اخذ ویزای فوری قطر

ایرانیان برای ورود به خاک کشور قطر نیاز به اخذ ویزای قطر دارند. روادید کشور قطر با اعتبار 29 روز صادر می گردد و مدت زمان لازم جهت صدورش هفت روز کاری می باشد.

جهت صدور ویزای قطر، رزرو سه روز هتل کافی می باشد .

اخذ ویزای قطر

مدارک لازم برای ویزای قطر

کپی پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه
رزرو قطعی هتل و پرواز

اطلاعات تماس آگهی

دوره نمایش آگهی در تاریخ شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ ۵۷ : ۲۰ : ۱۱ به پایان رسیده و اطلاعات تماس آن قابل نمایش نیست.