Locked دریافت Toolbar آفتاب
مرکز گسترش فناوری اطلاعات (مگفا) : دوره الکترونیکی مدیریت توسعه کسب و کار
بحث و گفتگو فرهنگ و ادب

تمام شاخه‌ها
فرهنگ و ادب

پیشنهاد موضوع جدید
اعتیاد
افکار عمومی
اقتصاد
انتخابات
انجمن‌ها
ایده‌های جدید
باشگاه‌های ورزشی
بهداشت و سلامت
بیمه
تاریخ
خودرو
دارو و درمان
دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی
درخواست اطلاعات
دوستی‌ها
دولتمردان و سیاستمداران
دین ، روح و روان
زندگی
سایتهای اینترنتی
سیاست
سینما
صدا و سیمای ملی ایران
فرهنگ و ادب
قوه قضاییه
قوه مجریه (دولت)
قوه مقننه
کامپیوتر و اینترنت
کتاب
کنکور
گردشگری
گردهمایی، نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها
ماهواره
مدارس
مدیریت شهری
مسابقات ورزشی
مطبوعات
موبایل
موسیقی
مهاجرت
نجوم
نوجوانان و جوانان
نوروز
نیروی انتظامی
ورزشکاران و مربیان
هجویات
هنرمندان و هنرپیشگان
بحث و گفتگوهای من
پرسش و پاسخ
مشاوره
ارنستو چه گوارا
ارنستو چه گوارا  اینجا جای ماست , نامحرمان ننویسند !
نظر شما چیست؟
۳ آذر ۱۳۸۷   |  فرستنده موضوع : bdf00  
نمایش تصویر
تغيير وضعيت تايپ از فارسى به انگليسى با کليد F9 امکان پذير است.‌‌‌‌
تصویر می تواند حداکثر ۱۱cm X ۱۱cm باشد. در غیر این صورت عکس به این ابعاد تغییر خواهد یافت. قالب عکس انتخابی شما باید به یکی از فرمتهای "bmp" ، "gif" ، "jpg" ، "jpeg"و یا "png" باشد.حجم عکس آن حداکثر ۳۰ کیلوبایت می‌تواند باشد.
 Facebook  Twitter  Friend Feed  Delicious  Google Reader ارسال به شبکه‌های اجتماعی
نظر شما چیست؟
 ◊ bdf00
۳۰۱۰۴  ◊
ما کی هستیم ؟

نامحرمان کی هستن ؟

به شکل کلی می خوام بگم که وقتی این بحث رو تشکیل می دادم نمی دونستم چی دارم می گم
و توضیحاتی هم که در ادامه اومده از سر احساس بوده و ارزشی به اونها نمیدم .

به هر حال از تشکیل این تالار با اون توضیح نادرست در قسمت توضیحاتش عذرخواهی می کنم

اصلاً اطلاعات خودم در این مورد رو فاقد ارزش میدونم و فکر می کنم که نمیخوام در موردش فکر کنم و بحث رو ادامه بدم

بدورد
دوشنبه ۲ شهریور ۱۳۸۸   ۲۹ : ۲۳ : ۲۳ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر bdf00 ارسال پیغام به bdf00
 ◊ keiko
۱۹۷۳۳  ◊
بزرگوارم bdfoo عزیز
چه گوارا الان می بود یا نه چه اورا می کشتند یا نه صورت مسئله را عوض نمیکرد از روزی هم که ایشان اسلحه بدست گرفت پای مرگ خود نیز ایستاد که البته در این تز مبارزه مسلحانه نیز بحث وگفتگو زیاد است که اصولا تمام انحرافات جنبش های سیاسی آن دوران از این معضل تفکری ناشی میشد وهنوزم در دینا این انحراف در جریان است نمونه بارز آن طالبان که آینده بدی را برای جهان اللخصوص خاورمیانه با خود بهمراه دارد بگذریم منظور من این است که حکومت فرد بر جامعه قطعا دیکتاتوری بهمراه میاورد این کره خاکی مالامال است از این نمونه ها مخصوصا در سده گذشته ناپلئون روز اول یک آزادی خواه بود بعد چه شد دیدیم. لنین روز اول یک نوع دوست وخواهان عدالت در سراسر جهان بعد چه شد مخوف ترین سیستم را در جهان بنا نهاد که توسط جانشینانش به چنان جهنمی تبدیل شد که دیدیم اینگونه تعریف میکنند که اگردرجلسه ای برای استالین جمعیت ابراز احساسات زائد الوصفی نمی کردند قطعا بعدازآن جلسه تعدادی میبایست به جزائر کولاک تبعید میشدند . مائو که بود یک انسان والا ومبارزی در راه احقاق حقوق زحمتکشان و دهقانان چه شد چنان عکسی از او به دیوار میدان تین ان من پکن زدند که بی شک یک بت را مجسم میکرد دوست عزیز bdfooحکومت فرد یا یک گروه یا یک طبقه بر جامعد بی تردید استبداد بهمراه دارد چه میخواهد چه گوارا باشد چه بقال سر کوچه چون قدرتی که در دست یک نفر یا یک حزب باشد برای حفظ خود راهی بجز فشار ندارد
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷   ۵۷ : ۵۰ : ۱۳ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر keiko ارسال پیغام به keiko
 ◊ amirahmad20
۱۹۷۲۹  ◊
///لام

اگر زنده میموند هیتلر دوم میشد.
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷   ۱۴ : ۴۹ : ۱۳ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر amirahmad20 ارسال پیغام به amirahmad20
 ◊ bdf00
۱۹۷۲۱  ◊
keiko عزیز منظور از نامحرمان , کسانی هست که اگر الان چه گوارا زنده بود و قیام می کرد , می کشتنش

و چه بسیارند از این افراد در جامعه ی امروز ما که سیرتشان به مانند قاتلان چه گوارا هاست .
پنج شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷   ۰۲ : ۰۶ : ۲۳ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر bdf00 ارسال پیغام به bdf00
 ◊ keiko
۱۹۶۴۵  ◊
با درود به pegah_safaee وهمه هموطنان عزیزم
دوست من اشتباه نشود من به هیچ وجه قصد کوچک شمردن چه گوارا (ال چه) بزرگ را نداشتم مباد چنین روزی ولی نگاه من و منظور من اصولا بعد از گذشت این همه سالها بر این اساس است که دیگر عصر تصمیم گرفتن برای مردم سپری شده پیشنهاد دهنده گرامی این مطلب bdfoo به دو مورد اشاره کرده اول اینکه هرگز سازش مکن دوم این جای ماست \" نامحرمان ننویسند دیگر بس است نا محرم و محرم وخودی وغیر خودی روزگارش به پایان رسیده - ال چه قطعا منظورش از سازش نکن با امپریالیسم بوده این هم کلامیست برباد نشسته ضرورتی به توضیح بیشتر نمی بینم دوره ودوران عوض شده دیروز گزارشی در این سایت (www.aftab.ir) خواندم با عنوان ایدز در کوچه پس کوچه های دروازه غار استدعا میکنم بخوانید در این زمان چه گوارا ی من مریم اصلان زاده 22 ساله شیر مادر حلالش باد چریکی یکه تاز بی نظیر است وقتی خواندید حتما قبول میکنید . درود بی کران بر هموطنان پاک نهادم
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷   ۵۳ : ۰۱ : ۲۳ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر keiko ارسال پیغام به keiko
 ◊ pegah_safaee
۱۹۵۶۹  ◊
زنده باد آزادی

دوست عزیز من keiko او چون نمی توانست امروز دیکتاتور باشد , شهید شد !
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷   ۲۷ : ۵۲ : ۲۳ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر pegah_safaee ارسال پیغام به pegah_safaee
 ◊ keiko
۱۹۴۴۱  ◊
دکتر ارنستو رافائل گوارا دلاسرنا ( چه گوارا )

یک پزشک چریک وانقلابی آمریکائی جنوبی (آرژانتینی )دهه ۶۰ شکی نیست انسانی والا ومبارزی که سر داده بر ایمان خود ولی راستی همرزم دیروز او و دیکتاتور کوبائی امروزاو نیز در آن دهه واقعا به همین نحو و روال بود یعنی اگر او در این زمان می بود با فیدل فرقی داشت نمیدانم ولی بیایم برای همیشه بت پرستی را بدرود گویم زنده باد آزادی
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷   ۴۰ : ۱۷ : ۱۰ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر keiko ارسال پیغام به keiko
 ◊ mahanpoya
۱۹۲۹۸  ◊
کلام قاصر است
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷   ۰۹ : ۰۶ : ۲۲ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر mahanpoya ارسال پیغام به mahanpoya
 ◊ bdf00
۱۸۹۷۶  ◊
مردم را دریاب , هرگز سازش مکن ; آری , کسانی که سازش نمی کنند , می میرند اما مرگشان عین حیات و زندگانی است . آری تو نیز می میری اما در چهره ات نشانی از مرگ نخواهد بود . آه . . . تو نمیدانی که تا چه اندازه کمکهایت به مردم مفید است , مردمیکه تو را قربانی خواهند کرد .

ارنستو چه گوارا
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷   ۴۹ : ۵۹ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر bdf00 ارسال پیغام به bdf00
 ◊ bdf00
۱۸۹۷۵  ◊
هرگز سازش مکن !
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷   ۳۰ : ۵۹ : ۰۹ | لینک ثابت بحث و گفتگوهای دیگر bdf00 ارسال پیغام به bdf00
چاپ  |  بازگشت
طالع‌بینی ۲۴ بهمن ماه ۹۰
طالع‌بینی ۲۴ بهمن ماه ۹۰
مرگ مرموز دختر و پسر جوان در میهمانی
مرگ مرموز دختر و پسر جوان در میهمانی
شرایط جدید فروش سایپا ۱۳۲ اعلام شد
شرایط جدید فروش سایپا ۱۳۲ اعلام شد
طالع بینی هفته: ۲۲ بهمن ماه لغایت ۲۹ بهمن ماه ۹۰
طالع بینی هفته: ۲۲ بهمن ماه لغایت ۲۹ بهمن ماه ۹۰
آنجلینا جولی باعث جدایی جانی دپ و همسرش شد !
آنجلینا جولی باعث جدایی جانی دپ و همسرش شد !
پیمان معادی در انتظار یک اتفاق بزرگ
پیمان معادی در انتظار یک اتفاق بزرگ
انتقاد احمد توکلی از "فیلترینگ مردم آزار"
انتقاد احمد توکلی از "فیلترینگ مردم آزار"
نامادری شکنجه‌گر دستگیر شد
نامادری شکنجه‌گر دستگیر شد
سیمرغ داران سینمای ایران معرفی شدند
سیمرغ داران سینمای ایران معرفی شدند
یک «چــاق خوش‌تیــپ» باشید!
یک «چــاق خوش‌تیــپ» باشید!
 وبلاگ آفتاب 
پارکور
قیصر امین پور
عادل فردوسی‌پور
مولانا جلال‌الدین محمد بلخی
مهران مدیری
معرفی آرشیو موسیقی
ناظری، شهرام
 آلبوم صبحگاهی
آگهی‌ها
◊ جراحی پلاستیک ، ترمیمی و زیبایی
» دکتر بهزاد فرخی فوق تخصص جراحی پلاستیک ، ترمیمی و زیبایی ( عضو انجمن فوق تخصصی جراحان پلاستیک …
◊ دوره آموزشی آنلاین داستان نویسی
» برگزاری دوره آموزشی آنلاین « داستان نویسی » شبکه علمی ایران فروم - واحد آموزش www.IFIN.ir این دوره …
◊ دوره راه اندازی کسب و کار اینترنتی
» چگونه وقتی صبح از خواب بیدار می شویم، ببینیم که مبلغ حساب بانکی مان افزایش یافته است؟ در …
◊ انواع دستگاههای چاپ حرارتی 8 کاره
» شرکت اریکه تجارت پایتخت بزرگترین واردکننده انواع دستگاههای چاپ حرارتی 8 کاره به همراه …
◊ قفسه بندی انبار,بایگانی,پالت,زونکن
» قفسه بندی پیچ و مهره ای سبک و نیمه سنگین مشبک (Light Shelving) قفسه بندی فوق سنگین پالت راک (Pallet Rack) قفسه بندی …
◊ دوره آموزشی آنلاین کسب درآمد از بورس
» برگزاری دوره آموزشی آنلاین « کسب درآمد از بازار بورس » شبکه علمی ایران فروم - واحد آموزش www.IFIN.ir این …
◊ چاپ عکس رنگی روی طلا و اسم اره کاری
» چاپ عکس رنگی روی طلا و اسم اره کاری ماندگارترین و مناسبترین هدیه برای تمامی مناسبتها …
◊ رهیاب + ردیاب آنلاین Progin N-380 AV
» ردیاب (AVL) + رهیاب (Navigator)+ بلوتوٍث+ ایمیل +عکس + فیلم + MP3 +... همه در یک دستگاه. قابلیت های دستگاه: 1- مسیر را …
◊ جی پی اس دیتا لاگر + IBlue 747A
» ردیاب آفلاین + جی پی اس بلوتوث + دیتا لاگر + ثبت عکس روی نقشه گوگل + ثبت دستی نقاط (POI) همه در یک دستگاه …
◊ فروش لوله و اتصالات بدون درز فولادی
» فروش لوله آب ، فروش لوله فولادی ، فروش لوله و اتصالات فولادی بدون درز ، فروش لوله و اتصالات …
◊  کسی که همیشه می‌خواهد اشتباه دیگران را ثابت کند، آنها را از خود دور می‌کند . ناپلئون هیل  ◊
Best to List
قبرس ، دفتر کار مجازی

ما انواع خدمات دفتر کار مجازی را به شما پیشنهاد می دهیم. خدماتی که برای کمک به توسعه حضور جهانی شما را از طریق خدمات کسب و کار از قبیل آدرس، شماره تلفن خدمات پاسخ، اتاق نشست، حمل …

قبرس ، شرکت آرتی چااریدمو و همکاران

وکلای متخصص واقع در لیماسول دارای مهارت مدیریتی در املاک ، وصیت و ائتلاف ، ایجاد شرکت های برون مرزی و محلی ، دادگاه و دیگر خدمات حقوقی.

Best to List
Cyprus , Virtual Office 8

We offer a variety of Virtual Office Services designed to help expand your global presence through services such as Business Addresses, Telephone Answering Services, Meeting Rooms, Mail Forwarding, Fax …

Cyprus , The cyprus institute of Marketing

The Cyprus Institute of Marketing (CIM) was established in 1978 in Nicosia and since 1984 also in Limassol, in order to promote the Marketing Science and to fill a gap in the Cyprus Educational System. …