اخذ ویزای چین با شرایط جدید

متاسفانه در این چند روز برای همه مسافران چین و بویژه سفر نمایشگاه های پاییزی چین در زمینه صدور ویزا مشکلات زیادی ایجاد شده است. این مشکلات پیش بینی نشده که توسط سفارت چین در تهران سر راه این سفر قرار گرفته افراد بسیاری را متضرر کرده است.بازرگانی برادران بالازاده با دفتر مستقر در چین و سابقه چندین ساله در امر برگزاری تورهای تجاری با هدف خرید از چین آماده اخذ ویزای چین برای متقضیان محترم میباشد.
مدارک لازم برای ویزای چین:
پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار + پاسپورت قبلی ( در صورت وجود )
عکس باید ۶ در ۴ با زمینه سفید و عین عکس پاسپورت و با کیفیت باشد. (اسکن شده نباشد.)
تمکن مالی باید روی سربرگ و با مهر برجسته و مشخصات کامل شعبه و با حداقل موجودی ۱۲ میلیون باشد.
بلیط و واچر هتل (رزرو هتل) بایستی واقعی باشد.
ممکن است ویزا به تعداد روزهای بلیط صادر شود، که کاملا اتفاقی جدید و نوظهور است.
ممکن است برای گروههایی که برنامه مشترک دارند ویزای گروهی صادر بشود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید 04135230201

اطلاعات تماس آگهی

دوره نمایش آگهی در تاریخ سه شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۶ ۲۱ : ۰۷ : ۱۶ به پایان رسیده و اطلاعات تماس آن قابل نمایش نیست.