Locked دریافت Toolbar آفتاب
مقالات اقتصاد و بازرگانی صنایع معادن و فلزات فولاد اصفهان اولین تولیدکننده خصوصی انواع نبشی در ایران
۲۱ بهمن ۱۳۸۸
  ◊   دفعات نمایش : ۱۳۵۴        Wednesday, Feb 10, 2010
فولاد اصفهان اولین تولیدکننده خصوصی انواع نبشی در ایران
فولاد اصفهان به عنوان اولین تولیدکننده نبشی به ویژه نبشی سنگین در کشور مطرح است. به دلیل اینکه تولیدکنندگان این محصول در کشور محدود هستند ، تولیدات فولاد اصفهان جز برندهای شناخته شده و مطرح کشور محسوب می شود.
فولاد اصفهان اولین تولیدکننده خصوصی انواع نبشی در ایران

فولاد اصفهان به عنوان اولین تولیدکننده نبشی به ویژه نبشی سنگین در کشور مطرح است. به دلیل اینکه تولیدکنندگان این محصول در کشور محدود هستند ، تولیدات فولاد اصفهان جز برندهای شناخته شده و مطرح کشور محسوب می شود.

از آنجا که اغلب شرکت های فولادی در کشور نوپا هستند اما فولاد اصفهان یکی از قدیمی ترین شرکت های تولیدکننده محصولات فولادی در کشور به شمار می رود به طوری که هم اکنون توانسته با مدیریت صحیح خود برای ۱۲۰ نفر اشتغالزایی ایجاد کند.

فولاد اصفهان هم اکنون اجرای چند طرح توسعه فولادی را در برنامه خود دارد از این رو با توجه به اجرای هدفمند شدن یارانه ها و دغدغه فولادسازان برای اجرای این طرح ها به منظور مدیریت زمان و انرژی مورد مصرف واحدهای خود با آقای محمدعلی رفیعیان مدیرعامل این شرکت به گفت وگو نشسته ایم که درپی می خوانید.

تاریخچه ای از احداث فولاد اصفهان را توضیح بفرمایید:

شرکت تولیدی فولاد اصفهان در سال ۱۳۷۳ به مدیریت آقای مهندس محمدعلی رفیعیان تاسیس و در سال ۱۳۷۵ به عنوان اولین تولیدکننده انواع نبشی خصوصا نیمه سنگین در سایز (۱۴۰ ۱۳۰ ۱۲۰ ۱۰۰ ۹۰ ۸۰ ۷۰) به بهره برداری رسید.

● میزان ظرفیت اسمی تولید سالانه فولاد اصفهان چقدر است؟

ظرفیت اسمی تولید سالانه یکصد هزار تن می باشد میزان تولید این کارخانه را توضیح بفرمایید و اینکه با چند درصد ظرفیت مشغول تولید می باشید؟

شرکت فولاد اصفهان به عنوان یکی از مدعیان تولیدکننده نبشی های استاندارد و با کیفیت در کشور مطرح می باشد که علاوه بر کسب مهر استاندارد ملی موفق به اخذ گواهینامه ISO ۹۰۰۱:۲۰۰۸ از شرکت معتبر DNV هلند گردید.

در چند شیفت کارخانه فولاد اصفهان مشغول به فعالیت است و تعداد میزان اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم این کارخانه به چه میزان است؟ توضیح بفرمایید.

این شرکت در حال حاضر با سه شیفت کاری با تعداد یکصد و بیست نفر به طور مستقیم و ۳۶۰ نفر به طور غیرمستقیم شرایط اشتغالزایی را در منطقه خود ایجاد نموده است.

درباره طرح های توسعه فولاد اصفهان یا میزان ظرفیت تولید آنها توضیح بفرمایید.

طرح های توسعه شرکت در سه فاز اجرا خواهد شد. فاز اول تکمیل خط نورد فعلی از یکصد هزار تن به دویست هزار تن (۰۰۰/ ۲۰۰ تن) در جهت تکمیل تولید محصولات از قبیل انواع ناودانی و تیرآهن خواهد بود. فاز دوم اجرای طرح ذوب (بیلت ریزی) به ظرفیت دویست و پنجاه هزار تن (۰۰۰/ ۲۵۰ تن) و فاز سوم نصب و راه اندازی خط مداوم میلگرد به ظرفیت دویست هزار تن (۰۰۰/ ۲۰۰ تن) انجام خواهد شد. مدت زمان تکمیل مراحل توسعه تا پایان ۸۹ تعیین شده است.

● پیش بینی شما از وضعیت آینده بازار آهن چیست؟

بازار آهن پس از یک دوره رکود که منبعث از بازار جهانی به داخلی کشور سرایت نموده بود پیش بینی می شود از رونق خوبی برخوردار گردد و در سال آینده با بستن بودجه کشور از طرف مجلس شورای اسلامی شاهد فعالیت عمرانی در تمام زمینه ها خصوصا در زمینه مسکن خواهیم بود.

نظر جنابعالی در خصوص طرح هدفمندکردن یارانه ها در صنعت فولاد کشور چیست؟ لطفا مختصری توضیح بفرمایید.

این طرح می بایستی با دقت و کارشناسی کامل از صاحبنظران بخش صنعت فولاد خصوصا (انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران) که هفته گذشته (۵ /۱۱/ ۸۸) در یک همایش عالی یک روزه به راهکارها و چالش های یارانه ای در صنعت فولاد با حضور جمعی از مقامات کشوری و صاحبان صنایع، اساتید دانشگاهی و کارشناسان به موضوع یارانه ها پرداختند، می بایستی استفاده گردد. جا دارد از این فرصت استفاده نمایم و از برگزارکنندگان این همایش خصوصا اسپانسرهای آن که انجمن را در چنین هدف بزرگی حمایت نمودند تشکر و قدردانی نمایم.

به نظر بنده در اجرای هدفمندکردن یارانه ها هیچ تولیدکننده و صنعتگری معترض نیست، ولی وقتی کشور ترکیه یا چین از منابع انرژی خدادادی محروم هستند چگونه می توان تصور نمود که از آن طرف دنیا محصول خود را در بنادر ما ارزان تر از تولیدکننده داخلی عرضه می کنند آن وقت تولیدکننده داخلی چگونه می تواند پس از اجرای یارانه ها با آنها رقابت نماید. از طرفی تعرفه فولاد در مجلس مصوب شده، ولی چرا اجرا نمی شود؟ سود بانکی ۲۵ تا ۳۰ درصد در مقابل ۲ تا ۳ درصد خارج، اصلاح قانون کار، بهینه سازی ماشین آلات و ... تمام اینها حداقل به یک فرصت ۱۰ ساله نیاز دارد تا تولیدکننده بتواند با عشقی که شروع کرده از آن حفاظت و برای پیوستن به WTO رقابت را سرلوحه کار خود قرار نماید.

روزنامه دنیای اقتصاد ( www.donya e eqtesad.com )
فولاد
دریافت مقاله ثبت مقاله آفتاب من چاپ بازگشت
فولاد ایران، اسیر سیاست های ضد توسعه
صنعت فولاد، یکی از صنایعی است که سابقه آن در ایران به نیم قرن پیش باز می گردد. تاریخچه صنعت فولاد به اوایل دوران اول پهلوی می رسد.
۲۶ دی ۱۳۸۸
تازیانه دولت بر جابریان
بازخوانی پرونده اولین و آخرین خصوصی‌سازی چهار سال گذشته
۲۲ فروردین ۱۳۸۸
تعاونی نوردکاران فولاد ایرانیان در انتظار حمایت دولت
تعاونی نوردکاران فولاد ایرانیان در تاریخ ۲۰/۶/۸۷ کار خود را به طور رسمی آغاز کرد.
۲۱ بهمن ۱۳۸۷
نقش صنعت فولاد در کنترل گرمایش زمین
تغییر شرایط اقلیمی یکی از مهم ترین چالش ها در جهان کنونی ماست. چگونه می توان با توجه به رشد فزاینده فقر در سطح جهان مشکل فزاینده گرمایش زمین را نیز پاسخگو بود؟
۴ دی ۱۳۸۷
بحرانی که روی دوش کارگران آوار می‌شود
بحران جهانی صنایع را تهدید می‌کند، کشورها از سیاست‌های ضد دامپینگ برای حمایت از صنایع خود استفاده می‌کنند و سعی دارند در مقابل کاهش قیمت فلزات در بازارهای جهانی از صنایع خود حمایت کنند اما گویا ایران جزیره‌ای جدا افتاده از بحران جهانی است..
۲۱ آذر ۱۳۸۷
سفر غیرمنتظره زارع و خداحافظی دنیزلی
سفر غیرمنتظره زارع و خداحافظی دنیزلی
گلزار حتی جواب تلفن قادری را نداد
گلزار حتی جواب تلفن قادری را نداد
استفاده از چه نام هایی ممنوع است؟
استفاده از چه نام هایی ممنوع است؟
کنفرانس خبری اشتون و جلیلی به تعویق افتاد
کنفرانس خبری اشتون و جلیلی به تعویق افتاد
برخورد خودرو با درخت در پارک چیتگر جان یک زن را گرفت
برخورد خودرو با درخت در پارک چیتگر جان یک زن را گرفت
خدا عاشق است...
خدا عاشق است...
روش های ساده برای آب کردن شکم
روش های ساده برای آب کردن شکم
قاتل نوجوان ایلامی اعدام شد
قاتل نوجوان ایلامی اعدام شد
جی زد بخاطر دخترش کارش را ترک کرد !
جی زد بخاطر دخترش کارش را ترک کرد !
دستگیری مردی كه گاو باردار می‌دزدید
دستگیری مردی كه گاو باردار می‌دزدید
 وبلاگ آفتاب 
معرفی آرشیو موسیقی
جنگوک، عطا
 آلبوم صد سال تار
◊  خود را برای پیشرفت مردم ارزانی دار تا مردم پشتیبان تو باشند . اُرد بزرگ  ◊