|
|
|
|
|
|
|
|
ما کی هستیم ؟
نامحرمان کی هستن ؟
به شکل کلی می خوام بگم که وقتی این بحث رو تشکیل می دادم نمی دونستم چی دارم می گم
و توضیحاتی هم که در ادامه اومده از سر احساس بوده و ارزشی به اونها نمیدم .
به هر حال از تشکیل این تالار با اون توضیح نادرست در قسمت توضیحاتش عذرخواهی می کنم
اصلاً اطلاعات خودم در این مورد رو فاقد ارزش میدونم و فکر می کنم که نمیخوام در موردش فکر کنم و بحث رو ادامه بدم
بدورد |
|
|
|
دوشنبه ۲ شهریور ۱۳۸۸ ۲۹ : ۲۳ : ۲۳ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
بزرگوارم bdfoo عزیز
چه گوارا الان می بود یا نه چه اورا می کشتند یا نه صورت مسئله را عوض نمیکرد از روزی هم که ایشان اسلحه بدست گرفت پای مرگ خود نیز ایستاد که البته در این تز مبارزه مسلحانه نیز بحث وگفتگو زیاد است که اصولا تمام انحرافات جنبش های سیاسی آن دوران از این معضل تفکری ناشی میشد وهنوزم در دینا این انحراف در جریان است نمونه بارز آن طالبان که آینده بدی را برای جهان اللخصوص خاورمیانه با خود بهمراه دارد بگذریم منظور من این است که حکومت فرد بر جامعه قطعا دیکتاتوری بهمراه میاورد این کره خاکی مالامال است از این نمونه ها مخصوصا در سده گذشته ناپلئون روز اول یک آزادی خواه بود بعد چه شد دیدیم. لنین روز اول یک نوع دوست وخواهان عدالت در سراسر جهان بعد چه شد مخوف ترین سیستم را در جهان بنا نهاد که توسط جانشینانش به چنان جهنمی تبدیل شد که دیدیم اینگونه تعریف میکنند که اگردرجلسه ای برای استالین جمعیت ابراز احساسات زائد الوصفی نمی کردند قطعا بعدازآن جلسه تعدادی میبایست به جزائر کولاک تبعید میشدند . مائو که بود یک انسان والا ومبارزی در راه احقاق حقوق زحمتکشان و دهقانان چه شد چنان عکسی از او به دیوار میدان تین ان من پکن زدند که بی شک یک بت را مجسم میکرد دوست عزیز bdfooحکومت فرد یا یک گروه یا یک طبقه بر جامعد بی تردید استبداد بهمراه دارد چه میخواهد چه گوارا باشد چه بقال سر کوچه چون قدرتی که در دست یک نفر یا یک حزب باشد برای حفظ خود راهی بجز فشار ندارد |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
///لام
اگر زنده میموند هیتلر دوم میشد. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keiko عزیز منظور از نامحرمان , کسانی هست که اگر الان چه گوارا زنده بود و قیام می کرد , می کشتنش
و چه بسیارند از این افراد در جامعه ی امروز ما که سیرتشان به مانند قاتلان چه گوارا هاست . |
|
|
|
پنج شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷ ۰۲ : ۰۶ : ۲۳ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
با درود به pegah_safaee وهمه هموطنان عزیزم
دوست من اشتباه نشود من به هیچ وجه قصد کوچک شمردن چه گوارا (ال چه) بزرگ را نداشتم مباد چنین روزی ولی نگاه من و منظور من اصولا بعد از گذشت این همه سالها بر این اساس است که دیگر عصر تصمیم گرفتن برای مردم سپری شده پیشنهاد دهنده گرامی این مطلب bdfoo به دو مورد اشاره کرده اول اینکه هرگز سازش مکن دوم این جای ماست \" نامحرمان ننویسند دیگر بس است نا محرم و محرم وخودی وغیر خودی روزگارش به پایان رسیده - ال چه قطعا منظورش از سازش نکن با امپریالیسم بوده این هم کلامیست برباد نشسته ضرورتی به توضیح بیشتر نمی بینم دوره ودوران عوض شده دیروز گزارشی در این سایت (www.aftab.ir) خواندم با عنوان ایدز در کوچه پس کوچه های دروازه غار استدعا میکنم بخوانید در این زمان چه گوارا ی من مریم اصلان زاده 22 ساله شیر مادر حلالش باد چریکی یکه تاز بی نظیر است وقتی خواندید حتما قبول میکنید . درود بی کران بر هموطنان پاک نهادم |
|
|
|
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷ ۵۳ : ۰۱ : ۲۳ |
| |
لینک ثابت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
زنده باد آزادی
دوست عزیز من keiko او چون نمی توانست امروز دیکتاتور باشد , شهید شد ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
دکتر ارنستو رافائل گوارا دلاسرنا ( چه گوارا )
یک پزشک چریک وانقلابی آمریکائی جنوبی (آرژانتینی )دهه ۶۰ شکی نیست انسانی والا ومبارزی که سر داده بر ایمان خود ولی راستی همرزم دیروز او و دیکتاتور کوبائی امروزاو نیز در آن دهه واقعا به همین نحو و روال بود یعنی اگر او در این زمان می بود با فیدل فرقی داشت نمیدانم ولی بیایم برای همیشه بت پرستی را بدرود گویم زنده باد آزادی |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
مردم را دریاب , هرگز سازش مکن ; آری , کسانی که سازش نمی کنند , می میرند اما مرگشان عین حیات و زندگانی است . آری تو نیز می میری اما در چهره ات نشانی از مرگ نخواهد بود . آه . . . تو نمیدانی که تا چه اندازه کمکهایت به مردم مفید است , مردمیکه تو را قربانی خواهند کرد .
ارنستو چه گوارا |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|