اون روزها!!!

یادش بخیر .اون روزها!!!
یکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷   ۵۱ : ۰۲ : ۱۵ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر keiko ارسال پیغام به keiko
 ◊ keiko
۲۵۲۰۳  ◊
چه شادی زود گذری بود دوران دبستان .اون روزها!!!

همش توکوچه گل کوچیک" گل خوردن وگل زدن وشیشه همسایه رو شکستن " هیاهوی بچگانه ".اون روزها !!!
با تفنگ بادی بدنبال گنجشک ها وگنجشک ها با دیدن تفنگ به سکوتی وهم آلود فرو رفتن بعد خوردن کباب گنجشک با بچه ها. اون روزها !!!

از روی بام خانه پدر بزرگ در اون محله قدیمی بروی بام حمام عمومی رفتن واز نور گیر نگاه کردن و فریاد وجیغ شنیدن بعد دسته جمعی فرار کردن .اون روزها !!!

خندیدن ’ بازی کردن ’ کتک خوردن ’ خیره شدن ’ به هوا پریدن ’ زمین خوردن ’ گریه کردن’ عجب زود گذشت .اون روزها !!!

عید کت وشلوار وکفش نو وجلو دخترا رژه رفتن و زیر چشمی نگاه کردن .اون روز ها!!!

دعوا وبعد دوستی بی ریا وپاک وبی غل وغش.اون روز ها!!!

زیر باران دویدن وروی برف سریدن با آدم برفی ها بازی وسترن کردن .اون روزها!!!

یادش بخیر .اون روزها!!!
یکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷   ۰۳ : ۰۱ : ۱۵ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر keiko ارسال پیغام به keiko
 ◊ solonex
۲۵۱۴۹  ◊
کودکیهایم اتاقی ساده بود
قصه ای ، دور اجاقی ساده بود

شب که می شد نقشها جان می گرفت
روی سقف ما که طاقی ساده بود

می شدم پروانه خوابم می پرید
خوابهایم اتفاقی ساده بود

زندگی دستی پر از پوچی نبود
بازی ما جفت و طاقی ساده بود

قهر می کردم به شوق آشتی
عشقهایم اشتیاقی ساده بود

ساده بودن عادتی مشکل نبود
سختی نان بود و باقی ساده بود
یکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷   ۵۹ : ۳۶ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر solonex ارسال پیغام به solonex
 ◊ MARSABIT
۲۵۱۳۹  ◊
خب اونموقع ها که موقع جنگ بود . همش اوشین میدیدیم .
وقتی برق میرفت خیلی ذوق میکردیم .
الآن وقتی برق میره فحش میدم و جفت پا هم ممکنه بندازم چون تو تاریکی چیزی معلوم نیست !
یکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷   ۰۵ : ۳۵ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر MARSABIT ارسال پیغام به MARSABIT
 ◊ wishes_and_hopes
۲۵۱۳۷  ◊
سلام

کودکی من خیلی خوب بود گرچه خیلی زود پا به دنیای واقعیت ها گذاشتم. اما دوست ندارم برگردم...

من همین الان رو دوست دارم. همین الان هم خنده های از ته دل خیلی زیادی دارم. از زندگیم هم خیلی راضیم.

خوبیش نسبت به بچگی ها اینه که الان هر خوبی و بدی که باشه رو خودم میفهمم اما اون موقع ها حتی اگه خنده از ته دل میکردم قدرش رو نمیدونستم... اما الان میدونم.
یکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷   ۱۹ : ۳۳ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر wishes_and_hopes ارسال پیغام به wishes_and_hopes
 ◊ narcis37
۲۵۱۳۵  ◊
کودکی!
بوی اسفند مادر بزرگم که از روستا بدرقمون می کرد!
عروسک و لباس سوغاتی که از دو سالگی دارمش!
آرزوهای دست نیافتنی!!
بازی با خرگوش بقال سر کوچه!
..........
نه نمی خوام بر گردم. چون میدونم بازم دست خودم نخواهد بود که چطور لذت اون دوره رو ببرم!
کودکی خوبه اما دوباره اومدن به دنیای بزرگی و تحمل .... سخته. به اون لذت نمی ارزه.
الان خوبه که تقریبا تا نیمه رفتم.
یکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷   ۲۳ : ۳۲ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر narcis37 ارسال پیغام به narcis37
 ◊ racon
۲۵۱۲۲  ◊
خیلی از دوران کودکی هام دور نشدم...

نمیخوام ازش فاصله بگیرم....
هر چند نو جوونیمو ترجیح میدم به کودکیهام....
یکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷   ۴۸ : ۲۵ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر racon ارسال پیغام به racon
 ◊ moha1188
۲۵۱۱۷  ◊
کودکی خیلی شیرینه و همه قشنگیش به خاطر اینه که تکرار نمیشه
یکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷   ۳۴ : ۲۳ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر moha1188 ارسال پیغام به moha1188
 ◊ baby321
۲۵۰۷۲  ◊
من نمیخوام به دوران بچگیم برگردم حتی نمیخوام بهش فکرم بکنم.
میخوام همه چیز بگزره همه چی تموم بشه . اصلا نمیخوام زندگی کنم چه برسه به زندگی دوباره.
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۷   ۴۲ : ۳۳ : ۱۰ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر baby321 ارسال پیغام به baby321
 ◊ samaneh_100
۲۵۰۶۲  ◊
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
من بچگیامو زتدگی میکنم................................................................
عاشق بوشم.....
حتما اون دنیا حلقه فیلم بچگیامو از خدا میگیرم تا همش و ببینم
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۷   ۴۶ : ۴۸ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر samaneh_100 ارسال پیغام به samaneh_100
 ◊ sofeya66
۲۵۰۶۱  ◊
کودکی بهترین دوران زندگیه. زمان خنده ها و گریه های از ته دل و بی ریاست.توی این زمونه ای که خنده ها زورکی و گریه ها از سر ریاست حسرت زمان کودکیم رو میخورم.
همیشه دلم برای دوران دبستان تنگ میشه.
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۷   ۳۳ : ۴۸ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر sofeya66 ارسال پیغام به sofeya66
 ◊ amin1984
۲۵۰۶۰  ◊
آخ کودکی کودکی
یادت به خیر.چه زود تموم شدی.
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۷   ۱۹ : ۴۸ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر amin1984 ارسال پیغام به amin1984
 ◊ kapa3
۲۵۰۵۶  ◊
وای بچه گی ها ...
یه دنیا خاطره ...
یه دنیا بازی گوشی ...
یه دنیا گریه و خنده ...
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۷   ۲۶ : ۴۷ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر kapa3 ارسال پیغام به kapa3
 ◊ yellow173
۲۵۰۴۳  ◊
سلام

کودکی من بینهایت زیبا و دوست داشتنی بوده...

وقتی خاطرات اون زمان را با خودم مرور می کنم به قدری انرژی می گیرم که انگار هنوز تو همون دورانم!!!

وقتی که خیلی از یکنواختی خسته می شم...

چشمام را می بندم و سعی می کنم تمام خاطراتم را به یاد بیارم!

از همه بیشتر به وقتی می خندم که مامانم مچم را می گرفت!!!

وقتی دروغ می گفتم, می گفت ناخن هات را نشون بده!

من هم فکر می کردم حتما چیزی روشون معلومه! قایمشون می کردم!!!
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۷   ۴۰ : ۴۱ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر yellow173 ارسال پیغام به yellow173
چاپ  |  بازگشت
طالع‌بینی ۶ خرداد ماه ۹۱
طالع‌بینی ۶ خرداد ماه ۹۱
جزئیات دستگیری شرور سابقه‌دار کرج اعلام شد
جزئیات دستگیری شرور سابقه‌دار کرج اعلام شد
دستور ویژه وزیر کار برای حمایت از پیرمردی که در سن ۸۳ سالگی صاحب فرزند شد
دستور ویژه وزیر کار برای حمایت از پیرمردی که در سن ۸۳ سالگی صاحب فرزند شد
کمای جوان آملی ۳۷ ماهه شد
کمای جوان آملی ۳۷ ماهه شد
ضرر ۳۰ میلیونی کاهش قیمت دلار به سارقان صرافی
ضرر ۳۰ میلیونی کاهش قیمت دلار به سارقان صرافی
بیانیه خانه هنرمندان ایران در محکومیت خواننده آلبوم موهن علیه امام هادی(ع)
بیانیه خانه هنرمندان ایران در محکومیت خواننده آلبوم موهن علیه امام هادی(ع)
مزایای زرشک و اثرات مطلوب آن بر جنین
مزایای زرشک و اثرات مطلوب آن بر جنین
این غذاهای رژیمی می توانند باعث اضافه وزن شوند
این غذاهای رژیمی می توانند باعث اضافه وزن شوند
قلعه‌نویی از ما خواست صبر کنیم
قلعه‌نویی از ما خواست صبر کنیم
خانه سینما در شرف تعطیلی مجدد پس از نقض حکم انحلال
خانه سینما در شرف تعطیلی مجدد پس از نقض حکم انحلال
 وبلاگ آفتاب 
معرفی آرشیو موسیقی
صفوت، داریوش
 آلبوم صد سال سه‌تار
آگهی‌ها
◊ لوله و اتصالات
» هوالرزاق با سلام آیرون پایپ در زمینه عرضه لوله اتصالات شیرآلات و آهن آلات صنعتی فعالیت …
◊ جراحی پلاستیک ، ترمیمی و زیبایی
» دکتر بهزاد فرخی فوق تخصص جراحی پلاستیک ، ترمیمی و زیبایی ( عضو انجمن فوق تخصصی جراحان پلاستیک …
◊ خدمات روانشناسی مژگان محبوبی مطبوع
» دفتر مشاوره مژگان محبوبی مطبوع و همکاران آماده ارائه خدمات روان شناسی به تمام اقشار جامعه …
◊ چگونه ۱ کتاب را در ۱۰ دقیقه بخوانیم؟
» دانشجوها، دانش آموزان، داوطلبان کنکور، علاقمندان به مطالعه و... آیا مایل هستید ۵۰۰ عدد …
◊ واکسن زبان انگلیسی کشف شد
» انگلیسی را مانند انگلیسی ها صحبت کنید. این واقعا امکان پذیر است که شما مکالمه ی زبان انگلیسی …
◊ بانک تحقیق و پایان نامه دانشجو
» مقاله، پروژه، تحقیق و پایان نامه ی خود را در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون نیاز به جستجو در …
◊ خودتان پزشک خود و خانواده تان باشید
» نرم افزار پزشک خانواده کاملا فارسی و برای اولین بار در ایران جامع ترین و کامل ترین نرم …
◊ قفسه بندی انبار,بایگانی,پالت,زونکن
» قفسه بندی پیچ و مهره ای سبک و نیمه سنگین مشبک (Light Shelving) قفسه بندی فوق سنگین پالت راک (Pallet Rack) قفسه بندی …
◊ شرکت آتی نگر، مشاوره، طراحی، اجرا
» مصرف اینترنت را در سازمان خود کنترل و مدیریت کنید. آمار ها نشان می دهد. که بیش از 40% از اینترنت …
◊ ماشین سازی مدرسی
» سازنده انواع سانتریفیوژ قند (کله و کلوخ) در سایز های مختلف طراحی ، ساخت و راه اندازی کامل …
◊  مرد بزرگ تنها به خود متکی است و جز از خود از هیچکس چیزی طلب نمی‌کند ولی مردان کوچک از دیگران توقع دارند . پاتریک هانری  ◊