Locked دریافت Toolbar آفتاب
مقالات کامپیوتر و فناوری‌اطلاعات تلفن همراه سرویس های دیتا ( GPRS ) روی موبایلتان
۱۶ بهمن ۱۳۸۶
  ◊   دفعات نمایش : ۴۶۳        Tuesday, Feb 5, 2008
سرویس های دیتا ( GPRS ) روی موبایلتان
از سرویس های بیشماری که امروزه تحت عنوان سرویس های ویژه و سرویس ها خدمات ارزش افزوده در تمام شبکه های تلفن همراه دیتا به مشترکان ارائه می شود تنها چند سرویس آن هم به صورت نیم بند به مشترکان ایرانی تلفن همراه قابل ارائه است.
سرویس های دیتا ( GPRS ) روی موبایلتان

برای مشترکانی که در طول شبانه روز با هزار ضرب و زور موفق می شوند تا از طریق گوشی های تلفن همراهشان با دیگران یک مکالمه راحت و بدون دغدغه داشته باشند، قطعا دانستن این که برخی از کاربردهای فهرست گوشی های همراهشان محض خنده و قشنگی نیست و می تواند امکانات خاصی را برای آنها فراهم کند، شاید زیاد هم اهمیت نداشته باشد. اما واقعیت این است که منوهای گوشی های تلفن همراه با توجه به کاربردهایی که شبکه تلفن همراه با مشترکانشان به وجود می آورند امکاناتی را در اختیار آنها قرار می دهد که استفاده از این کاربردها می تواند تاثیر قابل توجهی در سطح رضایت شما از گوشی های تلفن همراه داشته باشد. حال بگذریم از اینکه با توجه به شرایطی که در شبکه تلفن همراه ایران حاکم است شاید برآورده شدن این آرزو که روزی بتوانید از تمامی منوهای گوشی تا استفاده کنید، قدری محال به نظر برسد.

از سرویس های بیشماری که امروزه تحت عنوان سرویس های ویژه و سرویس ها خدمات ارزش افزوده در تمام شبکه های تلفن همراه دیتا به مشترکان ارائه می شود تنها چند سرویس آن هم به صورت نیم بند به مشترکان ایرانی تلفن همراه قابل ارائه است. استفاده از سرویس SMS توسط یک میلیون و ۶۰۰ هزار مشترک از بیش از ۵/۶ میلیون مشرتک تنها سرویس دندان گیری است که با هزار اما و اگر امکان استفاده اش برای مشترکان فراهم شده است. هرچند که در کنار این سرویس اتصال تلفن همراه به نمابر و شبکه دیتا نیز از مدت ها پیش فراهم بوده است اما به دلیل غیراستاندارد بودن هیچ گاه مورد استقبال مشترکان قرار نگرفت.

بیشترین کاربردی که برای سرویس دیتا در ایران می توان متصور بود استفاده از خدمات بانکداری موبایلی است. البته کاربری شبکه دیتا تنها به موبایل بانکینگ خلاصه نمی شود و می توان به کاربردهای دیگری چون دریافت آخرین اخبار از طریق وب سایت ها اشاره کرد.

● اینترنت لاک پشتی

سرعت پایین انیترنت از طریق گوشی تلفن همراه با توجه به این که شبکه تلفن همراه ایران همچنان در سیستم GSM فعال است و آن را هنوز باید نسل دومی نامید، از دلایل عدم مقبولیت این سرویس به شمار میرود. در صورتی که اگر شما بخواهید از این سرویس استفاده کنید در خوشبینانه ترین حالت تنها خواهید توانست با سرعتی در حدود ۱۰ کیلوبیت در ثانیه به اینترنت متصل شود. ضمن آن که برای این کار علاوه بر پرداخت حق آبونمان این سرویس باید یک کارت اشتراک اینترنت نیز خریداری کنید. اگرچه این سرویس در حالت معمولی نمی تواند رضایت شما را برای اتصال به اینترنت فراهم کند اما با پیدایش مفهومی تحت عنوان موبایل بانکینگ (Mobike banking) در تظام های بانکداری و ورود آن به بانکداری ایرانی سرویس دیتا قابلیت کاربردی مثبتی پیدا کرده است.

در حال حاضر خدمات بانکداری الکترونیکی به روش های متعددی قابل ارائه است که ارائه خدمات بانکی از طریق تلفن همراه یکی از انواع این شیوه ها است.

در حال حاضر با ورود برخی بانک های کشور به این عرصه امکان ارائه خدمات مختلفی همچون ارائه انواع اطلاعات مربوط به حساب مشتری بانک ها، امکان خرید از فروشگاه ها و پرداخت هزینه ها در هتل ها و مراکز خدماتی، مشاهده آخرین وضعیت تابلوی نرخ سهام بورس تهران، خدمات چک و امکان انتقال وجوه بین حساب های مشتری نزد بانک ها فراهم شده است.

▪ گام اول

برای استفاده از خدمات بانکی مبتنی بر تلفن همراه پیش از آنکه سرویس دیتای خود را فعال کنید باید به افتتاح یک حساب در یکی از بانکهایی که این نوع خدمات را ارائه می کنند، اقدام کنید که با انجام این کار شما یک کد شناسایی و کلمه عبور از شعبه مربوطه دریافت خواهید کرد و اگر بخواهید خرید یا پرداخت و انتقال وجه از طریق موبایل داشته باشید، شعبه مربوطه کلمه عبور دیگری نیز در اختیار شما قرار خواهد داد.

▪ گام دوم

پس از افتتاح حساب شما به عنوان یک مشترک تلفن همراه باید به یکی از دفاتر"خدمات مشتریکن تلفن همراه" مراجعه کنید تا تقاضای فعال کردن اشتراک دیتا روی گوشی تلفن همراه را ارائه کنید. در حال حاضر دو نوع شیوه اتصال به اینترن از طریق تلفن همراه وجود دارد که اشتراک دیتای (GPRS) به دلیل عدم راه اندازی شبکه (GPRS) در ایران هنوز قابل ارائه نیست اما اشتراک دیتای (GPRS) در "دفاتر خدمات مشترکین تلفن همراه" ارائه می شود. این نوع اشتراک پس از ارائه درخواست ظرف ۴۸ ساعت برای شما راه اندازی می شود.

استفاده از اشتراک دیتا تلفن همراه هزینه ای در حدود ۱۱ هزار تومان در هر دو ماه برایتان خواهد داشت که این هزینه به عنوان آبونمان از طرف شرکت مخابرات قبض های تلفن همراه دریافت می شود.

برای این که شما بتوانید از طریق گوشی تان به اینترنت متصل شوید علاوه بر دریافت اشتراک باید کارت انیترنتی نیز خریداری کنید. در واقع شما به صورت دایال آپ (Dial up) به اینترنت متصل می شوید.

پس از اتصال به شبکه اینترنت از طریق موبایتان می توانید با ورود به سایت موبایل بانک یکی از بانک های ارائه کننده موبایل بنکینگ از خدمات آن استفاده کنید.

در حال حاضر تمامی گوشی های جدیدی که وارد بازار شده اند امکان نرم افزاری اتصال به اینترنت را دارند و فقط شما باید امکان استفاده از این سرویس را از طریق شبکه تلفن همراه دریافت کنید.

همگان
  |  سرویس‌دیتا
دریافت مقاله ثبت مقاله آفتاب من چاپ بازگشت
مغز و اینترنت، روزی به هم خواهند رسید!
آیا ممکن است روزی فرا برسد که افراد مغز خود را مستقیما به اینترنت متصل کنند یا از تراشه‌ها و پردازنده‌های رایانه‌ای برای افزودن بر توانایی‌های ذهنی خود استفاده کنند؟
۱۶ دی ۱۳۸۶
«ترین» های طبیعت
در دنیای امروز نیز علاوه بر اینکه از اهمیت مسئله رکورد زدن کم نشده، بلکه انسان ها با گسترش دادن ابداع فردی به نام «گینس»، چند سالی است که به شکل کاملا جدی و با قوانینی خاص و چه بسا سخت، تمام «ترین»های دنیا را در همه حوزه ها، چه انسانی و چه غیرانسانی و... در کتابی به نام …
۳۰ آذر ۱۳۸۶
انتخاب دوچرخه جهت خرید
دوچرخه کوهستان تنها وسیله نقلیه است که با آن می توان به عمق مناطق بکر طبیعی نفوذ است و از مناظر آن لذت برد بدون هیچ آلودگی زیست محیطی .
۲۷ آذر ۱۳۸۶
انسانیت روشنگری عشق Mankind Enlightenment Love
آب، پیام مهمی برای ما دارد. آب به ما می گوید که نگاه عمیق تری به خودمان بیاندازیم. زمانی که با آیینه آب به تماشای خود می نشینیم، این پیام به طور شگفت آوری خود را شفاف و درخشان می کند. می دانیم که زندگی بشر مستقیما به کیفیت آبی که در اطراف ما یا درون بدن ماست، روی آورده …
۲۷ آذر ۱۳۸۶
جهان در سال ۲۰۵۰ میلادی
کارشناسان و محققان هوش مصنوعی معتقدند تا ۵۰ سال آینده روباتی به بازار خواهد آمد که به عنوان همدم می‌توان او را انتخاب کرد. در واقع روبات‌ها به دستگاه‌هایی بسیار مشابه انسان‌های امروزی تبدیل خواهند شد که احساس هم دارند و می‌توانند با حرکات خود انسان‌ها را عاشق خود کنند!
۲۶ آذر ۱۳۸۶
مذاکرات روز دوم ایران و ۱+۵ در بغداد پایان یافت
مذاکرات روز دوم ایران و ۱+۵ در بغداد پایان یافت
سفر غیرمنتظره زارع و خداحافظی دنیزلی
سفر غیرمنتظره زارع و خداحافظی دنیزلی
گلزار حتی جواب تلفن قادری را نداد
گلزار حتی جواب تلفن قادری را نداد
سایه تب کنگو بر سفره های مشهدیها
سایه تب کنگو بر سفره های مشهدیها
خداحافظی مظلومی و فتح‌الله‌زاده یا بازگشت قلعه‌نویی؟
خداحافظی مظلومی و فتح‌الله‌زاده یا بازگشت قلعه‌نویی؟
مهدی مقدم با "احتیاط" از ارشاد مجوز گرفت
مهدی مقدم با "احتیاط" از ارشاد مجوز گرفت
کنفرانس خبری اشتون و جلیلی به تعویق افتاد
کنفرانس خبری اشتون و جلیلی به تعویق افتاد
بیم و امیدها درباره دور دوم مذاکرات بغداد
بیم و امیدها درباره دور دوم مذاکرات بغداد
خدا عاشق است...
خدا عاشق است...
دردسرهای شایع فصل گرما برای بدن
دردسرهای شایع فصل گرما برای بدن
 وبلاگ آفتاب 
معرفی آرشیو موسیقی
شهناز، جلیل
 آلبوم چهار مضراب
◊  کسی که شهامت قبول خطر نداشته باشد در زندگی به مقصود نخواهد رسید. محمدعلی کلی  ◊