Locked دریافت Toolbar آفتاب
مقالات سیاسی ایران خاطرات ریگی از سیا
۱۱ اسفند ۱۳۸۸
  ◊   دفعات نمایش : ۱۳۰۳        Tuesday, Mar 2, 2010
خاطرات ریگی از سیا
شرارت های گروهک تروریستی ریگی در چند سال اخیر در شرق کشورمان به خوبی موید این امر بود که این گروهک از حمایت و پشتوانه ای قوی برخوردار است.
خاطرات ریگی از سیا

شرارت های گروهک تروریستی ریگی در چند سال اخیر در شرق کشورمان به خوبی موید این امر بود که این گروهک از حمایت و پشتوانه ای قوی برخوردار است. در واقعتوجه به نوع بمب گذاری ها ، نوع تسلیحات و آگاهی از مسائل و واوضاع منطقه هر ناظری را به این نتیجه میرساند که این گروهک تروریستی تنها نیست بلکه از پشتوانه قوی اطلاعاتی برخوردار است. البته در وجود ارتباط میان دستگاه های اطلاعاتی غرب با گروهک ریگی تردید وجود نداشت اما به هرحال سران این کشور ها رسما این اتهام را نمی پذیرفتند.

اما اخیر و پس از آنکه این شرور به دستان پرقدرت سربازان گمنام امام زمان (عج) در آسمان کشور افتاد پرده از حقیت ماجرا کنار رفته است و از این رو بسیاری از کشورهای غربی از احتمال هویدا شدن حمایت های خودشان با ریگی نگران هستند

اما اخیرا ریگی اعترافات جالبی در خصوص ارتباط خود با سازمان های امنیتی غرب اعلام کرده است.عبدالمالک ریگی سرکرده گروهک تروریستی موسوم به جندالله در گفتگو با شبکه پرس تی وی با اشاره به همکاری با نیروهای آمریکایی برای اجرای حملات تروریستی به منظور ایجاد ناامنی در ایران، به ارتباطات گسترده با عناصر وابسته به این کشور در کویته برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی اعتراف کرد.وی زمان این ملاقات ها را پس از درگیری هفدهم اسفند ماه عنوان کرد، که این درگیری ها در نزدیکی زاهدان روی داد.

ریگی با اشاره به سفرش به دبی برای دیدار با مامورین امنیتی آمریکایی دراین شهر تصریح کرد: شرط گذاشته بودیم تنها در صورتی با آمریکایی ها دیدار خواهیم کرد که حاضر به کمک باشند.

ریگی با اشاره به دست ودلبازی آمریکایی ها برای دادن کمک های مالی و سیاسی به این گروهک تروریستی اظهار داشت: آمریکایی ها حاضر شدند به ما در زمینه آزادی نیروها و کمک مالی و نظامی ما کمک کنند.وی با اشاره به اینکه مقدار زیادی اسلحه و پایگاهی در نزدیکی مرز ایران با افغانستان تنها بخشی از کمک های آمریکایی ها بود عنوان کرد که آمریکایی ها گفتند که آمادگی همکاری ها را در بالاترین سطح ممکن را دارند.ریگی افزود: آمریکایی ها گفتند ایران راه خودش را طی می کند و در وضعیت فعلی ایران مشکل ما است نه القاعده و طالبان.

این تروریست در ادامه اذعان داشت: آمریکایی ها گفتند که ما طرح نظامی علیه ایران نداریم، حمله به ایران برای آمریکا بسیار دشوار است، سیا اهمیت خاصی برای تو قائل است و آمادگی انجام هر کاری برای تو را دارد؛ زیرا دولت ما به این نتیجه رسیده است که آمریکایی ها نمی توانند در برابر ایران کاری انجام بدهند و صرفا من(ریگی) میبایست عملیاتی را برای آنها انجام دهم.ریگی در ادامه اعترافات خود گفت: یکی از افسران سیا به من گفت که حمله نظامی به ایران برای آمریکا بسیار دشوار است اما ما بر آن هستیم که از گروه های ایرانی که دارای توانایی برای ایجاد جنگ و دشواری علیه نظام ایران هستند، حمایت کنیم.وی در ادامه اعترافات خود با اشاره به قول مساعد مقامات امنیتی امریکایی برای اعطای دفتر در دبی و همچنینی پایگاهی در منطقه “ماناس “ از قرار دیدار حضوری یکی از مقامات سیا از پایگاه این گروه پرده برداشت و افزود: آمریکایی ها به این نتیجه رسیدند که سازمان ما توانایی ایجاد مشکلاتی برای جمهوری اسلامی را داراست و آنها آماده ارائه آموزش یا هرگونه کمک مورد نیاز را در ارتباط با امنیت مخابراتی و دیگر مسائل و حمایت های ضروری را دارا هستند.

البته با وجود آنکه سرکرده اشرار شرق ایران در بازجویی های اولیه به حمایت سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) اعتراف کرده است، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) همچنان ارتباط آمریکا با ریگی را انکار می کند.خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) دیروز پنج شنبه اتهاماتی را که از جانب دولت ایران درباره حمایت آمریکا از سرکرده اشرار شرق ایران مطرح شده است، رد کرده و حضور ریگی را در پایگاه نظامی آمریکا دو روز پیش از دستگیری وی کاملا انکار می کند.“جف مورل “ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: ادعاهای ایرانیان مبنی بر اینکه عبدالمالک ریگی قبل از دستگیری در یک پایگاه نظامی آمریکایی حضور یافته بود، کاملا بی اساس است.در حالی که واشنگتن همچنان حتی با اعتراف خود ریگی نیز ارتباط با وی را انکار کرده است، “مک کلاچی “ یک روزنامه معتبر آمریکایی در گزارشی اعلام کرد که گزارش های زیادی وجود دارد که نشان می دهد سازمان جاسوسی آمریکا از ریگی حمایت و تشویق کرده است.

روزنامه “دیلی تلگراف “ انگلیس نیز در گزارشی ضمن اشاره به جزئیات بیشتری درباره دستگیری “عبدالمالک ریگی “ اعلام کرد که سازمان جاسوسی آمریکا، پول و تسلیحات گروه ریگی را فراهم می کرد. از این رو می توان نتیجه گرفت که پرزیدنت اوباما با مشکل تازه و بسیار جدی در سطح جهانی مواجه شده است و باید در مقابل این افتضاح بین المللی پاسخگو باشد.

عارف بهرامی
روزنامه رسالت ( www.resalat news.com )
عبدالمالک‌ریگی
دریافت مقاله ثبت مقاله آفتاب من چاپ بازگشت
“ریگی”که در آسمان “خاک”شد
نگاهی به دستگیری عبدالمالک ریگی شرور شرق
۸ اسفند ۱۳۸۸
دستگیری ریگی و جوسازی روانی رسانه های معاند
خبر بازداشت سرکرده گروهک تروریستی جندا... در شرق ایران در حالی از صبح دیروز در خبرها منتشر شد که برخی رسانه ها و دولتها اقدام موفقیت آمیز و مقتدرانه دستگاه امنیتی جمهوری اسلامی را کم اهمیت جلوه دادند و تلاش نمودند با جوسازی روانی، از اهمیت موضوع بکاهند.
۸ اسفند ۱۳۸۸
ابعاد کارزار اطلاعاتی ایران
خبر شناسایی، تعقیب و در نهایت بازداشت روز گذشته «عبدالمالک ریگی» و جانشین او از سوی نیروهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی بازتاب بسیار گسترده ای در داخل ایران و نیز در سطح محافل رسانه ای و سیاسی منطقه ای و بین المللی داشت.
۵ اسفند ۱۳۸۸
اگر جاسوس بود چرا آزاد شد؟!
جاسوسی جرم بزرگی است و به راحتی نمی توان از کنار آن گذشت و کسی را که واقعا میهن خود را می فروشد و برای بیگانگان جاسوسی می کند نمی توان بخشید، اما اگر قرار باشد این امر خرج دعواهای سیاسی شود، حساسیت مردم نسبت به آن از میان می رود و اگر دگر بار شخصی به جرم جاسوسی بازداشت …
۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۸
زلف‌های گره خورده !
فعالیت جریان سیاسی وابسته برخلاف جاسوسان، فعالیتی آشکار است زیرا جریان وابسته معمولا- و نه الزاماً - یک پروژه دو مرحله ای را دنبال می کند که تحقق مرحله دوم- هدف نهایی- تنها با فعالیت آشکار در مرحله اول امکان پذیر است.
۲۹ مهر ۱۳۸۷
روش های ساده برای آب کردن شکم
روش های ساده برای آب کردن شکم
استفاده از چه نام هایی ممنوع است؟
استفاده از چه نام هایی ممنوع است؟
طالع‌بینی ۵ خرداد ماه ۹۱
طالع‌بینی ۵ خرداد ماه ۹۱
اظهارات جلیلی و اشتون و توافق برای ادامه دادن مذاكرات در مسكو
اظهارات جلیلی و اشتون و توافق برای ادامه دادن مذاكرات در مسكو
دستگیری مردی كه گاو باردار می‌دزدید
دستگیری مردی كه گاو باردار می‌دزدید
نمایش دزد و پلیس در رمضان / ساخت قسمت دوم ساختمان پزشکان
نمایش دزد و پلیس در رمضان / ساخت قسمت دوم ساختمان پزشکان
طالع‌بینی خرداد ماه ۹۱
طالع‌بینی خرداد ماه ۹۱
۹ روش برای باهوش تر کردن کودک
۹ روش برای باهوش تر کردن کودک
رضا یزدانی به برج میلاد می‌رود
رضا یزدانی به برج میلاد می‌رود
آنچه درباره «سوپ» نمی‌دانستید...
آنچه درباره «سوپ» نمی‌دانستید...
 وبلاگ آفتاب 
معرفی آرشیو موسیقی
افتخاری، علیرضا
 آلبوم نسیما
◊  به جای این که سعی کنید مرد موفقیت باشید، سعی کنید مرد ارزشها باشید. آلبرت انیشتین  ◊