Locked دریافت Toolbar آفتاب
مقالات بهداشت و درمان تغذیه و سلامتی پنج عامل چاق ماندنتان
۱۹ شهريور ۱۳۸۷
  ◊   دفعات نمایش : ۶۳۱        Tuesday, Sep 9, 2008
پنج عامل چاق ماندنتان
کربوهیدارتهای کمتری مصرف کنید. کسانی که بیش از اندازه کربوهیدراتها را مصرف می کنند پروتئین دریافت نکرده و چاق می شوند. لذا در صورتیکه بخواهید از چاقی خود کم کنید مصرف کربوهیدراتها را متوقف کنید.
پنج عامل چاق ماندنتان

● شـما روند اشتباهی را طی می کنید

در اواخر دهة ۱۹۷۰ ایالات متحده مدافع پرهیز از مصرف چربی پائین و کربوهیدرات بالا بود. در اوایل دهة ۱۹۷۰ میانگین روزانة مصرف انرژی به ۲۴۵۰ کالری می رسید بطوریکه این مقدار از سال ۲۰۰۰ به ۲۶۱۸ کالری افزایش یافت. غالب این افزایش ناشی از مصرف کربوهیدارتها بود.

ـ توصیه:

کربوهیدارتهای کمتری مصرف کنید. کسانی که بیش از اندازه کربوهیدراتها را مصرف می کنند پروتئین دریافت نکرده و چاق می شوند. لذا در صورتیکه بخواهید از چاقی خود کم کنید مصرف کربوهیدراتها را متوقف کنید. بعد از آن اگر از یک مشاور تغذیه در مورد مصرف کربوهیدراتها سوال کنید در اینصورت جواب خواهند داد "انرژی" . وحشتناک است. غالب مردم فکر می کنند که بایستی انرژی بیشتری را بسوزانند.

تصور کنید که کربوهیدراتی که مصرف می کنید شبیه به این است آن را داخل ظرفی می ریزید. وقتی که ظرف پر است، کربوهیدرات بیش از اندازه بوده و باعث چاقی است. این چگونه در بدن شما کار می کند. اما با مصرف کم کربوهیدراتها در اغلب اوقات، ظرف شما همیشه نصف خواهد بود ولو اینکه شما برخلاف آنچه که می خواهید فعال نباشید.

اگر شما کربوهیدراتها را زیاد مصرف کنید، حتی اگر تصور کنید ظرف شما پر نیست، نه تنها بدن شما را چاق می کند بلکه افزایش قطر شکم و رانهای شما را متوقف نخواهد کرد.

● از غذاهای پرچرب هم مصرف کنید

ـ هشدار:

غذاهای کم چرب ممکن است شما را چاق کند. محققین دانشگاه کرنل اعلام کردند زمانیکه زنان و مردان چاق اعلام می کنند که مواد غذایی کم چربی می خورند، آنها ۴۷ درصد بیشتر از کسانیکه مواد غذایی کم چرب را بطور منظم مصرف می کنند کالری دریافت می کنند. بطور میانگین غذاهای کم چرب ۵۹ درصد کمتر از غذاهای پرچرب ، چربی داشته ولی ۱۵ درصد کالری کمتر دارند.

ـ توصیه:

برین جلو و غذاهای پرچرب مصرف کنید مثل پنیر، سرشیر ترش، آجیل و حتی گوشت کبابی لذیذ. این غذاها نسبت به غذاهای کم چرب کمی بیشتر کالری دارند ولی آنها احساس سیری درازمدتی را در شما ایجاد می کنند. و تمامی آنها تعداد مصرف کالری را در دفعات بعدی کاهش می دهند.

این تصور را در ذهنتان ایجاد کنید که اگر شما کالری های متعددی را مصرف نکنید پس نمی خواهید چربی را ذخیره کنید. مطالعات نشان می دهد که رژیم های غذایی با کالری کم شامل بیش از ۶۰ درصد چربی تنها بعنوان عامل موثر برای کاهش وزن هستند.

بعلاوه رژیمهای غذایی پرچرب نیز احساس گرسنگی کمتر و بی بهره را ایجاد می کنند. و تنها اهمیت آنها این است که بصورت خودکار مصرف آنها را کاهش داده و باعث کاهش چربی شده بدون احتساب کالری.

● صبحانه حتما مصرف کنید.

مطمئنا قبلا این موضوع را شنیده اید. اما خیلی مهم است که: محققین در دانشگاه ماساچوست دریافته اند که کسانیکه صبحانه نمی خورند تقریبا پنج برابر از کسانیکه هر روز صبحانه میل می کنند چاقترند. این بدین دلیل است که اگر شما به مدت ۶ تا ۸ ساعت در شب بخوابید، و از صبحانه صرفنظر کنید، بدن شما در حال سوخت بوده و مصرف قند را افزایش می دهد.

ـ توصیه:

اولین غذا را در طول ۹۰ دقیقه بعد از بیدار شدن میل کنید. دانشمندان دانشگاه ماساچوست اعلام کردند که کسانیکه برای خوردن صبحانه زمان بیشتر ی را صبر می کنند احتمال دارد که آنها تا ۱۴۷ درصد اضافه وزن داشته باشند. و کسانیکه در طول سه ساعت پس از بیدار شدن صبحانه مصرف نمی کنند این مقدار به ۱۷۳ درصد می رسد.

● شکر(قند) زیاد مصرف نکنید.

براساس مطالعات انجام شده، تقریبا ۲۰ قاشق چایخوری شکر، شامل ۳۱۷ کالری است.

ـ توصیه:

به دقت برچسبها را مطالعه کنید، مخصوصا مواردی که از حبوبات تهیه می گردد. و حتی اگر تواتنستید املت را با صبحانه مصرف کنید. تحقیقات نشان داده است که کسانیکه تخم مرغ بخشی از صبحانه آنها را شکل می دهد کالری کمتری را در طول روز نسبت به کسانیکه نان شیرینی میل می کنند، دریافت می کنند. ولو اینکه هردو صبحانه دارای تعدادی مشابه کالری باشد، مصرف کنندگان تخم مرغ ۲۶۴ کالری در طول روز کمتر مصرف می کنند.

● فعالیت کنید.

در یک مطالعه در دانشگاه بال استیت دانشمندان مردان با رژیم غذایی روزانه ۱۵۰۰ کالری را در سه گروه تقسیم کردند. یک گروه فعالیتی نداشتند، گروه دیگر فعالیتهای آیروبیک (هوازی) به میزان ۳ه روز در هفته و گروه سوم هردو فعالیت آیروبیک و پرورش اندام را داشتند.

هر دو گروه تقریبا مقدار مشابه ای وزن در حدود ۲۱ پوند کم کردند. ولی وزنه برداران ۵ پوند چربی بیشتری را آب کردند. چرا؟ کاهش وزن آنها به میزان ۲۱ پوند چربی خالص بود در حالیکه دو گروه دیگر فقط ۱۵ پوند چربی را همراه با چندین پوند عضله کم کردند.

ـ توصیه:

چند جلسه در هفته فعالیت بدنی کامل داشته باشید بطوریکه جزء جداناپذیر از برنامه کاهش وزنتان باشد. در مطالعه ای در مجلة آمریکایی Clinical Nutrition مشخص شده است که کاهش عضله جایگزین کاهش چربی شده است. این نه تنها شما را سست و با عضلات شل نشان می دهد بلکه اندازه شلوار شما را نیز افزایش می دهد. حتی اگر بطریقی نگهداری وزنتان را در یک مقدار ثابت مدیریت کنید. به این دلیل: هر پوند چربی بالغ بر ۱۸ درصد فضای بیشتری را در بدنتان نسبت به هر پوند عضله دربر می گیرد.

وزن شما می تواند روزانه تا ۴ درصد نوسان داشته باشد. ولی بهترین مقیاس برای کنترل وزن اندازه لباسهایتان است. مخصوصا شلوار. هنگامیکه شما احساس می کنید لباسهایتان دیگر برایتان کوچک است این شما هستید که چاق شده اید نه اینکه لباس شما کوچک شده باشد. پس بجنبید تا دیر نشده.

ـ به یاد داشته باشید:

چاق شدن بسیار بسیار آسانتر از لاغر شدن است.

محمد فرامرز
منبع:
http://abcnews.go.com/Health/Fitness
مقالات ارسالی به آفتاب
چاقی
دریافت مقاله ثبت مقاله آفتاب من چاپ بازگشت
بهانه های پُرخوری
هر چه هوای محیط سردتر باشد، مردم کمتر جلوی شکمشان را می‌گیرند. برای همین رستوران‌دارهای کاردرست سعی می‌کنند همیشه محل نشستن مشتری‌هایشان را خنک نگه دارند...
۱۱ شهریور ۱۳۸۷
مقاومت در برابرخوردن یک برش کیک خامه ای
بازهم صحبت از تلاش برای فرار از چاقی و رسیدن به وزن طبیعی است
۳۱ مرداد ۱۳۸۷
روشهای درمان چاقی چیست؟
امروزه روشهای بسیار زیادی برای درمان این بیماری خطرناک ارائه شده است که موثرترین‘ مقبولترین ‘ علمی ترین و سالم ترین آنها در ذیل توضیح داده می شود.
۲ مرداد ۱۳۸۷
برای لاغر شدن چه باید کرد؟
شاید بهترین خبر برای افراد چاق این باشد که حتی کاهش متوسطی از وزن باعث کاهش فشار خون، کاهش خطر بیماری های قلبی-عروقی و سکته ی مغزی، بهبود قند خون ، بهبود علائم سایش مفاصل و وقفه ی تنفسی در خواب و کاهش خطر انواع سرطان ها می شود.
۲۶ تیر ۱۳۸۷
روش های ساده برای آب کردن شکم
روش های ساده برای آب کردن شکم
۹ روش برای باهوش تر کردن کودک
۹ روش برای باهوش تر کردن کودک
آنچه درباره «سوپ» نمی‌دانستید...
آنچه درباره «سوپ» نمی‌دانستید...
تیغ جراحان بر چشمان زن قربانی اسیدپاشی نشست
تیغ جراحان بر چشمان زن قربانی اسیدپاشی نشست
دستگیری متهمان به قتل پسر جوان در کمتر ۲۳ ساعت
دستگیری متهمان به قتل پسر جوان در کمتر ۲۳ ساعت
واکنش وزیر خارجه آلمان به مذاکرات ایران و ۱+۵ در بغداد
واکنش وزیر خارجه آلمان به مذاکرات ایران و ۱+۵ در بغداد
دوست دارم در تراکتور بمانم اما می‌گویند ما پول نداریم
دوست دارم در تراکتور بمانم اما می‌گویند ما پول نداریم
دستهای پنهانی که از شیر وایتکس می‌گیرند
دستهای پنهانی که از شیر وایتکس می‌گیرند
دستگیری سرتیپ قلابی كه كارت‌های پایان خدمت صادر می‌كرد
دستگیری سرتیپ قلابی كه كارت‌های پایان خدمت صادر می‌كرد
دزدان دریایی در حمله به دو نفتكش ایرانی ناكام ماندند
دزدان دریایی در حمله به دو نفتكش ایرانی ناكام ماندند
 وبلاگ آفتاب 
معرفی آرشیو موسیقی
نی داود،مرتضی
 آلبوم ردیف تار،سه گاه
◊  مردم از هیچ چیز به اندازه مسؤولیت وحشت ندارند؛ با وجود این هیچ چیز به اندازه مسوولیت در دنیا باعث پیشرفت انسان نمی‌شود. فرانک کرین  ◊