وزارت علوم و تحقیقات و فناوری یه سوال دارم چه کار می کنی ؟ آیا از سد کنکور گذر می کنی یا پشت درش پول تو حسابت میاد البته که هر دو ولی به چه قیمتی . من دانشجو هستم و تو وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ولی کدام علوم وقتی داشتن یک مدرک به داشتن مهارت و علم می ارزد وقتی میزان علم من را نمی سنجند میزان معدل مدرک دانشگاهی که آن هم برای علم و دانش نیست برای انظباط است که عالمان ما همه بی انظباط هستند بنابراین به آنها باید حق بدهی از دست علوم و تحقیقات شما فرار بکنند و برای دشمنانتان (آمریکا و ...) کسب علم و دانش بکنند .
ما در اکثر دانشگاههای کشور یک دستگاه کپی یا یک پرینتر نداریم حتی با اینکه شهریه های بسیاری از دانشجویان می گیرند و تا شهریه ندیم کلاس نباید بریم اگر اسم آنجایی که ما درس می خوانیم دانشگاه است یعنی حل تولید دانش چرا مواد و دستگاه هایش را در اختیار ما نمی گذارند یک دستگاه کپی و پرینتر مجانی و یک خط اینترنت برای گرفتن اطلاعات و چاپ آن نه تنها هزینه ای را متوجه دانشگاه نمی کند بلکه سطح علمی دانشگاه ها را بالا می برد بسیاری از همکلاسیان و دانشجویان ما به خاطر هزینه ی پرینت یا ... تحقیق نمی کنند ... وزارت علوم من دانشجوی فناوری اطلاعات هستم ترم 4 هستیم و دانشگاه ما اینترنت ندارد در عوض یک کتابخانه دارد که یک کتاب هم نمی شود آنجا یافت .
و استادان ما اکثرا از رشته های ریاضی هستند و استاد در حد دکترا نداشتیم .
از شما خواهشمندیم در این زمینه تحقیق بفرمایید ...
دانشگاه علمی کاربردی شهرستان لنگرود در استان گیلان